ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΝ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΨΕΙ!


ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ! 

«Δευτε λάβετε φως εκ του ανεσπέρου φωτός και ασπάσασθε Χριστόν τόν αναστάντα εκ νεκρών»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το ΑΓΙΟ ΦΩΣ δεν περιορίζεται από καραντίνες, αλλά τρέχει με ασύλληπτες ταχύτητες και πάει
όπου θέλει, εκεί που υπάρχουν καθαρές καρδίες δίχως φόβο και πάθη.

Τόσα χρόνια το πολεμούν , τόσα χρόνια το χλευάζουν αλλά ΑΥΤΟ τους αγκαλιάζει συγκαταβατικά.

Ρωτάμε γιατί το ΑΓΙΟ ΦΩΣ βγαίνει κάθε χρόνο και γιατί δεν περιμένει πότε θα απέλθουν λιμοί, λοιμοί, πόλεμοι, σεισμοί, αλλά αυτό εξακολουθητικά πηγάζει την συγκεκριμένη στιγμή από τον ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ;

Όταν το ΑΓΙΟ ΦΩΣ έλαμψε για πρώτη φορά μέσα στον ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ.

« ο ίδιος ο άγιος Γρηγόριος της Νύσσης λέει: «Και ταυτα (τά οθόνια καί τά σουδάρια) ιδόντες οι περί τόν Πέτρον επίστευσαν... πλήρης γάρ ην ο Τάφος φωτός, ώστε καί νυκτός ούσης έτι, διπλως θεάσασθαι τά ένδον, καί αισθητως καί πνευματικως» (για την ανάσταση του Χριστού, λόγος β' σελ. 406 τόμος γ'.) (=Και αφού είδαν αυτά [τις λωρίδες από τα σεντόνια και τις πετσέτες] οι σύντροφοι του Πέτρου πίστεψαν...γιατί ο Τάφος ήταν γεμάτος με φως, ώστε, αν και ήταν νύχτα ακόμα, δύο φορές είδαν αυτά που βρίσκονταν μέσα στον Τάφο, και με τις αισθήσεις τους και με το πνεύμα τους).»(Πηγή)

Σήμερα τι συμβαίνει;
Ο σκανδαλισμός των Ορθοδόξων πλέον πέρασε σε ένα άλλο επίπεδο. Πλέον δεν τους σκανδαλίζουν πολιτικοί άρχοντες αλλά κάποιοι εκκλησιαστικοί λαλίστατοι.

Πηχαίοι τίτλοι κοσμικών φυλλάδων φιλοξενούν απαξιωτικές φράσεις, όπως « απαγορεύονται τα delivery του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ» και από δίπλα δηλώσεις ότι δεν υπάρχει ΑΓΙΟ ΦΩΣ 1ης και 2ης κατηγορίας και ότι οι χριστιανοί δύνανται να το λάβουν από την ακοίμητη κανδήλα των εκκλησιών οποιαδήποτε στιγμή , όπως είθισται και παλαιόθεν.

Όμως άλλο πράγμα είναι τα προληπτικά μέτρα για την καταστολή της φονικής πανδημίας που γίνονται σεβαστά από όλους μας για το κοινό καλό και άλλο πράγμα είναι ο κατασκανδαλισμός των πιστών μέσα σε αυτή την κορυφαία περίοδο της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Άλλο πράγμα είναι η ΘΕΟΓΝΩΣΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ και άλλο πράγμα η συναντίληψη με τις αρχές και τις εξουσίες του αιώνος τούτου του απατεώνος.

Τελικά κυνηγάμε τον ιό ή τον ΥΙΟΝ;

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ και στα κοσμικά πτυχία που πήρατε, να σας το πει ο βοσκός, ο ψαράς, ο γεωργός, ο εργάτης, ο ιατρός που βλέπει το θαύμα καθημερινά στην δουλεία του, να σας το πουν και τα μικρά παιδιά και οι ασήμαντοι αυτού του κόσμου, ότι το ΑΓΙΟ ΦΩΣ βγαίνει κάθε χρόνο για να ΑΓΙΑΖΕΙ , να ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ και να ΣΩΖΕΙ τα πλάσματα και την Δημιουργία του σύμπαντος κόσμου.

Και μιλάμε για εσαεί ΘΑΥΜΑ που το βλέπουν και φρίττουν οι δαίμονες και οι αντίχριστοι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :