ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ: «ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ»!

Ένα εκπληκτικό ηχητικό ντοκουμέντο με τον πρωθυπουργό της χώρας να επικροτεί την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας σε υπερεθνικούς θεσμούς (τα έλεγε σε ομιλία του στη Βουλή όταν ήταν στην αντιπολίτευση). Μάλιστα λέει ότι αυτό προβλέπεται από το Σύνταγμα. Την απαράδεκτη επιχειρηματολογία του κ. Μητσοτάκη αποδομεί στην εκπομπή του Μάκη Βραχιολίδη, ο Αντώνης Παπαντωνίου, ναύαρχος εα και νομικός, ο οποίος τον κατηγορεί για δοσιλογισμό, και ως πραξικοπηματία! Ακούστε από το 43.10” ως το 1.04.31” κάνοντας κλικ στα κόκκινα γράμμματα.


Συνοπιτικά ο κ. Παπαντωνίου λέει:
Παπαντωνίου: Το άρθρο 28 για την παραχώρηση μέρους της εθνικής κυριαρχίας σε υπερεθνικά όργανα βάζει ορισμένες προϋποθέσεις. Ορίζει την αρχή της αμοιβαιότητας, δηλαδή η χώρα μας θα πρέπει να έχει σπουδαίο εθνικό συμφέρον. Ποιο είναι το όφελος που είχε η χώρα μας με την παράδοση της εθνικής της κυριαρχίας; Επίσης ορίζει ότι για να υλοποιηθεί το άρθρο 28 πρέπει να ψηφιστεί από τα 3/5 του όλου αριθμού των βουλευτών. Επίσης το άρθρο αυτό βάζει και άλλες παραμέτρους. Όπως ότι δεν θίγονται τα δικαιώματα του ανθρώπου. Σκεφτείτε ποια δικαιώματα είχαμε και ποια έχουμε. Επίσης, να μην θίγει τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος. Ποια δημοκρατία έχετε, πείτε μου. Επίσης να γίνεται στη βάση της δημοκρατικής ισότητας και με το νόμο της αμοιβαιότητας. Τι από όλα αυτά έχουμε κ. Βραχιολίδη; Δεν έχουμε κράτος. Από το 2010 με την υπαγωγή της χώρας μας στα μνημόνια έχουμε εκχωρήσει ολοσχερώς την εθνική μας κυριαρχία, ενώ με το άρθρο 14 §5 της σύμβασης δανειακής διευκόλυνσης εκχωρείται κάθε ασυλία που έχει αυτό το έρμο το κράτος. Το «κάθε» ασυλία σημαίνει ότι ακόμη και τα αρχαιολογικά ευρήματα-μνημεία δεν ανήκουν σε μας. Και τα ήδη υφιστάμενα και στο μέλλον αποκτηθέντα. Ανήκουν τα πάντα στη Γερμανία. Έχουμε πραξικόπημα. Και ο Μεταξάς το πραξικόπημα το έκανε μέσα από τη Βουλή. Σήμερα έχουμε πραξικόπημα από τους βουλευτές μέσα στη Βουλή. Πραξικόπημα σημαίνει μεταβολή του πολιτεύματος

loading...