Covid-19. Θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιο Ανοσία Αγέλης με σταδιακή μόλυνση του 60% του πληθυσμού. Θα πεθάνουν πολλοί

Θέλουν, να μολυνθείς με το νέο κορονοϊό και σου το δείχνουν ως τη μόνη λύση …  φοβάσαι;

 Όποιος άκουσε στην καθιερωμένη συνέντευξη χθες 25 Απρ. ’20 τον καθηγητή κ Τσίοδρα και κατάλαβε τι είπε , θα ένιωσε μια γροθιά στο στομάχι.

«Δεν μπορούμε να μείνουμε για πάντα κλεισμένοι στο σπίτι … δεν μπορεί να μείνει η χώρα σε lockdown για 18 μήνες .. είναι αδύνατο να συνεχίσει ένα lockdown έως ότου βρεθεί ένα εμβόλιο που δεν θα γνωρίζουμε αν είναι και αποτελεσματικό» …το εάν η σταδιακή ανοσία θα οδηγούσε σε σταδιακή εξασφάλιση των πολιτών έναντι της νόσου, δεν είναι γνωστό. Δεν υπάρχουν ακόμη όλα τα επιστημονικά δεδομένα … εκτιμώ πως μια ηλικιακή ομάδα, όπως τα μικρά παιδιά που έχουν χαμηλά ποσοστά νοσηρότητας, θα μπορούσαν να εκτεθούν πιο σύντομα, αλλά αυτό μένει να δούμε εάν θα εφαρμοστεί»

Τ ανωτέρω δείχνουν μια εφιαλτική  πραγματικότητα . ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΜΕ σε ένα σπιράλ θανάτου , ζούμε σε μια ψευδαίσθηση και σε μια προσωρινή κατάσταση προστασίας , μα το χειρότερο ; φοβούμαστε να το συνειδητοποιήσουμε .

Για την εξέλιξη αυτή σας είχαμε προειδοποιήσει στην 7 Απρ. ΄20 « Αποκαλύφθηκαν όλα . Σταδιακά , ¨Ανοσία Αγέλης¨ και στην Ελλάδα»

Στις 11 Μαΐου θα ανακοινώσουμε την ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ  στο δικό (σας) μας ΣΧΕΔΙΟ με λεπτομέρειες  . Αυτό , που μας έφερε μέχρι εδώ σήμερα , αυτό που πρώτοι προτείναμε , αυτό που εσείς επιβάλατε.

Το σχέδιο ΑΥΤΟ στηρίζεται – στη συνέχεια -στο να ισχύσουν άλλοι κανόνες στην Αττική και άλλοι κανόνες σε περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας . Έτσι προτείνεται η πλήρη επαναφορά στην προτέρα  κατάσταση (σε  σχολεία , καταστήματα , καφετέριες , κτλ ) στους νομούς με μηδενικά έως τώρα κρούσματα , ήτοι στους νομούς :

Δράμας ,Χαλκιδικής ,Γρεβενών ,Θεσπρωτίας ,Καρδίτσας, Ευρυτανίας ,Αιτωλοακαρνανίας ,Φωκίδας ,Χίου ,Άγιο Όρος και Κορινθίας.

Το αυτό προτείνεται και για την Κρήτη – ως περιφέρεια με την καλύτερη έως τώρα αναχαίτιση σ όλη την Ευρώπη – με προϋπόθεση όμως , την εφαρμογή των πλέον αυστηρών ελέγχων στις Πύλες Εισόδου της Μεγαλονήσου .

Συνεχίζεται …….

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Σε αναστολή λόγο Πένθους ) 

loading...