VALERIE BUGAULT: «ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ RFID ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ»

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΑΛΛΙΔΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»

Δρ.Δικαίου και Γεωπολιτικός Valérie Bugault:Θα επιβάλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό με τσιπ. Αν δεν το πάρεις δεν θα’χεις πρόσβαση
στ’αναγκαία.ΟΛΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ.Θέλουν να φέρουν παγκόσμια διακυβέρνηση.Ποιά είναι η ΛΥΣΗ.

Στην καρδιά της παγκόσμιας άνευ προηγουμένου κρίσης η διακεκριμένη Γαλλίδα επιστήμονας και διανοούμενη Valérie Bugault αναφέρεται στη γεωπολιτική του coronavirus σε συνέντευξή της στο strategika 1/4/20.

Η Valérie Bugault είναι Δρ. του Ιδιωτικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Panthéon-Sorbonne και δικηγόρος.

Από το 2009, διέκοψε τις δραστηριότητες της ως νομικός για ν΄αφιερωθεί στην διάδοση στο κοινό αποτελέσματος πολυάριθμων ερευνών της. Είναι σήμερα αναλύτρια γεωπολιτικής (οικονομικής, νομικής και νομισματικής) και conférencière. Ses sujets de recherche sont les institutions – nationales et internationales – la monnaie, l’entreprise, le droit et le fonctionnement de l’économie globale.

Eίναι συγγραφέας 4 βιβλίων που πρόσφατα δημοσιεύθηκαν από τις εκδόσεις Sigest :
– « Du nouvel esprit des lois et de la monnaie », που συνέγραψε μαζί με Jean Rémy, Ιούνιος 2017
– « La nouvelle entreprise »,Ιούλιος 2018
– « Les raisons cachées du désordre mondial », συλλογή άρθρων, 30 Μαρτίου 2019
– « Demain dès l’aube… le renouveau »,Σεπτέμβρης 2019
….
VB :Όπως το λέει πολύ καλά ο φίλος μας Lucien Cerise,πρέπει να διακρίνουμε μεταξύ της ευαίσθητης πραγματικότητας εντός του πραγματικού κόσμου και της αφήγησης των γεγονότων που διαδόθηκαν.

Στη Γαλλία κι ευρύτερα στη Δύση η υγειονομική κρίση του coronavirus παρουσιάζει μια πρακτική περίπτωση της κοινωνικής μηχανικής και της διακυβέρνησης από το χάος.

Ξαναβρίσκουμε την ίδια δομή όπως και με την « τρομοκρατική απειλή» : ένα μείγμα πραγματικού και φανταστικού συνδυασμένο σε 2 στρατηγικές πασίγνωστες που είναι
1) ο πυρομανής πυροσβέστης και
2) το τρίγωνο του Karpman.

Επί του μείγματος réel/fiction, υπογραμμισμένο μέσα στο τελευταίο του βιβλίο από τον καθηγητή Raoult – που γίνεται ο ευκαιριακός ακόλουθος του Jean Baudrillard :οι οπαδοί του « tout réel »( εντελώς πραγματικού) έχουν άδικο, οι οπαδοί του « tout fiction »(εντελώς φαντασιακού) έχουν άδικο.

Παράδειγμα : αυτό όχι γιατί η εκδοχή « η επίσημη » της κρίσης coronavirus είναι ψέμα αλλά γιατί δεν υπάρχει επιδημία… Γεγονότα συμβαίνουν και είναι αυτό το εξηγητικό αφήγημα που είναι λάθος παρά τα γεγονότα αυτά καθ΄εαυτά..

Η ανάλυση της σύγχρονης κρίσης αποκαλύπτει επίσης την εφαρμογή τεχνικών της εξουσίας του πυροσβέστη πυρομανή και του τριγώνου του Karpman, δηλ. το παιχνίδι ρόλων δήμιος/θύμα/σωτήρας.

Η εξουσία αφήνει την κατάσταση κρίσης να εγκατασταθεί.. ηθελημένα ή ακούσια. Στο réel, η εξουσία κατέχει τη θέση του πυρομανή επομένως του δήμιου.

Έπειτα όταν εγκαθίσταται η κρίση και είναι σ΄εξέλιξη η εξουσία παρουσιάζεται ως ο σωτήρας που επομένως θα μας σώσει από την κρίση που η ίδια εγκατέστησε furtivement,όπως ένας πυροσβέστης που θα έσβηνε τη φωτιά αφότου αυτός ο ίδιος την άναψε μυστικά. »
…….

Η Παγκόσμια Τράπεζα είχε προβλέψει, από το 2017, «bonds ειδικά για πανδημίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...