Συγκλονίζει η μαρτυρία του οδηγού που ξυλοκοπήθηκε στη Βάρκιζα: «Με χτύπαγαν με μπουνιές – Τυχαία ήρθε η αστυνομία»

Ο οδηγός του λεωφορείου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 3 άνδρες σε στάση λεωφορείου στη Βάρκιζα αφηγείται καρέ-καρέ όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής 24/5.

Όπως αναφέρει σε εκπομπή του Mega τρεις γεροδεμένοι άνδρες είχαν παρκάρει τα οχήματά τους σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων και αφού τον χλεύασαν και τον ειρωνεύτηκαν έπειτα κινήθηκαν επιθετικά προς το μέρος του όπου και τον χτύπησαν.

Βρέθηκε να γίνεται σάκος του μποξ χωρίς αφορμή, με τα σημάδια να είναι ακόμα ορατά στο σώμα του. Ο οδηγός του αστικού λεωφορείου καταγγέλλει πως στο τέρμα του δρομολογίου 171, στην Βάρκιζα βρέθηκε απέναντι σε τρεις μαινόμενους άνδρες. Οι δύο στρατιωτικοί, όπως λέει.

«Τα αυτόκινητά τους ήταν δίπλα στα λεωφορεία και αυτοί στέκονταν έξω και γελούσαν. Εγώ σταμάτησα στο τέρμα μου για να αποβιβάσω και να επιβιβάσω και όπως περίμενα ήρθαν μπροστά στο λεωφορείο και με κορόιδευαν», είπε ο οδηγός λεωφορείου.

Η λεκτική αντιπαράθεση γρήγορα εξελίχθηκε στην σωματική κακοποίηση του. Οι δυο στρατιωτικοί και ο τρίτος άνδρας ανέβηκαν στο λεωφορείο και τον χτύπησαν με αγριότητα. «Με χτυπούσαν με μπουνιές στο πρόσωπο, στο στήθος έφαγα κλωτσιά», συμπλήρωσε

«Τυχαία ήρθε η αστυνομία και σώθηκα», αναφέρει τρομαγμένος ο οδηγός του λεωφορείου

Ο ίδιος έχει στραφεί δικαστικά κατά των τριών ανδρών και θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη, όσο για τον ίδιο όσο και για κάθε οδηγό που μπορεί να βρεθεί να κάνει το μεροκάματο του τρόμου.

loading...