Χίος: Υποδέχθηκε με την καραμπίνα «ανήλικους» παράνομους μετανάστες που είχαν εισβάλλει στο κτήμα του - Τον συνέλαβαν
Στην Ασφάλεια Χίου κρατείται από τις 5 το απόγευμα 48χρονος κάτοικος Χαλκειούς, που φέρεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ότι πυροβόλησε με τη χρήση κυνηγετικής καραμπίνας 2 «ανήλικα παιδιά» ετών… 16 (έτσι τουλάχιστον δηλώνουν) που "έτυχε" να βρεθούν … μέσα στο θερμοκήπιό του, έχοντας μπει στο κτήμα του, με το "έτσι θέλω" φυσικά.

Τα δύο «ανήλικα», ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά από σκάγια, τα οποία τα βρήκαν στην πλάτη και στα πόδια ενώ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Κατά πληροφορίες οι οποίες δεν είναι δυνατό να επιβεβαιωθούν ο φερόμενος ως δράστης, έχει πυροβολήσει ξανά με την καραμπίνα του πριν δύο χρόνια, στον αέρα χωρίς όμως ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός, αφού δεν σημάδευε κανένα.

Χωρίς ανάπαυλα οι εισβολές αλλοδαπών

Στο μεταξύ σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ το Μάρτιο, με τα πολυδιαφημισμένα αυστηρά μέτρα ασφάλειας και αδυναμίας υποβολής ασύλου εξαιτίας των μέτρων της κυβέρνησης που θα αποθάρρυναν -υποτίθεται- τους αλλοδαπούς κατάφεραν να εισβάλλουν δια θαλάσσης 2.485 άτομα στα νησιά του Αιγαίου!

Νέες εισβολές σε Σάμο και Λέσβο

Στην παραλία της Μουρτιάς έφτασαν το πρωί της Τετάρτης, 25 περίπου παράνομοι μετανάστες οι οποίοι επέβαιναν σε πλαστική λέμβο προερχόμενοι από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Την ίδια ώρα στη Λέσβο έφτασαν και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα σ υνολικά 39 αλλοδαποί αφγανικής και αφρικανικής καταγωγής, σε παραθαλάσσια περιοχή της Κλειούς στη βόρεια Λέσβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :