Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ BILL GATES

ΛΑΚΚΟΝ ΩΡΥΞΕΝ ΚΑΙ ΕΝΕΣΚΑΨΕΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΣΟΥΤΑΙ ΕΙΣ ΒΟΘΡΟΝ, ΟΝ ΕΙΡΓΑΣΑΤΟ…

O Bill Gates στα 2 βήματα από τη φυλακή:αιχμαλωτίστηκε από τα διαβολικά του σχέδια. Μισό εκατομμύριο Αμερικανοί ζητούν
έρευνα από Λευκό Οίκο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του δισεκατομμυριούχου που σχετίζονται μ΄εμβόλια.

O Bill Gates στα 2 βήματα από τη φυλακή : ο δισεκατομμυριούχος αιχμαλωτίστηκε από τα διαβολικά του σχέδια.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος (νο 2 πλουσιότερος στον κόσμο) ο Bill Gates, αυτοαποκαλούμενος φιλάνθρωπος είναι τυλιγμένος σε μια κόλα χαρτί.

Ο αμερικάνικος λαός έρχεται να υπογράψει μαζικά μια διαμαρτυρία ζητώντας από το αμερικάνικο Κογκρέσο και το Λευκό Οίκο την πραγματοποίηση μιας έρευνας κατά του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates για ιατρικό λάθος και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας…

Στην πραγματικότητα από τις 10 Απριλίου μια διαμαρτυρία με τίτλο « we the people » λανσαρίστηκε στο site του Λευκού Οίκου. Αυτή η διαμαρτυρία της οποίας εσείς μπορείτε να επαληθεύσετε την αυθεντικότητα στον παρακάτω σύνδεσμο εγγράφεται στην δεύτερη θέση στη λίστα των διαμαρτυριών έχοντας το πιο μεγάλο σκορ στο site του Λευκού Οίκου, ενώ αυτή δεν ξεκίνησε παρά μόλις πριν 17 μέρες.Αυτή επομένως φανερά είναι στη φάση να σαρώσει όλα τα ρεκόρ.

Σύνδεσμος

”Καθώς ενσκύπτουμε στα γεγονότα αναφορικά με την« πανδημία του COVID-19 », διάφορα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.Στις 18 Οκτωβρίου 2019, κάποιες εβδομάδες μόνο πριν τη δήλωση του πρώτου κρούσματος στο Wuhan,στη Κίνα 2 μεγαλειώδη γεγονότα έλαβαν χώραν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...