Λιακόπουλος: Το “γονίδιο του Θεού” (VMAT2), τα εμβόλια και ο έλεγχος του νου (ΒΙΝΤΕΟ)

Προειδοποίηση: Στο άρθρο περιλαμβάνεται βίντεο, που κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια στο διαδίκτυο χωρίς να αμφισβητηθεί ή να “κατέβει” από το YOUTUBE. Αν οποιοσδήποτε έχει στοιχεία μη αυθεντικότητας του βίντεο, να με ειδοποιήσει ώστε να τα δημοσιεύσω. Αν όμως δεν έχει να σιωπήσει. Αν το YOUTUBE μετά από τόσα πολλά χρόνια κατεβάσει τώρα το βίντεο, πολλά θα περάσουν από το μυαλό πολλών.
Ο έλεγχος της καθημερινότητας ενός λαού, ή ακόμη και του παγκόσμιου λαού στις μέρες μας, αποτελεί το όνειρο κάθε εξουσίας.

Ο έλεγχος έρχεται μέσω του καταναγκασμού και της απειλής, ή ακόμη και της παραπλάνησης, αφού έλεγχος μέσω της απόλυτης ικανοποίησης των λαϊκών αιτημάτων είναι κάτι το ανέφικτο.

Στη σύγχρονη εποχή, o έλεγχος του νου, όπως έχω γράψει σε πάρα πολλά βιβλία μου, πέρασε από τον καταναγκασμό και την προπαγάνδα, στα χέρια της επιστήμης.

Ένα τεράστιο τμήμα κάθε λαού, που δύσκολα μπορεί να ελεγχθεί, είναι εκείνο που είναι βαθιά θρησκευόμενο, ή θρησκόληπτο. Η βάση αυτών των ανθρώπων είναι η υπακοή στις προσταγές της θρησκείας. Άσχετα μάλιστα αν κάποιοι δεν ακολουθούν όλη την λατρευτική ζωή που επιβάλει μία θρησκεία (όποια θρησκεία και αν είναι αυτή), μπορεί κάλλιστα να έχουν πολύ υψηλό το συναίσθημα της πίστης προς τον θεό ή τις θεότητες της θρησκείας και η καθημερινότητά τους, ή σημαντικές αποφάσεις της ζωής τους να εξαρτώνται από τις πεποιθήσεις τους αυτές.

Oι πολυπληθέστερες φανατικές θρησκευτικές ομάδες, που διακρίνονται μάλιστα από ιδιαίτερα χαμηλό μορφωτικό επίπεδο, είναι οι διάφορες θρησκευτικές ομάδες και φατρίες των Μουσουλμάνων.

Οι πόλεμοι των Μουσουλμάνων κατά της Δύσης, από την εποχή ακόμη των Σταυροφοριών, κατά τις οποίες η Δύση έδειξε το βάρβαρο πρόσωπό της, ξεσηκώνοντας τους δικούς της πιστούς στην χριστιανική θρησκεία (και όχι στον Χριστό), έχει καθιερώσει την μουσουλμανική εχθρότητα και επιθετικότητα κατά του δυτικού κόσμου και τρόπου ζωής, αλλά και τον ξεχωριστό θρησκευτικό φανατισμό αυτών των ανθρώπων.

Η σύγχρονη λοιπόν επιστήμη της γενετικής μηχανικής, που ασχολείται με τα γονίδια αλλά και τον προγραμματισμό τους και τον τρόπο που επηρεάζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά, οδήγησε στη σκέψη να βρεθεί, αν υπάρχει κάποιο γονίδιο το οποίο επηρεάζει την ένταση του θρησκευτικού φανατισμού, αφού ο θρησκευτικός φανατισμός αποτελεί την φανερή αφορμή των τρομοκρατικών ενεργειών. Δεν επιθυμώ στο άρθρο αυτό να αναφερθώ στην αιτία του φαινομένου της τρομοκρατίας.

Άρχισαν λοιπόν μελέτες, που δεν είναι όλες γνωστές, ωστόσο κάποιες από αυτές δημοσιοποιήθηκαν, όπως αυτή του γενετιστή Dean Hamer, διευθυντή της Μονάδας Γενετικής στο Εθνικό Ινστιτούτο για τον καρκίνο στις ΗΠΑ και συγγραφέα του βιβλίου του 2005 με τίτλο, “Το γονίδιο του Θεού”. Το γονίδιο αυτό ονόμασαν VMAT2.

Πάνω σε όλα αυτά αναφέρεται και η επιστημονική έρευνα και εργασία που παραθέτω παρακάτω που έγινε σε 2.000 άτομα στην πόλη Ταμπρίζ του Ιράν.

ΑΡΧΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΠΡΙΖ

Μοριακή μελέτη του γονιδίου VMAT2 σε 2.000 ανθρώπους σχετικά με τη θρησκευτική τους συμπεριφορά και την πίστη τους στον Θεό, κατοίκων της πόλης Ταμπρίζ στο Ιράν.

Σύνοψη

Η πίστη στον Θεό και η λατρεία του είναι μια φυσική ανάγκη και μια εσωτερική κατάσταση του ανθρώπου που έχει διατηρηθεί μέχρι και τις μέρες μας. Δεκαετίες κομμουνισμού στον κόσμο της θρησκευτικής εξουσίας δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτή τη φυσική ανάγκη του ανθρώπου να υποκύψει. Ο άνθρωπος βρίσκεται συνεχώς σε καταστάσεις κρίσης όπου περιβαλλοντικές και κοινωνικές καταστροφές συμβαίνουν και όσα μαθαίνει έχουν εμφανή επίδραση πάνω του. Και σε τέτοιες καταστάσεις η φυσική ανάγκη του ανθρώπου είναι καταγεγραμμένη στην εσωτερική δραστηριότητα αρκετών γονιδίων. Αλλά υπάρχει ένα γονίδιο που παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την ανάγκη για τον Θεό, το όνομα αυτού του γονιδίου είναι VMAT2. Έχουμε αξιολογήσει τον ρόλο αυτού του γονιδίου στην θρησκευτικότητα του ανθρώπου. Σε αυτή τη μελέτη έγινε ανάλυση σε 2.000 ανθρώπους εκ των οποίων οι 1.000 ήταν θρησκευόμενοι και οι υπόλοιποι 1.000 πίστευαν λιγότερο.

Εισαγωγή

H υπόθεση του γονιδίου του Θεού λέει ότι ένα συγκεκριμένο γονίδιο, που ονομάζεται VMAT2, προδιαθέτει τους ανθρώπους προς πνευματικές ή μυστηριακές εμπειρίες. Η ιδέα αυτή διατυπώθηκε από τον γενετιστή Dean Hamer, τον διευθυντή της Μονάδας Γενετικής στο Εθνικό Ινστιτούτο για τον καρκίνο στις ΗΠΑ και συγγραφέα του βιβλίου του 2005 με τίτλο, “Το γονίδιο του Θεού: Πώς η πίστη είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα γονίδιά μας.”

Η υπόθεση του γονιδίου του Θεού βασίζεται σε έναν συνδυασμό γενετικής της συμπεριφοράς, νευροβιολογίας και ψυχολογικών μελετών. Τα κυριότερα επιχειρήματα αυτής της υπόθεσης είναι:

1. H πνευματικότητα μπορεί να μετρηθεί από ψυχομετρικές καταγραφές

2. Η υποβόσκουσα τάση προς την πνευματικότητα είναι μερικώς κληρονομική

3. Τμήμα αυτής της κληρονομικότητας μπορεί να αποδοθεί στο γονίδιο VMAT2

4. Αυτό το γονίδιο λειτουργεί μεταβάλλοντας τα επίπεδα μονοαμίνης

5. Τα άτομα με πνευματικότητα πλεονεκτούν από φυσική επιλογή γιατί τους έχει δοθεί μια εσωτερική αίσθηση αισιοδοξίας, η οποία έχει θετικές συνέπειες και σε σωματικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Σύμφωνα με αυτήν την υπόθεση, το γονίδιο του Θεού (VMAT2) είναι μια ψυχολογική ρύθμιση που προκαλεί την αίσθηση, που κάποιοι τη συνδέουν με μυστικιστικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας του Θεού, ή άλλων εμπειριών, ή πιο συγκεκριμένα της πνευματικότητας ως κατάσταση του νου.

Βασισμένη σε έρευνα του καθηγητή Robert Cloninger, αυτή η τάση προς την πνευματικότητα είναι μετρήσιμη από την κλίμακα της αυτό-υπέρβασης, η οποία αποτελείται από τρία διαφορετικά σύνολα:

1. ¨την αφαίρεση¨ (η τάση δηλαδή του να αποροφάται κανείς τελείως από κάποια δραστηριότητα, όπως το διάβασμα),

2. τη ¨διατομική ταυτότητα¨ (ένα συναίσθημα σύνδεσης με ένα μεγαλύτερο σύμπαν) και

3. τον ¨μυστικισμό¨ (το να είναι ανοικτός κάποιος στο να πιστέψει πράγματα που παραμένουν αναπόδεικτα, όπως η Εξωαισθητηριακή Αντίληψη).

Ο Clononger λέει ότι αν κάποιος πάρει όλες αυτές τις μετρήσεις μαζί, τότε αυτές οι μετρήσεις γίνονται ένας λογικός τρόπος για να γίνει μετρήσιμο το πόσο πνευματικός είναι κάποιος.

Από τη μέτρηση της αυτό-υπέρβασης προέκυψε ότι είναι κληρονομική, με τις κλασικές μελέτες με δίδυμους, οι οποίες διεξήχθησαν από τους Lindon Eves και Nicholas Martin. Σχολιαστές αυτών των μελετών λένε ότι συγκεκριμένα “θρησκευτικά πιστεύω” δεν έχουν γενετική βάση και είναι αντίθετα αποτέλεσμα μίμησης, πολιτιστικά στοιχεία που μεταφέρονται με τη μίμηση (με μη γενετικούς τρόπους).

Προκειμένου να εντοπίσει κάποια συγκεκριμένα γονίδια που συμμετέχουν στην αυτό-υπέρβαση, ο Hamer ανέλυσε το DNA και τα αποτελέσματα των τεστ προσωπικότητας για πάνω από 1.000 άτομα και εντόπισε ένα συγκεκριμένο επίκεντρο, το VMAT2, με σημαντικό συσχετισμό. To VMAT2 είναι το κωδικό όνομα εκείνου του μεταφορέα που παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη ρύθμιση των επιπέδων των χημικών ουσιών του εγκεφάλου, σερετονίνη, ντοπαμίνη και νορεπινεφρίνη. Αυτοί οι διαβιβαστές θεωρείται με τη σειρά τους, ότι παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της δραστηριότητας του εγκεφάλου που σχετίζεται με τα μυστικιστικά πιστεύω.

Το αν αυτό εκφράζει ένα αναπτυξιακό πλεονέκτημα, ή το αν πρόκειται για μία παρενέργεια μιας διαφορετικής προσαρμογής, είναι κάτι που μένει ακόμα να ερευνηθεί. Εντούτοις ο Dr Hamer έχει υποθέσει ότι η αυτό-υπέρβαση κάνει τους ανθρώπους πιο αισιόδοξους, κάτι το οποίο τους κάνει υγιέστερους και πιθανώς οδηγεί στο να κάνουν περισσότερα παιδιά.

Αν και είναι πάντα δύσκολο να εντοπίσουμε τις πολλές λειτουργίες ενός γονιδίου οι οποίες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, το VMAT2 φαίνεται να συμμετέχει στη μεταφορά νευροδιαβιβαστών κατά μήκος των συνάψεων του εγκεφάλου. Ο PZ Myers διαφωνεί λέγοντας: Είναι μια αντλία. Μια μικροσκοπική αντλία υπεύθυνη για να συσκευάζει έναν νευροδιαβιβαστή για εξαγωγή κατά τη διάρκεια της εγκεφαλικής λειτουργίας. Ναι, αυτό είναι σημαντικό και μπορεί να είναι ενεργό και απαραίτητο κατά τη διάρκεια μιας εγκεφαλικής επεξεργασίας υψηλότερης τάξης, όπως η θρησκευτική σκέψη. Αλλά ένα πράγμα δεν είναι, το γονίδιο του Θεού.

O Carl Zimmer υποστήριξε ότι το VMAT2 μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα γονίδιο στο οποίο οφείλεται λιγότερο από το ένα τοις εκατό της διακύμανσης του σκορ της αυτό-υπέρβασης. Αυτά, λέει ο Ζimmer, μπορεί να δείχνουν το οτιδήποτε, από το ότι ανήκει κάποιος στο Κόμμα των Πρασίνων μέχρι το να πιστεύει στην Εξωαισθητηριακή Αντίληψη. Επίσης ο Ζimmer τονίζει ότι η θεωρία του γονιδίου του Θεού βασίζεται μόνο πάνω σε μία αδημοσίευτη μελέτη που δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί. Εντούτοις ο Hamer σημειώνει ότι η σημαντικότητα των ευρημάτων για το γονίδιο VMAT2 δεν είναι ότι εξηγεί όλα τα πνευματικά συναισθήματα αλλά ότι δείχνει τον δρόμο προς ένα νευροβιολογικό μονοπάτι που μπορεί να είναι σημαντικό.

Το VMAT2, που είναι γνωστό και σαν SLC18A2 είναι μια πρωτεΐνη που στους ανθρώπους κωδικοποιείται από το γονίδιο SLC18A2. H VMAT2 είναι μια ζωτικής σημασίας πρωτείνη μεμβράνης που μεταφέρει μονοαμίνες, συγκεκριμένα νευροδιαβιβαστές, όπως η ντοπαμίνη, η νορεπινεφρίνη, η σερετονίνη και η ισταμίνη, από το κυτταρόπλασμα σε συναπτικά κυστίδια. Στα νευρικά μονοπάτια (nigrostriatal and mesolimbic pathway), όπου οι νευρώνες απελευθερώνουν ντοπαμίνη, η λειτουργία του VMAT2 είναι επίσης απαραίτητη για την απελευθέρωση των κυστιδίων του νευροδιαβιβαστή GABA.

Ένα δεσμευτικό σημείο είναι εκείνο της DTBZ (dihydrotetrabenazine) και της ρεσερπίνης. Η Lobeline δεσμεύει στο ίδιο σημείο. Η αμφεταμίνη και η μεθαμφαταμίνη δεσμεύουν σε διαφορετικά σημεία την VMAT2 για να εμποδίσουν τη δράση της. Αν και οι αμφεταμίνες εμποδίζουν την VMAT2 προσυναπτικά οδηγώντας σε μειωμένο νευροδιαβιβαστή, ο βασικός μηχανισμός για την ενίσχυση των εξωκυτταρικών μονοαμίνων, όπως η ντοπαμίνη είναι αντίθετος του μεταφορέα ντοπαμίνης (DAT). Άλλοι αναστολείς της VMAT2, όπως ο Gz-793A, εμποδίζουν τα ενισχυτικά αποτελέσματα της μεθαμφαταμίνης, αλλά χωρίς να παράγουν διεγερτικά ή ενισχυτικά αποτελέσματα τα ίδια.

Η VMAT2 είναι ζωτικής σημασίας για την ικανότητα των προσυναπτικών νευρώνων να διευκολύνουν την απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών στη συναπτική σχισμή. Αν η λειτουργία της VMAT2 παρεμποδιστεί ή υπονομευτεί, νευροδιαβιβαστές, όπως η ντοπαμίνη, δεν μπορούν να απελευθερωθούν μέσω της κανονικής τους μεταφοράς στη σύναψη.

Χρήστες κοκαΐνης παρουσιάζουν μια αξιοσημείωτη μείωση της ανοσοδραστικότητας της VMAT2. Αυτοί που υποφέρουν από διαταραχές διάθεσης λόγω χρήσης κοκαΐνης, εμφανίζουν σημαντική απώλεια της ανοσοδραστικότητας της VMAT2, αυτό μπορεί να απεικονίζει ζημιά για τη ντοπαμίνη στις τελικές απολήξεις του άξονα στο ραβδωτό σώμα. Αυτές οι νευρωνικές μεταβολές θα μπορούσαν να παίζουν ρόλο στην πρόκληση διαταραχών στη διάθεση και στον μηχανισμό κινήτρων σε πιο σοβαρά εθισμένους χρήστες.

Υλικά και Μέθοδοι

Η μελέτη έγινε σε 2.000 ανθρώπους από τους οποίους οι 1.000 ήταν ιδιαίτερα πιστοί, θρησκευόμενοι, χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. Διαλέξαμε τους 1.000 θρησκευόμενους από αυτούς που πάντα συμμετέχουν σε προσευχές και πιστεύουν ότι ο Θεός είναι πάντα καλός. Οι άλλοι 1.000 δεν παρακολουθούν ποτέ θρησκευτικές τελετές και δεν πιστεύουν.

Αφού πήραμε γραπτή συναίνεση από όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή τη μελέτη, πήραμε 10ml δείγματα αίματος. Τα δείγματα αίματος αναμείχθηκαν με DTA και καταψύχθηκαν στους -70oC. Μετά πήραμε το DNA με PCR. Η εξαγωγή του DNA από το αίμα έγινε με τη χρήση των καθιερωμένων μεθόδων και η ποιότητα του DNA αναλύθηκε με τον ρυθμό απορρόφησης OD 260/280 και σε όλες τις περιπτώσεις ήταν ανάμεσα στο 1/7 – 1/9. Στο εξαγόμενο DNA έγινε πλύση σε 20ml διάλυμα Tris-EDTA και διατηρήθηκε σε θερμοκρασία -20οC. Αυτή η μελέτη χρησιμοποίησε την αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης PCR και οι εκκινητές που χρησιμοποιήθηκαν σχεδιάστηκαν χρησιμοποιώντας πληροφορίες από τη βάση δεδομένων NCBI.

Το γονίδιο, VMAT2, που είναι το μακρύ χέρι του χρωμοσώματος 10, βρίσκεται στο 10q26.1.

Η μέση ηλικία ήταν τα 39,3 χρόνια και η μέση ηλικία όσων είχαν κοσμικά πιστεύω ήταν τα 41,1 χρόνια. Από τους θρησκευόμενους 500 ήταν άντρες και 500 γυναίκες, το ίδιο και από τους μη θρησκευόμενους.

Ευρήματα

Αξιολογούμε την έκφραση του γονιδίου VMAT2 στους ανθρώπους που ήταν θρησκευόμενοι σε σύγκριση με αυτούς που δεν ήταν. Στους ανθρώπους λοιπόν που δεν ήταν θρησκευόμενοι ή πίστευαν λιγότερο, η δράση και η έκφραση του γονιδίου …τους κάνει να έχουν μικρότερη πίστη. Και μόνο στην περίπτωση που οι ζωές τους βρίσκονται σε κρίση προσεύχονται στον Θεό και πολύ λιγότερο συμμετέχουν σε θρησκευτικές τελετές. Από εκείνους που το γονίδιο εκφραζόταν, 243 άτομα ήταν περισσότερο θρησκευόμενα λόγω του ότι το γονίδιο εκφραζόταν περισσότερο σε εκείνους παρά στους άλλους. Αντίθετα από τον αριθμό εκείνων που είχαν μικρότερη επίδραση από αυτό το γονίδιο, οι 243 άνθρωποι είχαν την υψηλότερη έκφρασή του. Στην πραγματικότητα και τα υπόλοιπα 757 άτομα ήταν περισσότερο θρησκευόμενα και οι πιο πολλοί από αυτούς που πίστευαν στον Θεό, παρακολουθούσαν και θρησκευτικές τελετές. Αλλά ακόμα και εκείνοι δεν παρακολουθούσαν κάποιες θρησκευτικές τελετές και τους αναστάτωνε αυτή η συμπεριφορά.

Χρησιμοποιώντας τη νουκλεοδιτική αλληλουχία και την έκφραση του γονιδίου VMAT2 ανάμεσα στους 2.000 συμμετέχοντες της μελέτης, προέκυψε ότι όσο περισσότερο εκφράζεται το γονίδιο τόσο περισσότερο θα πιστεύουν οι άνθρωποι στον Θεό και τόσο πιο θρησκευόμενοι θα είναι. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το περιβάλλον στο οποίο ζουν και ο τρόπος ζωής τους επηρεάζει την έκφραση αυτού του γονιδίου. Με άλλα λόγια, είναι αξιοσημείωτο πόσο επιδρά το γονίδιο VMAT2 στην θρησκευτικότητα των ανθρώπων , αλλά ο τρόπος ζωής και το περιβάλλον διαβίωσης μπορούν επίσης να αυξήσουν ή να μειώσουν την απόδοση αυτών των γονιδίων και παίζουν ένα σημαντικό ρόλο. Είναι αξιοσημείωτο ότι το μόριο του DNA έχει επίσης μνήμη και μπορεί να επηρεαστεί από περιβαλλοντολογικούς παράγοντες και τον τρόπο ζωής σε ορισμένες χρονικές περιόδους. Αυτό ήταν ιδιαίτερα εμφανές στην μελέτη. Εντούτοις παρόλο που η θρησκευόμενη οικογένεια συμμετείχε σε θρησκευτικές τελετές, κάποια από τα παιδιά τους δεν συμμετείχαν. Η πίστη στον Θεό και η λατρεία του, είναι μια φυσική ανάγκη και εσωτερική κατάσταση του ανθρώπου που έχει διατηρηθεί ως τις μέρες μας.

(Δεν περιέλαβα τις γραφικές παραστάσεις και τα στατιστικά γραφήματα της μελέτης, διότι ξεφεύγουν των σκοπών του άρθρου, αλλά όποιος επιθυμεί μπορεί να τα δει στο link. Επίσης η μετάφραση δεν ήταν εύκολη διότι έγινε από το αγγλικό κείμενο που έδωσαν οι Ιρανοί που δεν ήταν γραμμένο σε σωστά αγγλικά).

ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Από ότι είδαμε σε γενικές γραμμές, το κοινώς παραδεκτό είναι το ότι πράγματι υπάρχει ένα γονίδιο το VMAT2 το οποίο είναι συνδεδεμένο με την τάση προς την έφεση για την παραδοχή υπάρξεων και δυνάμεων πέρα από τον υλικό κόσμο που βλέπουμε γύρω μας και που από ότι λένε δίνει την τάση σε όσες και όσους το έχουν να τείνουν προς την παραδοχή της ύπαρξης του Θεού, ή κάποιας τέλος πάντων αόρατης υπερβατικής δύναμης που ελέγχει τα πάντα. Όσοι το κάνουν αυτό είναι όπως είναι αυτονόητο πιθανόν να βρεθούν συνδεδεμένοι με θρησκευτικές και λατρευτικές οργανώσεις.

Όσο μάλιστα πιο φανατικό είναι το περιβάλλον στο οποίο ζουν άτομα με αυτό το γονίδιο τόσο πιο φανατικά γίνονται.

Κυκλοφορεί λοιπόν από το 2005 (10/4/2005) ένα βίντεο όπου (με επιφύλαξη το λέω) φέρεται να εμφανίζεται ένας νέος επιστήμονας (που κάποιοι λένε ότι είναι ο Bill Gates, αλλά αυτό δεν μπορούν να το πιστοποιήσουν) να εξηγεί σε στελέχη του υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ πως θα μπορούσαν να διασπείρουν έναν ιό όπως αυτός της γρίπης ή των πουλερικών σε αραβικούς πληθυσμούς και κατόπιν μέσω ενός εμβολίου να παρέμβουν εκτός της θεραπείας του ιού στην αδρανοποίηση του γονιδίου VMAT2. Καταλαβαίνετε ότι εφόσον και αν το βίντεο είναι αυθεντικό, άσχετα αν ο ομιλητής είναι ο Gates ή όχι, μέσω εμβολίων θα πετύχαιναν κάποιο σκοπό, άσχετο με αυτό το οποίο θα έλεγαν στον κόσμο και άσχετο με τον φανερό σκοπό του εμβολίου. Είναι πάντως ασαφές για το αν ο ιός θα εξουδετέρωνε τις “κακές” φανατικές επιδράσεις του VMAT2 από μόνος του, ή αν το εμβόλιο κατά του ιού, θα είχε μέσα του (πράγμα πολύ πιο πιθανό) κάτι (άγνωστο τι) που θα εξουδετέρωνε την δράση του γονιδίου που δημιουργεί φανατικούς ή έστω πιστούς στον Θεό.

Το βασικό όμως δεν είναι αυτό. Το βασικό είναι ότι ο μαζικός εμβολιασμός θα γινόταν η αιτία να κάνουν κάποιοι κάτι πάνω στον πληθυσμό, με δικαιολογία το εμβόλιο και αυτό το κάτι, θα ήταν ενάντια στη θέληση του πληθυσμού.

Εννοείται ότι σε μια τέτοια περίπτωση, ούτε ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας θα ήξερε τίποτε (τουλάχιστον δεν θα χρειαζόταν), ούτε οι τοπικοί γιατροί ούτε οι τοπικές κυβερνήσεις. Θα τους έλεγαν, εδώ είναι το σωτήριο εμβόλιο κάντε το. Και πράγματι το εμβόλιο θα εξουδετέρωνε τον ιό, αλλά θα έκανε και μία τουλάχιστον ακόμη δουλειά κρυφά και εναντίον της ελεύθερης βούλησης των ανθρώπων.

Θα πει κανείς ότι καλό θα ήταν το αποτέλεσμα, αφού θα μείωνε την πιθανότητα τρομοκρατικών επιθέσεων. Ίσως μάλιστα αυτό ήδη να έγινε, αφού όλες αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις στη Μέση Ανατολή, ειδικά στο Ισραήλ, γενικά έχουν μειωθεί.

Ποιος όμως μπορεί να εμποδίσει τη χρήση των εμβολίων για οποιοδήποτε άλλο σκοπό, εκτός από την καταπολέμηση των ιών, ενάντια στα συμφέροντα και τη θέληση των λαών, αφού γίνεται κάτι το μαζικό και ανεξέλεγκτο από τους τοπικούς γιατρούς ;;; Ποιος μας βεβαιώνει ότι εκτός από την παρέμβαση στο γονίδιο VMAT2 δεν έχουν σχεδιαστεί παρεμβάσεις και σε άλλα γονίδια και δεν μπαίνουν για παράδειγμα στο 30% κάθε παρτίδας εμβολίων;;;

Δεν πιστεύω να εμφανιστεί κανείς τώρα και να μου πει ότι αυτά δεν συμβαίνουν διότι ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο. Αν το πει κάποιος, τότε θα με έχει πείσει για το ότι το βίντεο είναι αυθεντικό.

Με το σκεπτικό αυτό, δεν υπάρχει αντιεμβολιαστικό κίνημα, γιατί όποιος λέει ότι δεν θέλει ένα εύκολο και μαζικό τρόπο να νικούμε επικίνδυνους και θανατηφόρους ιούς, είναι τουλάχιστον για δέσιμο.

Αν όμως, ξαναλέω ΑΝ , το βίντεο είναι αληθινό και ο παρουσιαστής της θεωρίας αυτής πράγματι πρότεινε και η πρόταση έγινε δεκτή, να χρησιμοποιηθεί ο μαζικός και “τυφλός” εμβολιασμός για να επιτευχθούν άλλοι σκοποί, τότε γίνεται αντιληπτός ο φόβος των ανθρώπων απέναντι σε κάτι άγνωστο και μαζικό. Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι δεν έχουν εμπιστοσύνη σε εκείνους που κρατούν την πραγματική εξουσία στα χέρια τους και ελέγχουν τις τοπικές κυβερνήσεις που απλά πανικόβλητες εκτελούν εντολές. Φανταστείτε να βγει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και κάποιος πρωθυπουργός να πει ότι θα το δοκιμάσει η χώρα του για ένα χρόνο, να δει τα αποτελέσματα και μετά θα το δώσει στον κόσμο. Όσοι πεθάνουν από τον κορωνοϊό μέσα στον χρόνο αυτό θα του χρεωθούν και θα δικαστεί και θα καταδικαστεί για εγκλήματα κατά του λαού του. Κανείς δεν ρισκάρει και κάτι που θα πάρει σφραγίδα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας θα χρησιμοποιηθεί άμεσα.

Να δούμε το βίντεο, που εύχομαι να είναι φτιαχτό και ψεύτικο.

ΑΝ μάλιστα το βίντεο είναι αληθινό , καταλαβαίνετε, ότι δεν υπάρχει αντιεμβολιαστικό κίνημα, αλλά δυσπιστία απέναντι σε αυτούς, που έχουν παθιαστεί με το να εμβολιάσουν όλο τον πλανήτη, ειδικά αν έχουν και παρελθόν προσπάθειας (επιτυχούς ή ανεπιτυχούς) εξαπάτησης του κόσμου μέσω εμβολίων.

Για την ιστορία να πούμε ότι το βίντεο διέρρευσε το 2011 ο Joey Lambardi που είχε πληροφόρηση και το ανέβασε το 2011 και σε άρθρο.

Το είχε αναφέρει το 2012 και ο Alex Jones σε βίντεό του.

Περιμένω και καλώ όποιον έχει αποδείξεις ότι το βίντεο είναι φτιαχτό και ψεύτικο να με ενημερώσει ώστε να δημοσιεύσω άμεσα τις αποδείξεις του, διότι κυκλοφορεί εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια ευρέως στο διαδίκτυο, χωρίς καμία διαμαρτυρία ή αμφισβήτηση από κανέναν. Εφόσον το βίντεο όμως είναι αληθινό, πράγμα που είναι δεκτό μέχρι σήμερα, είναι δυνατόν τα εμβόλια να τα χρησιμοποιήσουν κάποιοι για άλλους σκοπούς και όχι για τη θεραπεία του κοινού.






https://www.el.gr

loading...