Έφτασε (το Ποθούμενο) ; Αποφάσισαν άρση μέτρων και περιορισμών για το νέο Κορωνοϊό έως στις 18 Μαΐου , εκτός ενός , εάν δεν το καταλάβατε .

Κάποιος έπρεπε να πάρει την απόφαση ευθύνης και το έκαναν ΑΥΤΟΙ . Μην περιμένετε από την Πολιτεία για πολλούς λόγους που δεν είναι του παρόντος .

Γράφει ο Michael Τ Psilakis , εξωτερικός συνεργάτης  της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης .

Το  ποσοστό τω νέων κρουσμάτων στην Ελλάδα σε ημερήσια βάση έπεσε και παραμένει αρκετά πλέον κάτω από το 5% των ελεγχόμενων δειγμάτων , που σημαίνει ότι και η μεταδοτικότητα της νόσου έχει εξασθενήσει σημαντικά .

Τούτον άλλωστε τον όρο  θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τη λήξη του συναγερμού και για να αποφασιστεί η άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που επιβάλλεται εξαιτίας του νέου κορονοϊού . Τούτο εφάρμοσε πρόσφατα και η Ορθόδοξη Σερβία μέσω της Βουλής των αντιπροσώπων της.

Μια Σερβία  των 7.000.000 πολιτών , με μεγαλύτερη πυκνότητα από την Ελλάδα  και με πάνω από 200 θανάτους (από , η με ) Κορονοϊό στα 10.000 κρούσματα περίπου .

Η αυθόρμητη αυτή και ανώνυμη , πολυδιάστατη δράση Πολιτών και όχι μόνον , που ακούει στο όνομα «ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ» , έδωσε χθες 15 Μαΐου  στη δημοσιότητα το σχέδιο της επόμενης ημέρας το οποίο ( προσωπική μου άποψη ) είναι πολύ πιο πάνω απ όλα όσα φέρεται να έχουν εκπονηθεί , και το οποίο είναι προϊόν μιας ξεκάθαρης ζύγισης μεταξύ , αυτών που θα κοστίσει η παράταση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης και αυτών που θα βαρύνουν ασήκωτα  εξαιτίας της κατάπτωσης της οικονομίας .

Το σχέδιο αυτό , που το έχουν ονομάσει «ΠΑΝΑΚΕΙΑ» από το όνομα της ανθρωπόμορφης θεότητας της ελληνικής μυθολογίας που ήταν συνυφασμένη με την έννοια της θεραπείας επί πάσας νόσου , ουσιαστικά ΑΙΡΕΙ κάθε μέτρο και κάθε περιορισμό που επιβλήθηκε για την προστασία μας από τη νόσο που προκαλεί ο γνωστός ιός , εκτός ενός.

«Όπου δεν μπορείς να κρατήσεις απόσταση , φόραγε τη μάσκα σου σωστά»

Επειδή η ομάδα αυτή πρεσβεύει ότι , δεν ενεργεί ποτέ εάν τούτο δεν το υποδείξει η κοινή γνώμη ( δείτε στο τέλος τι εννοώ )  , ένιωσα την ανάγκη να σας  ξανα -παρουσιάσω αυτό το σχέδιο για ευνόητους λόγους , το οποίο άλλωστε θα βρείτε στο διαδίκτυο με τίτλο : «Αποκαλύπτουμε το αδιανόητο και «κλείνουμε» το κεφάλαιο covid-19 . Παρουσιάζουμε το σχέδιο «ΠΑΝΑΚΕΙΑ». Ζήστε το»

Σχέδιο «ΠΑΝΑΚΕΙΑ» , άρση όλων των μέτρων και των περιορισμών από τον  covid-19 , εκτός ενός :

{ « 1-Όταν μια κοινότητα ( από μια οικογένεια , μια πολυκατοικία έως ένα χωριό ή νησί ) είναι αυτό που λέμε πλέον «Covid Free» για 21 ημέρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα και κίνδυνος κάποιος να νοσήσει εκ των έσω αφού , ακόμα και εάν υπάρχουν ασυμπτωματικοί θα έχουν κλείσει τον κύκλο τους ή θα είχαν γίνει συμπτωματικοί .

Τι σημαίνει ΑΥΤΟ το ¨αξίωμα¨ ;

Ότι ΕΝΑΣ και μόνο κανόνας είναι αρκετός . Ποιος είναι ; «Όπου δεν μπορείς να κρατήσεις απόσταση , φόραγε τη μάσκα σου σωστά» και αυτό για να προφυλαχτείς από ¨εισερχόμενο ¨

Ο Τουρισμός λοιπόν στις περιοχές αυτές – έχουμε αναφερθεί σ αυτές στο άρθρο μας που τιτλοφορείται «ΕΚΤΑΚΤΟ : Covid-19. Θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιο Ανοσία Αγέλης με σταδιακή μόλυνση του 60% του πληθυσμού» – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ αρκεί να ακολουθηθεί – για τους εισερχόμενους – η τακτική της «κλειστής διαδικασίας » . Όλες οι κινήσεις των Τουριστών με ευθύνη του Ταξιδιωτικού Γραφείου και του ξενοδοχείου ή του υπευθύνου του καταλύματος να είναι ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ώστε το άτομο , να κινηθεί μέσα σε ένα κλειστό κοινωνικό κύκλο που θα μπορεί ΑΜΕΣΑ να ιχνηλατηθεί . Μια πιστοποιημένη «Covid Free» παρέα , γκρουπ , ομάδα κ.λπ , μπορεί να μπει σε αεροπλάνο και να επισκεφτεί ένα νησί μας

2- Κάντε ΟΛΟΙ όσοι μπορείτε ΑΜΕΣΑ το αντιφυματικό εμβόλιο για τους λόγους που αναφέρουμε στην από 4 Μαΐου ανάρτησή μας που τιτλοφορείτε « ΕΠΕΙΓΟΝ : Κάντε το αντιφυματικό εμβόλιο που διακόπηκε καθολικά το 2016 .Είναι σωτήριο ,¨σβήνει¨ τους ασυμπτωματικούς » Μην περιμένατε τ αποτελέσματα της έρευνας από την Αυστραλία … θα αργήσουν πολύ .

3-Αναφορικά με την θεία κοινωνία για να τελειώνουμε με τους πλανεμένους και τους άθεους . Υπάρχουν πολλοί τρόποι ωστόσο ένας είναι ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΟΣ και ισχύει γι αυτούς που δεν έχουν εμπιστοσύνη στο Χριστό την ώρα που μεταλαβαίνουν . Το κουτάλι ( έτσι κι αλλιώς ήδη γίνεται ) θα σκουπίζεται με δύο πανιά που τοποθετούνται κάτω από το πιγούνι . Το πρώτο θα είναι ποτισμένο με αντισηπτικό και το δεύτερο θα ¨παίρνει ¨ ό,τι το 1ο εναπόθεσε επάνω και τέλος ,και οι πιστοί θα σκουπίζονται, μόλις κοινωνούν σε πετσέτες μιας χρήσης . Τα τρόφιμα ( στα Σούπερ Μάρκετ ) δεν μεταφέρουν τον ιό , έτσι δε λένε οι ειδικοί ;

4- ΔΩΣΤΕ αίμα όσοι μπορείτε , για να δείτε εάν έχετε ήδη αντισώματα του ιού , .Είναι δωρεάν . Οροεπιδημιολογική μελέτη η οποία γίνεται σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, μελών της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και του υπουργείου Υγείας, ελέγχει ήδη ένα πολύ σημαντικός αριθμό δειγμάτων, τουλάχιστον 10.000 από αιμοδότες.

5-« Η ήπια πορεία της νόσου στη χώρα μας δεν συνοδεύεται από σημαντικά ποσοστά ανοσίας» δήλωσε ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας διευκρινίζοντας μάλιστα ότι με βάση τις επιστημονικές εκτιμήσεις πιθανώς μόλις το 0,5% του πληθυσμού δημιούργησε ανοσία. Δηλαδή ΟΥΤΕ 50.000 άτομα δεν έχουν νοσήσει τους τρεις αυτούς τελευταίους μήνες στη χώρα . Τα μισά πάντως είναι στην Αττική .

Τι σημαίνει αυτό δεδομένου του ότι , ουσιαστικά έχουμε σπάσει την καραντίνα εδώ και 1 μήνα και στη βάση αυτών που είπε ο Ντόναλτ Τραμπ «Δεν Θα Χρειαστούμε Εμβόλιο Για Τον Κορωνοϊό – Θα Φύγει Μόνος Του» ;

Απλά φίλοι και φίλες !

Το μεγαλύτερο μέρος του φόβου , το μεγαλύτερο μέρος της απειλής από το νέο κορωνοϊό , είναι ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ γιατί απλά , δοθείσας της ευκαιρίας , έτσι τους βολεύει .

6- Φύγετε από το Νομό Αττικής , ΟΣΟΙ μπορείτε . Το ιϊκό φορτίο είναι πλέον τεράστιο και έτοιμο να εκραγεί δίνοντάς τους τις δικαιολογίες που προαναφέραμε . Ανακαλύψτε την Ελλάδα , τα χωριά μας και τα νησιά . Δώστε ζωή στην ύπαιθρο και κάντε μια νέα αρχή στη ζωή σας .Προσοχή όμως !! Μην πουλήσετε  τίποτα .» }

Γιατί λοιπόν αναφέρομε σ αυτό !

Μην ξεχνάμε ότι η πανηγυρική Αναστάσιμη Παννυχίδα θα εορταστεί το βράδυ της Τρίτης 26 Μαΐου κατά την Απόδοση της Μεγάλης Εορτής του Πάσχα.

 Η ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ  λοιπόν έφτασε  και μας έρχεται στο νου η προφητεία που ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός επανέλαβε , όταν έφτασε στο ορεινό χωριό της Φωκίδας ¨Δάφνος¨

«Θα έρθει (το Ποθούμενο) όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί».

Ποιο είναι (το Ποθούμενο) συν Έλληνες ; Γιατί στο σχέδιό της αυτή η Ομάδα παρακινεί «Φύγετε από την Αττική ΟΣΟΙ μπορείτε » , γιατί αναφέρεται στο πως θα λαμβάνεται η θεία κοινωνία; γιατί μας παρακινεί να μάθουμε να γίνουμε αιμοδότες και να κάνουμε το αντιφυματικό εμβόλιο ;

Μένει να δούμε και ν αξιολογήσουμε πολλά . Πάντως εμείς , ας είμαστε έτοιμοι , ακούγονται και λέγονται πολλά .

Με εκτίμηση στο πρόσωπό σας

Michael Τ Psilakis , εξωτερικός συνεργάτης της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης .

loading...