PRAVDA : Ο Covid-19: Κατασκευάστηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ και στη συνέχεια διέρρευσε στην Κίνα

Με μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη που πήρε η αρχισυντάκτης Pravda.Ru. Inna Novikova, από τον Igor Nikulin, μικροβιολόγο, σύμβουλο του πρώην γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν για βακτηριολογικά και χημικά όπλα αποκαλύπτεται ότι :
Το COVID-19 δεν είναι ένας φυσικό ιός , αλλά ανθρωπογενής. Πρόκειται για ένα βιολογικό όπλο που αναπτύχθηκε από τις ΗΠΑ και μάλιστα πιστεύεται ότι οι Αμερικανοί τον είχαν κατοχυρώσει σαν δική τους ανακάλυψη με πατέντα, όπως είχε γίνει με τον Ebola.
Τα ερωτήματα όμως που γεννιούνται και που ίσως οφείλονται στις εργαστηριακές τεχνικές είναι πόσες τροποποιήσεις έχει το Covid-19; Γιατί ο ιός συμπεριφέρεται διαφορετικά σε διαφορετικές περιοχές;
Γιατί είναι η Wuhan της Κίνας η πιο «βολική» τοποθεσία για πρόκληση βιολογικού σαμποτάζ; Ποιοι είναι οι πραγματικοί αριθμοί άρρωστων και νεκρών; Οι Αμερικανοί προέβλεψαν ότι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν μολυνθεί 2,8 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο και ο ιός θα σκοτώσει 100.000. Γιατί οι αριθμοί των θυμάτων είναι τόσο χαμηλοί και στην Κίνα; κάνουν λάθος με την Κίνα;

Όπως αναφέρει ο Ιγκόρ Νικουλίν, η επιδημία του κοροναϊού ξέσπασε στις Ηνωμένες Πολιτείες πολύ νωρίτερα από ότι έκανε στην Κίνα. Οι αμερικανικές αρχές όμως δεν κατάλαβαν τι συνέβαινε και άργησαν πολύ να πάρουν μέτρα.
«Το κινεζικό ινστιτούτο της ιολογίας στο Wuhan ανήκει στον 4ο βαθμό βιοπροστασίας, υποτίθεται ότι αντέχει ακόμα και σε πυρηνική επίθεση.
«Η πρώτη περίπτωση στην Κϊνα εντοπίστηκε στις 17 Νοεμβρίου, αλλά ανακοίνωσαν την έναρξη της επιδημίας μόνο στις 31 Δεκεμβρίου. Δεν γνώριζαν τι είχαν να κάνουν. Ακόμα κι αν έκαναν κάτι στο ινστιτούτο αυτό, ακόμα κι αν υπήρχε κάποιο είδος, μια διαρροή, η κινεζική κυβέρνηση δεν είχε ενημερωθεί αναλόγως. »
«Λοιπόν, λέτε ότι πρόκειται για μια αμερικανική» δημιουργία. «Ο Trump ψήφησε το νόμο για να απαγόρευση της χρήση των συσκευών παραγωγής ιών, όταν ξεκίνησε να εξαπλώνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Αύγουστο του 2019. Αποδεικνύεται ότι ο Trump δεν ήξερε τίποτα για το τι αυτό μπορούσε να κάνει στην πραγματικότητα, ότι δεν ήταν μια απλή εξάπλωση ίωσης, αλλά μια διαρροή βιολογικών όπλων. Τελικά πιστεύετε ότι ήταν μια διαρροή μετά από όλα; »
«Το 2014, ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψε ένα μορατόριουμ για την έρευνα σχετικά με τους ιούς της γρίπης – SARS και MERS, οι οποίες έχουν απαγορευτεί επισήμως στις Ηνωμένες Πολιτείες και η κυβερνητική χρηματοδότηση αυτού του είδους έρευνας απαγορεύτηκε.

«Μετά από όλα αυτά κάποιοι στην αμερικανική διοίκηση συνειδητοποίησαν ξαφνικά ότι αντιπροσωπεύουν έναν ακραίο κίνδυνο για όλη την ανθρωπότητα. Οι Αμερικανοί υπολόγισαν ότι μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2,8 εκατομμύρια άνθρωποι θα μολυνθούν στον κόσμο και 100.000 θα πεθάνουν ήταν μια πρόβλεψή τους σαν ένα μαθηματικό μοντέλο αλλά δεν έκαναν τίποτα για την ανάσχεση.
«Έκαναν κάποιο λάθος;»
«Όχι, έκαναν τα στραβά μάτια και αμέσως μόλις η Κίνα συνειδητοποίησε το πρόβλημα, η κινεζική κυβέρνηση έλαβε άμεσα τα πιο αυστηρά μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης ενώ οι Αμερικανοί ολιγώρησαν .»
«Οι Κινέζοι είναι ένα πειθαρχημένο έθνος, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα οργάνωσε τα πάντα καθαρά και άκαμπτα».
«Πράγματι, οι Κινέζοι κατάφεραν να ξεπεράσουν την ασθένεια με τόσο σκληρά μέτρα απομόνωσης, κατεδαφίστηκαν γέφυρες και εμπόδισαν τους δρόμους για να σταματήσουν οι άνθρωποι από το ταξίδι τους.
«Είναι ο ιός στην Ιταλία το ίδιο όπως είναι στην Κίνα, ή είναι μια τροποποίηση του;»

Αυτό είναι πολύ πιθανό Δεν είναι άσχετο εδώ να αναφέρουμε ότι «Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Γερμανίας δήλωσε ότι οι Αμερικανοί είχαν κατοχυρώσει τον ιό ήδη από το 2015.» Άρα κάτι γνώριζαν και αυτοί.
«Πρέπει να υπάρχουν έγγραφα γι αυτό .»
«Φυσικά, πιθανότατα, πρόκειται για μια κλειστή βάση δεδομένων.»
«Γιατί να κατοχυρωθεί ένας ιός με πατέντα όπως έκαναν οι Αμερικανοί;»
«Έχουν κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την Ebola για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό, με ποιο σκοπό, αλλά αυτό είναι ένα γεγονός που δείχνει και την αγγλοσαξονική νοοτροπία σε τέτοια επικίνδυνα θέματα.»
Συνέντευξη της Inna Novikova
Читайте больше на https://www.pravdareport.com/world/144467-covid_usa_patent/

nikosxeiladakis.gr


loading...