Από τον homo carantinus στον homo matrix.

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Προς
Κ. Υπουργό Παιδείας κ. Υπουργό κυρία Κεραμέως κ. Γκίκα.
κ. Υφυπουργό Κ. Ζαχαράκη και πειθαρχικό Β/θμιας
Κ. Στρατου Βασιλική  κ. Κορομπελη Ιωάννα   κλπ… 
ΕΕΠΠΣ, Καθηγητές Πανεπιστημίων, Πρυτάνεις
Υπουργείο Παιδείας
ΚΥΣΔΕ, KΥΣΠΕ…
Βουλευτές, ΟΛΜΕ,  ΜΜΕ

Το  ψέμα έχει κοντά ποδαρά
Θέμα . Από τον homo carantinus στον   homo matrix.
Iός, και UFo ζουν ανάμεσα μας,  πανδημία πανβλακεία και 5G και μετονομασίες κλπ
.
Τώρα είδαν και UFO του 2015! Αρκεί να υπάρχει αποσταθεροποίηση… για καραντίνα.
Αφού υπάρχει ο ιός ,τί ανοιχτά σχολεία και δικαστήρια? 

Μήπως κάτι δεν κολλάει στην ιστορία του ιού?

Μήπως κάτι δεν κολλάει στην ιστορία του  5G?
Αν το φάσμα υψηλής συχνότητας δημιουργεί προβλήματα στην υγεία μας, εξυπηρετεί κάποιους ένας  ιός, για να του φορτώσουμε τα θύματα και στην επόμενη φάση μέσω των εμβολίων με μικροτσιπς ο  homo carantinus θα μεταβληθεί    hono matrix μέσα σε ένα φασιστικό σύστημα ελέγχου της σκέψης από κεντρικούς υπολογιστές κλπ..

Πόσοι πύργοι 5G μπήκαν τελευταία εκεί που είχαν ιό?
Πόσοι  δορυφόροι 5G μπήκαν σε χαμηλή στη γη τροχιά τελευταία εκεί που είχαν ιό?
Ο ιός δεν μεταδίδεται με το 5G είναι λογικό. Αυτό που λένε οι λογικοί δεν σημαίνει ότι το φάσμα υψηλής συχνότητας  5G δεν επιδρά αρνητικά στην υγεία και τα θύματα πονηρά μπορούν να μετονομαστούν, ως θύματα του ιού και όχι του φάσματος υψηλών συχνοτήτων.

Υπάρχει η άποψη, ότι το φάσμα υψηλής συχνότητας 5G προξενεί πρόβλημα στους πνεύμονες και στην υγεία  και κάποιοι το ονομάζουν πονηρά  θύμα του ιού, αντί θύμα της υψηλής συχνότητας… έτσι εμφανίζονται θύματα του ιού και τα πιθανά θύματα της υψηλής συχνότητας και πολλαπλασιάζεται ο φόβος, αλλά και εμβολιασμός με νανοβιοτσιπς…
Οι μεν προσχωρούν στο σχέδιο αφού υπάρχουν θύματα ενώ δεν λένε για τα θύματα της υψηλής συχνότητας και όλοι είναι δήθεν θύματα του ιού, οπότε πρέπει να εμβολιαστούν με νανοτσιπς, μεταβαλλόντας τον οργανισμό σε τερματικό υπολογιστή που προοδευτικά θα δημιουργήσει μαζικό έλεγχο της ανθρωπότητας από την τεχνητή νοημοσύνη σ ένα Ματριξ νέο.
Μα άλλα λόγια οι μεν ονομάζουν θύματα του ιού όσους έχουν προβλήματα από την υψηλή συχνότητα και οι άλλοι βγάζουν εντελώς αθώα την υψηλή συχνότητα και όλοι οι ασθενείς έχουν ιό και δήθεν το υψηλό φάσμα συχνοτήτων είναι εντελώς αθώο.
Οι άλλοι αφού ο ιος δεν μεταδίδεται με φάσμα συχνοτήτων εκμεταλλεύονται την βλακεία των λοιπών , να πουν ότι το φάσμα υψηλής συχνότητας είναι εντελώς αθώο για την υγεία ενώ θα πρέπει να ερευνηθεί μήπως προκαλεί βλάβη στην υγεία που οι μεν το μετονομάζουν ιό και οι άλλοι υπερβολές.
Η ισπανίδα ανάλογη του Τσιοδρα έκλαιγε και αυτή… το έχει η θέση φαίνεται..
Θα πέσει κλαυσίγελος…
Στην Αγγλία τώρα χτυπάει και παιδιά… τουλάχιστον συνεννοηθείτε να λέτε τα ίδια…
Αύριο,  Τετάρτη στις 6 το απόγευμα, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σε κοινή Συνέντευξη Τύπου με τον Ν. Χαρδαλιά και Σ. Τσιόδρα  θα εξειδικεύσει  τις διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα σταδιακής επαναλειτουργίας των σχολείων της χώρας, με σχετικές επίσημες ανακοινώσεις.
Σήμερα στις 6 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα θα δώσει το περίγραμμα της σταδιακής επαναλειτουργίας των σχολείων.
Α. Η υπουργός Παιδείας έχει ζητήσει από τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής  Γ. Αντωνίου να καταθέσει εισήγηση:
α. ως προς το ποια επιπλέον  ύλη μπορεί  να διδαχθεί στο Γυμνάσιο και Λύκειο σε χρόνο δύο -τριών εβδομάδων.
β . ποια ύλη του τρέχοντος διδακτικού έτους  μπορεί να διδαχθεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη, εφόσον τα μαθήματα ξεκινήσουν μία εβδομάδα νωρίτερα.
Β.Η Νίκη Κεραμέως από χθες που  έλαβε το “πράσινο” φως από την Επιστημονική Επιτροπή του υπουργείου Υγείας επεξεργάζεται το χρονοδιάγραμμα επαναλειτουργίας των σχολείων της χώρας.
Πιθανές ημερομηνίες: το ιεπ για όλα..,.

Καρφώνεστε….
Εκλογές να τελειώσει η ιστορία
Αντισταθείτε στην πανβλακεία

Δρ ΚΟΥΤΣΟΎΚΟΣ Αναστάσιος 
Δημοσιογράφος

loading...