Βί@σαν στην φυλακή τον Αλέξανδρο Λουτσάι, δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη: Η ιατροδικαστική έκθεση

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον βι@σμό του Αλέξανδρου Λουτσάι;

Η διαπίστωση για το βι@σμό του Αλέξανδρο Λουτσάι, 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έγινε σύμφωνα με πληροφορίες από τους γιατρούς στον Ευαγγελισμό – Ποια είναι τα ιατρικά ευρήματα;

Την καταγγελία του 19χρονου Αλέξανδρου Λουτσάι κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ότι βιάστηκε από συγκρατουμένους του, οι οποίοι προηγούμενως τον είχαν ξυλοκοπήσει στις φυλακές Αυλώνα επιβεβαιώνουν τα ευρήματα των γιατρών του Ευαγγελισμού που τον περιέθαλψαν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από πηγές του Ευαγγελισμού, στον Αλέξανδρου Λουτσάι διαπιστώθηκε «ρήξη πρωκτικού δακτυλίου, εύρημα συμβατό με παρά φύσει ασέλγεια».

Σημειώνεται ότι ο Αλέξανδρος Λουτσάι είχε καταγγείλει στους γιατρούς ότι είχε βι@στεί, αφού ξύπνησε όπως είπε, σε άλλο χώρο και χωρίς παντελόνι και εσώσοχο. Ηδη, από την αστυνομία έχει κινηθεί η διαδικασία για το σχηματισμό δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξανδρος Λουτσάι φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς: «Φώναζαν, έβριζαν και με χτυπούσαν. Κάποια στιγμή άκουσα έναν από αυτούς να λέει βγάλτε του το παντελόνι.

Λιποθύμησα από την πίεση και τα χτυπήματα. Όταν ξύπνησα ήμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχο. Δεν ξέρω τι μου έκαναν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον ξυλοδαρμό, ο Αλέξανδρος Λουτσάι αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες των φυλακών και εν συνεχεία στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Μετά από αυτή την εξέλιξη την έρευνα ανέλαβαν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοδυτικής Αττικής ενώ αναμένεται να κληθεί και ιατροδικαστής προκειμένου να τον εξετάσει.

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία κρατούμενου στις φυλακές Αυλώνα, σχετικά με τον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

«Πήρε το ελάχιστο από ότι του αξίζει», ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ένας από τους νεαρούς που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του 19χρονου Αλβανού.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, είπε ότι συμμετείχαν επτά άτομα, τα οποία και μπήκαν στον χώρο που βρισκόταν ο 19χρονος κατηγορούμενος. «Δεν παραβιάσαμε καμία πόρτα. Η πόρτα ανοίγει για τα φάρμακα, το πρωινό, το μεσημεριανό. Μην εστιάζουμε εάν ήμασταν επτά άτομα. Δεν συμμετείχαν και οι επτά. Ήταν δύο-τρεις Ρομά, ήταν και Αλβανοί», είπε.

https://www.fimes.gr/2020/05/alexandros-loutsai-viasmos/

loading...