ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΔΩΡΗΤΩΝ

Ένα παγκόσμιο δίκτυο με παρακλάδια σε όλες τις χώρες διακινεί ανθρώπους και εμπορεύματα και αναμιγνύεται με κρατικές εξουσίες για να τις ελέγχει και να εκτελεί τις παράνομες δραστηριότητές του ανενόχλητο. Κύριο και πιο προσοδοφόρο προϊόν διακίνησης οι ουσίες φυσικά που απαιτούν καράβια και ωκεανούς για να διακινηθούν και ιδιωτικές ακτές πάσης φύσεως, ένα άβατο, για να ξεφορτωθούν.

Ενεργή συμμετοχή και εδώ από Έλληνες που διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μέσα από δωρεές μηδαμινής αξίας σε σχέση με τα κέρδη των παράνομων δραστηριοτήτων τους προσφεύγουν σε αγαθοεργίες ακόμα και σε ευαίσθητους τομείς για να δημιουργούν έναν ιστό δημοσίων σχέσεων με το κράτος, να έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες πολιτικές και άλλες πληροφορίες και να δημιουργούν το προσωπείο του εθνικού ευεργέτη στοχεύοντας στο λαϊκό αίσθημα.

Συμπτωματικά οι ευεργέτες στη συνέχεια εμφανίζονται μέσω τρίτων προσώπων στη διεκδίκηση διαγωνισμών όπου εκμεταλλευόμενοι το κοινωνικό προφίλ τους επιδιώκουν προνομιακή μεταχείριση. Έχοντας πρόσβαση σε ανώτατους αξιωματούχους και με το προφίλ του ευεργέτη προωθούν προϊόντα σε καθεστώς τρομοκρατίας και επικοινωνιακής καταιγίδας για τους δημόσιους ελεγκτές. Όσες κρατικές μαριονέτες σκύβουν το κεφάλι αποκομίζουν αξιώματα και επιλεκτική προώθηση πουλώντας απλά Ελλάδα.

Το μείζον όλων είναι ο έλεγχος των ακτών για την εκφόρτωση των παρανόμων ουσιών τους αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ τα οποία στη συνέχεια διοχετεύονται στην αγορά και επιτυγχάνεται η επικοινωνιακή κυριαρχία που καθορίζει την καθημερινότητα και την πολιτική εξουσία. Μέσα στα κανάλια επικοινωνιακής προπαγάνδας επιλέγονται οι συνεργάσιμοι της εκάστοτε εξουσίας για την καθημερινή ενημέρωση και διαφημίζονται σκάνδαλα και λάθη των ανεπιθύμητων.


Ο κόσμος μπορεί να άλλαξε με το COVID-19 αλλά το εθνικό παράρτημα του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος δείχνει απτόητο να πιστεύει ότι θα συνεχίσει τις δουλειές και θα επιβάλλει αχρείαστες αλλαγές προσώπων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί πρόσφατα να δήλωσε ότι “Η κοινωνία περιμένει πια από την πολιτική και από τους πολιτικούς διαφορετικά πράγματα”, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται ικανός ο ίδιος να μπορεί να υλοποιήσει την διαπίστωσή του και δείχνει να αναζητά άλλοθι να δραπετεύσει φορώντας τα ίδια ρούχα αλλιώς.

Με ανασχηματισμούς του Βαθέως Κράτους, με τεχνοκράτες, με πολιτικά ζόμπι και πελάτες του, προς εξυπηρέτηση δωρητών και προώθηση συνεργατών τους η Ελλάδα και οι Έλληνες μπορούν μόνο ένα πράγμα να περιμένουν: “Να μικρύνει η Ελλάδα και να φτωχαίνουν οι Έλληνες”, διακαής πόθος των πρεσβευτών του παγκόσμιου παρακράτους.

Δεν ξέρουμε αν ο κ.Μητσοτάκης είναι τουρκικής καταγωγής όπως διαλαλεί η γείτονος για την Κρήτη αλλά πιο δίπλα είναι η διακεκαυμένη ζώνη για την Εθνική μας Άμυνα που πολλοί θέλουν να σφετεριστούν ως νοσταλγοί της παντοδυναμίας της Βασιλίσσης Όλγας για να φέρουν σε πέρας το αρχικό τους σχέδιο. Σε μία ευνουχισμένη Άμυνα από τις δωρεές, την επιχειρησιακή αχρηστία επί δεκαετίες, την εγκληματική μείωση θητείας και την ανυπαρξία μίας εθνικής στρατηγικής συνειδητά.

Ευτυχώς τουλάχιστον υπάρχουν και εκείνοι που δωρίζουν στην Ελλάδα τη ζωή τους ανιδιοτελώς, χωρίς να κρύβονται πίσω από μάσκες…

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...