STEFANO MONTANARI: «Ο COVID 19 ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ, ΤΟ LOCK DOWN ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ»!

ΕΝΩ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΤΟΛΟΓΙΑ, Ο ΙΤΑΛΟΣ ΝΑΝΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!
ΒΙΝΤΕΟ
Ιταλός Καθηγητής Νανοπαθολογίας:Το lockdown θα σκοτώσει περισσότερους από τον κορωναϊό.Το μέτρο είναι επιζήμιο για δημόσια
υγεία:έλλειψη βιταμίνης D, καθιστική ζωή κ.α Μόνο 3 Ιταλούς σκότωσε ο ιός τους υπόλοιπους τους σκότωσε το σύστημα υγείας, η διαφθορά.
Τελειώνουν την μεσαία τάξη. Το εμβόλιο είναι απάτη κι ωστόσο θα κάνουν καθολικό εμβολιασμό για τα δις των φαρμακοβιομηχανιών. 
Δεν υπάρχει εμβόλιο γιατί μεταλλάσσεται με κοσμική ταχύτητα. 
Άλλος ο ιός σ’ Ιταλία άλλος σε Κίνα..
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΦΡΑΓΜΑ ΜΕ ΡΑΒΔΙΑ, ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
Αποκαλυπτικός ο Ιταλός Καθηγητής Νανοπαθολογίας κραυγάζει την επιστημονική του αλήθεια από το επίκεντρο την τραγική εστία της κρίσης, την χώρα που χτυπήθηκε πιο πολύ με 14.000 νεκρούς. 
Σε συνέντευξή του κατακεραυνώνει την συστημική παγκόσμια προπαγάνδα. Αναφέρει: Δεν μπορεί να υπάρξει εμβόλιο γιατί ο ιός αυτός μεταλλάσσεται με κοσμική ταχύτητα..είναι σαν να κυνηγάς μια χίμαιρα. Δεν είναι ο ίδιος ιός στην Ιταλία με αυτόν στην Κίνα ή Γερμανία. 
Όμως όλα γίνονται για δις κέρδη της φαρμακοβιομηχανίας αφού τελικά θα οδηγηθούμε σε καθολικό εμβολιασμό. Μόνο 3 Ιταλούς σκότωσε ο ιός τους υπόλοιπους τους σκότωσε το σύστημα υγείας η διαφθορά, η κακοδιαχείρηση, η κερδοσκοπία κ.α. 
Το lockdown θα σκοτώσει περισσότερους από τον κορωναϊό. Αν και, ίσως, αυτός είναι ο στόχος. Τελειώνουν την μεσαία τάξη. Οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι…
O Ιταλός καθηγητής Μοντανάρι: η μάχη κατά του κορονοϊού είναι μια απάτη 28-03-2020, 15:35 | Στις 19 Μαρτίου στο byoblu24 έδωσε συνέντευξη ο Stefano Montanari Ιταλός καθηγητής Ιατρικής νανοπαθολόγος με 40 χρόνια εμπειρίας στα χειρουργεία. 
Στην καταιγιστική συνέντευξή του, είπε ότι στην πραγματικότητα, μόνο 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους άμεσα από τον κοροναϊό στην Ιταλία ως εκείνη τη στιγμή. 
Αλλά τι σκοτώνει αν δεν είναι ο ιός; Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του: “Οι πολιτικοί μας έχουν κάνει τα πάντα τα τελευταία 10 χρόνια για να καταστρέψουν την ιταλική ιατρική κι Υγεία. Τμήματα και ολόκληρα νοσοκομεία έκλεισαν, το προσωπικό απολύθηκε. 
Όταν ακούω ότι στην Ιταλία υπάρχει το καλύτερο φάρμακο στον κόσμο, παραιτούμαι, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Αυτό δεν είναι αλήθεια! Ο εξοπλισμός και τα αναλώσιμα ελήφθησαν στο ελάχιστο. Το κόστος του φαρμάκου μειώθηκε ανελέητα. Επιπλέον υπάρχει τεράστια διαφθορά. 
Το γεγονός ότι σε μια συνηθισμένη χώρα κοστίζει 10 ευρώ, στην Ιταλία – 20. Και τα ελάχιστα διαθέσιμα κεφάλαια δαπανήθηκαν άδικα. Για παράδειγμα, για κάποιο λόγο αγόρασαν 27 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων, τα οποία στη συνέχεια τα πέταξαν, αλλά δεν υπήρχαν χρήματα για τους αναπνευστήρες. 
Το φάρμακό μας δεν ήταν έτοιμο για τόσους πολλούς ασθενείς με πνευμονικές επιπλοκές. Τι είναι αυτός ο ιός που είναι επικίνδυνος: Αλλά το πρόβλημα δεν είναι ο ιός! Ναι, υπάρχει ένας ιός, είναι εντελώς νέος. 
Δεν μπορώ ακόμα να πω με βεβαιότητα αν τον δημιούργησαν στο εργαστήριο ή προέρχονταν από νυχτερίδες ή από κάπου αλλού. Όσο για τα ποντίκια, πραγματικά το αμφιβάλλω, θα ήταν σαν να λέγαμε ότι προήλθε απευθείας από τους μονόκερους.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...