Zούμε την Προδοσία και τον αφανισμό μας την κατάργηση της Ελευθερίας..

Η Κανονικότητα θα έρθει ΜΟΝΟ όταν σταματήσεις το Βρώμικο σχέδιο τους.

Εαν δεν σας αρέσει η νέα Κανονικότητα η αλλιώς το ΒΡΩΜΙΚΟ σχέδιο που εφαρμόζουν για πλήρη ελεγχο του Λαού κάθε μέρα που ξημερώνει έχουμε την ευκαιρία να οργανωθούμε και να αλλάξουμε τις επιλογές τους με δικές μας ενέργειες…Μην σας ξεγελούν …η ζωή μας δεν θα επιστρέψει σε αυτά που ζούσαμε πριν την εφαρμογή της andenta ID 2020 …Όπως βλέπεται άρχισαν να μας μεταδίδουν ότι θα επιστρέψουμε στη δική τους Κανονικότητα όταν μαζικά εμβολιαστούμε…
Ούτε αυτό όμως είναι ΑΛΗΘΙΝΟ!!! Γιατί αυτό είναι ο τελικός στόχος τους να μας ελέγξουν και να μας έχουν στα κομπιούτερ τους ως αριθμούς που θα καθορίζουν πόσο θα ζεις!!! Ως οπαδοί της μείωσης του πληθυσμού θα κόβουν το νήμα της ζωής μας π.χ στα 50 και κάθε οικογένεια δεν θα μπορεί να κάνει πάνω από ένα τέκνο!!! Θα σε ταΐζουν με τρόφιμα που θα παρασκευάζουν αυτοί πχ Κρεατομάζες και υβριδικά γεωργικά προϊόντα εμποτισμένα με άγνωστες ουσίες στο Λαο αλλά γνωστές σε αυτούς που θα προκαλούν διάφορες βλάβες στον οργανισμό μας.
Είναι οι νέες εξουσίες που θα κλέβουν το αίμα σας το οξυγόνο σας τη ζωή σας την ελευθερία σας και θα πλουτίζουν από όλους εμάς που θα εμβολιαστούμε …
Όσο είναι το διαδίκτυο ελεύθερο ακόμη και είστε στη Φυλακή του σπιτιού σας κάντε αναζήτηση για το σχέδιο σκλαβοποίησης και μείωσης του πληθυσμού που εφαρμόζουν..Το ξεκινησαν από το 1992 και αποφάσισαν τον Οκτώβριο του 19 στη Νέα Υόρκη να το εκτελέσουν με τον πρώτο ιό που χρηματοδότησαν και πέταξαν..Με όπλο τις Πανδημίες και βάσει του σχεδίου τους ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να ζήσουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ….Στο επόμενο διάστημα  πιθανώς να ρίξουν και άλλο Βιολογικό όπλο η θα μας λένε ότι μπορεί να κτυπήσουν Βιολογικοί Τρομοκράτες όπως ο προφήτης της Πανδημίας Bill Gates  το ανέφερε από το 2015. Eτσι με τον φόβο της μαϊμού Πανδημίας η άλλων που μπορούν να έρθουν και την Τρομοκράτηση θα μας πάνε σε παγκόσμιο καταναγκασμό και στέρηση όλων σχεδόν των ελευθεριών.
Δεν ρωτούν κανέναν.Οι Γιατροί που έχουν αντίθετη άποψη στη ΠΥΡΑ!! Δημοψήφισμα ? Άγνωστη λέξη .Αντίθετες απόψεις τις κατεβάζουν στα Κοινωνικά δίκτυα. Ζουν στη Κοσμάρα τους στον Αιώνα  της Παγκοσμιοποίησης
Δείτε πως παρουσιάζουν το Καθημερινό ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΟ και ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟ κρύβοντας τις άλλες αιτίες Θανάτων που είναι περισσότερες σε σχέση με τον ιό…Δείτε πως χρησιμοποίησαν τα πληρωμένα και στρατευμένα Μέσα εξαπάτησης για να παρουσιάσουν αυτό που δεν είναι πραγματικότητα ως αληθοφανές..Απαγόρεψαν και τις Νεκροψίες για να μην μάθετε την αλήθεια..Δείχνουν εικόνες από ομαδικούς Τάφους και τόσα άλλα που σε κάνουν να “χαζεύεις”…Όταν αυτά που κάνουν σήμερα τα έχεις διαβάσει χρόνια πριν ότι έτσι ακριβώς θα τα κάνουν για να κυριαρχήσουν αυτά τα ερπετά έχεις κατανοήσει και μπορείς να διαγνώσεις τι παίζεται..
Που ήξεραν τον Ιούνιο του 2019 και ψηφίσαν για την μεταδοτική ασθένεια Νόμο του Κράτους όλα αυτά τα ερπετοειδή ?
Γιατί προχώρησαν στην ποινικοποίηση της άρνησης μαζικού  εμβολιασμού ? Για το καλό μας ..Και τι φοβούνται όταν βρουν το εμβόλιο και το κάνουν όσοι το θέλουν .Τι φοβούνται για όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν αφού αυτοί θα είναι εμβολιασμένοι και δεν θα κινδυνεύουν?
Η διενέργεια του εμβολιασμού δεν μπορεί όμως να πραγματοποιηθεί χωρίς την συναίνεση του προσώπου και εξαρτάται από την ελεύθερη βούληση του, ακολουθώντας την θεμελιώδη αρχή του Δικαίου και της ιατρικής δεοντολογίας, αυτή της «συναίνεσης κατόπιν ενημέρωσης.
Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να σε υποτάξουν να σε ελέγχουν και όχι να σε προστατεύσουν..Να σε σκοτώσουν θέλουν πριν από όσα χρόνια θα ζούσες…Αυτά έχουν καταγραφεί στις συναντήσεις των Νεοταξιτών με  τους εκπροσώπους των Κυβερνήσεων αλλά και σε video σε τοποθετήσεις τους. Έχουν όλα αποκαλυφθεί ..είναι ένα εγκληματικό σχέδιο που θέλουν να ολοκληρώσουν με το εμβόλιο του Θανάτου και το Τσιπάρισμα για την Σκλαβοποίηση μας..
Ζούμε την ΠΡΟΔΟΣΙΑ τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ κάθε θεμελιώδους Δημοκρατικού Δικαιώματος μας..Κάθε μέρα που περνά πριν φθάσουμε να περνούν ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ με Ειδικές Δυνάμεις Αστυνομίας και Υγειονομικού για να σας τσιπάρουν η να σας μεταφέρουν σε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΕΠΡΩΝ απο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ πολίτες οργανωθείτε πριν να είναι αργά..Όσο για τα έγγραφα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για να υπογράψει ο Γιατρός ότι δεν θα πάθετε τίποτα αφήστε τα στην άκρη…Καμιά ΧΟΥΝΤΑ δεν τα λαμβάνει υπόψη της..
Οπως δήλωσε και ο Δρ Μάικλ Ράιαν, εκτελεστικός διευθυντής του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης Υγείας του Π.Ο.Υ. σε τηλεοπτικά καναλια της Αμερικής και στο FOX oι κατά τόπους αρχές θα είναι σε θέση να εισβάλλουν στις οικίες των ανθρώπων για να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιος που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.Oσοι κατά την εισβολή στο σπίτι σας δεν έχουν εμβολιαστεί θα θεωρούνται ως «υγειονομικά επικίνδυνοι»  και δια της βίας θα τον οδηγούνται  σε χώρους που θα λειτουργούν ως «αποστειρωμένα στρατόπεδα συγκέντρωσης».  Τα πράγματα λοιπόν θα γίνουν πιο άγρια στη συνέχεια…
Ο συνεχής εγκλεισμός μας στα σπίτια η ακινητοποίηση της Οικονομίας  φέρνουν ΠΕΙΝΑ και πολίτες στα κάγκελα..Ούτε θα επανέλθει η Οικονομία ..Δεν θα γίνει επανεκκίνηση γιατί δεν τους νοιάζει κάτι τέτοιο..Το ΚΡΑΧ έχει επέλθει ..Μας θέλουν ΖΟΜΠΙ που θα μας κατευθύνουν από ένα Κεντρικό υπολογιστή και με ορισμένες εργασίες που θα επιτρέψουν να λειτουργούν καθώς με επιδοματική πολιτική με άυλο ανύπαρκτο πλαστό χρήμα θα γίνεις το σκλαβοποιημένο οργανάκι τους και θα σε ελέγχουν με το πάτημα ενός πλήκτρου από το πληκτρολόγιο τους…
Από εσένα εξαρτάται αν θα τους δώσεις αυτή τη χαρά να είναι οι Νταβατζήδες της Ελευθερίας σου της ζωής σου..Οργανώσου να είσαι απέναντι σε αυτό το Παρανοϊκό σχέδιο που σου ετοίμασαν ..ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ που σου έριξαν από τα Μέσα εξαπάτησης και ξανά πάρε την Ζωή στα χέρια σου…To μόνο που φοβούνται είναι να μην ξυπνήσει ο Ελληνας..
Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.
*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

loading...