Η κομμουνιστική Κίνα απαντάει περιπαικτικά στις ΗΠΑ: «Αυτό που λατρεύω σ’ εσάς είναι η συνέπειά σας» (βίντεο)

Mε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και τιτλοφορείται «Μια Φορά Κι Έναν Καιρό Ένας Ιός» που υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ, που αναπαρίστανται με το Άγαλμα της Ελευθερίας, δεν άκουσαν τις προειδοποιήσεις τις κινεζικής κυβέρνησης για την υψηλή επικινδυνότητα του νέου κορωνοϊού, απανατάει η κομμουνιστική Κίνα στις αμερικανικές κατηγορίες.

Όταν η φιγούρα που αναπαριστά την Κίνα ανέφερε «περίεργα κρούσματα πνευμονίας», ο ΠΟΥ απαντά «εντάξει, το μήνυμα ελήφθη».

Όταν η Κίνα λέει ότι «ανακάλυψε έναν νέο ιό» οι ΗΠΑ απαντούν «Και λοιπόν;». Και στη συνέχεια χαρακτηρίζουν «στρατόπεδο συγκέντρωσης» το προσωρινό νοσοκομείο που χτίστηκε σε λίγες μέρες στην Ουχάν για τα θύματα του κορωνοϊού και «βάρβαρα» και «παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» τα δρακόντεια περιοριστικά μέτρα που έλαβε το Πεκίνο για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της επιδημίας.

Πιο κάτω στο ίδιο βίντεο η «Κίνα» λέει ότι ο νέος κορωνοϊός γονατίζει το σύστημα υγείας της, με τις «ΗΠΑ» να απαντούν «κοιτάξτε πόσο πίσω είναι η Κίνα». Κι όταν η Κίνα λέει ότι «ο ιός σκοτώνει γιατρούς», οι «ΗΠΑ» σχολιάζουν: «κλασική τριτοκοσμική χώρα».

 Το βίντεο καταλήγει με τη φιγούρα των ΗΠΑ να ομολογεί ότι η Ουάσιγκτον «δεν έκανε τίποτε επί τρεις μήνες κι επειδή ο ΠΟΥ συμφωνεί με την Κίνα του κόβει τη χρηματοδότηση».

«Αυτό είναι που λατρεύω σ’ εσάς τους Αμερικανούς – η συνέπειά σας»… Μέχρι στιγμής ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει το βίντεο αυτό.

loading...