Το έγγραφο με την τεχνολογία αφανισμού και ελέγχου των Ελλήνων

Μητσοτάκης Τσιόδρας, προσπαθούνε να υποδουλώσουνε τον Έλληνα με την προηγμένη τεχνολογία τα νέας τάξης πραγμάτων.
Οι ανθέλληνες Μητσοτάκης και τα λοιπά μέλη της συμμορίας της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τον σκυμμένο προδότη της ιατρικής Σωτήρη Τσιόδρα, που προσπαθεί εδώ και δύο μήνες να βγάλει όσους περισσότερους θανάτους, από κορωναϊό, αλλά δεν του βγαίνουν τα νούμερα, επιδιώκουν, να εφαρμόσουν αυτήν την τεχνολογία στους Έλληνες.

Το έγγραφο που σας δίνουμε, είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία, από τον Ο Cyrus A. Parsa, που είναι ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού A.I. Artificial Inteligence, τεχνητής νοημοσύνης.
Στο έγγραφο αυτό περιέχονται όλη η τεχνολογία, αναλυτικά, από την κάθε εταιρεία και ατομικά, που κατασκεύασαν και θέλουν να περάσουν και να εφαρμόσουν στην ανθρωπότητα.

Το έγγραφο είναι στα αγγλικά, απλά προσπαθήστε, όσοι δεν γνωρίζετε αγγλικά, να βρείτε κάποιον φίλο, να σας βοηθήσει στην μετάφραση. Έχουμε και παρακάτω το σχετικό κείμενο στα Αγγλικά για να το μεταφράσετε όπως θέλετε εσείς.

Αυτήν την τεχνολογία προσπαθούν να φέρουν και στην Ελλάδα, οι Νεοταξίτες Τσιόδρας και Μητσοτάκης, για να υποδουλώσουν ολοκληρωτικά τους Έλληνες.

Τσιόδρας, Χαρδαλιάς, Μητσοτάκης και οι λοιπές ανθελληνικές ουσίες, προσπαθούν να μας περάσουν το εμβόλιο που θα είναι το ένα στάδιο πρίν την ολοκληρωτική υποδούλωσή μας.

Το εμβόλιο, από πληροφορίες που έχουμε, θα περιέχει νανοτεχνολογία για την συνεχή παρακολούθησή μας. Δηλαδή η προδοτική κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη και γενικότερα τα αφεντικά τους, θα μας παρακολουθούν. Θα ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε.

Αυτό θέλουν να περάσουν και γι αυτό, προσπαθούν να «φουσκώσουν» τα νούμερα από τους δήθεν θανάτους τους κορωναϊού.

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ! Θέλουν την ολοκληρωτική εξόντωσή μας.
Τα εμβόλια είναι μόνο η αρχή. Δεν τους βγαίνουν τα νούμερα του κορωναϊού. Πολεμάνε με κάθε βρώμικο μέσο να αποκρύψουν την αλήθεια.

Διαβάστε και φρίξτε. Μοιραστείτε το με φίλους.

Δείτε τι τεχνολογία υπάρχει , για την απόλυτη υποδούλωση του Έλληνα και θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις για όλους αυτούς που ψηφίσατε !]

Cyrus A. Parsa, The AI Organization

Κατεβάστε το έγγραφο και από εδώ: 87 σελίδες έγγραφο φωτιά. AI Organization Cyrus A. Parsa.
Ομπάμα, Google, Bidens, Clinton, Schmidt, Sued in Fed Court, Weaponized AI Bio-Tech Transfer, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή όλων των ανθρώπων, συνενοχή σε Slave Camps, Κίνα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Δήλωση που έγινε στις 3/24/2020, 4:44 μ.μ., Ώρα Ειρηνικού.

«ΓΙΑ ΤΙΣ 81 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ: ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΗΜΕΝΟΣ, Ή ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΛΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ. ΤΩΡΑ Η ΚΟΡΩΝΑ ΕΔΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Cyrus A. Parsa, Ο οργανισμός AI.
Τροποποιημένη καταγγελία για την απελευθέρωση του John Do 1-29 από το πρωτότυπο Parsa Vs Google Doc, πρώτες 16 σελίδες καταγγελίας που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΡΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΑΡΣΑΛΛΕΣ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΒΑΣΘΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΟ, ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΙ, ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΤΩΝ ΑΓΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ PAYPAL Ή ΜΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΑΜΕΙΑ.

Βοήθησέ με να υπηρετήσω, να προσφέρω δικαιοσύνη και να αποτρέψω τους κινδύνους σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου εκθέτοντας, δωρίζοντας και υπηρετώντας Ακολουθώντας διασυνδεδεμένους κατηγορούμενους και φέρνοντας τη διεθνή προσοχή στους ακόλουθους κατηγορούμενους και τα εγκλήματά τους, σε σύντομο χρονικό διάστημα για να ταιριάξουμε την κατηγορία Ανθρωποι. Περίληψη περίπτωσης και 31 Μετρήσεις υποθέσεων και εισαγωγή που εξήχθησαν από ομοσπονδιακή σελίδα 81 σελίδων σύμφωνα με όλους τους κατηγορούμενους παρακάτω.
Καθού:
Google LLC, Barack Hussein Obama, Joe Biden, Hunter Biden, Hilary Clinton, Eric Shmidt, John O. Brennon, Warren Buffet, James Comey, Andrew McCabe, James Clapper, Facebook, Inc, DeepMind Inc, Alphabet Inc, The World Bank, Neuralink Inc, Tesla Inc, Larry Page, Sergey Brin, Sundar Pichai, Mark Zuckerberg, Elon Musk, Amazon, Jeff Bezos, Microsoft, Bill Gates, CISON PR NewsWire, CNN, Cable News Network, Anderson Cooper, Don Lemon, MSNBC, Rachel Maddow, Washington Post, New York Times, Time Magazine, Massachusetts Institute of Technology, Harvard, Adam Schiff, Wyss Institute, Darper, Qualcomm, George Soros, Soros Fund Management, Open Society Foundations, University of Vermont, Joshua Bongard και Sam Kriegman. Rockefeller Foundation, Huawei, Boston Dynamics, Hanson Robotics, Didi Chuxing, Megvii Face ++, Alibaba, Sensetime, ICarbon X, Festo, Chinese Communist Party & John Doe’s 1-Unlimited
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Απειλώντας και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή όλων των ανθρώπων του κόσμου με την κατάχρηση τεχνητής νοημοσύνης, τη βιοτεχνολογία, την αμελή μεταφορά τεχνολογίας βιο-όπλου, την αμελή αποτυχία να σταματήσει η κινεζική IP και το Sensitive A.I. Κλοπή βιοτεχνολογίας, συνενοχή στη γενοκτονία και συμβολή στη φυσική γενοκτονία στα στρατόπεδα σκλάβων στο εσωτερικό της Κίνας, μεταφέροντας τεχνητή βιοτεχνολογία AI, χρηματοοικονομικές επενδύσεις, εμπόριο, συστήματα παρακολούθησης, αναγνώριση προσώπου και συμμετοχή στην πολιτιστική γενοκτονία της ανθρωπότητας μέσω της κυβερνητικής, βιοτεχνολογίας, μετα- Ο ανθρωπισμός, με τον έλεγχο και τον επαναπρογραμματισμό των ανθρωπίνων φυλών και της επερχόμενης νέας γενιάς λαών Σκέψεις, συναισθήματα και χημεία του εγκεφάλου για αποδοχή και μετάβαση στον μετα-ανθρωπισμό με βιο-ψηφιακό κοινωνικό προγραμματισμό και κοινωνική μηχανική την ανθρώπινη φυλή μέσω κωδικοποίησης AI και αλγοριθμικού βιομετρικού χειρισμού AI των νευρικών συστημάτων τους, των ηλεκτρικών πεδίων και των νευρωνικών δικτύων μέσω πολλαπλών πατενταρισμένων έξυπνων τηλεφώνων, αισθητήρων IoT Proximity και άλλων εξελιγμένων τεχνολογιών, καθώς οι άνθρωποι του κόσμου και τα συστήματα AI και οι εφαρμογές αλληλεπιδρούν και διασυνδέονται με Google, Microsoft, Amazon, Apple, Baidu, Tik Tok, Wechat, Huawei, Megvii Face ++, Alipay, Facebook, Neuralink, Διαδίκτυο και πολλά άλλα Τα οικοσυστήματα και οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων επαναπρογραμματίζουν άτομα χωρίς τη γνώση, την κατανόηση ή την ελεύθερη βούλησή τους. Μη ενημερώνοντας τους πολίτες του κόσμου ότι τα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία Τεχνητής Σούπερ Νοημοσύνης στην Τεχνολογία Κβαντικής Τεχνολογίας AI με συστήματα 5G και 6G που μπορούν να εξαλείψουν και να καταστρέψουν όλους τους ανθρώπους του κόσμου μέσω συγκρούσεων σε εθνικό επίπεδο, ιών, παρακολούθησης ή πολλών άλλων κινδύνων που εντοπίζονται από Κύρος. A. Οι έρευνες της εταιρείας A. Parsa and The AI ​​Organisation plus AI και τα εκδοθέντα βιβλία του Cyrus, Κίνδυνοι τεχνητής νοημοσύνης για την ανθρωπότητα.
Μπαράκ Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον, Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, Νάνσυ Πελόσι, Τσακ Σούμερ, Άνταμ Σιφ, Τζέρι Νάντλερ, Έρικ Σμιτ, Μπιλ Γκέιτς, Τζον Ο. Μπρέναν, James Comey, Andrew McCabe, Elon Musk, Google, Sergey Brin, Laryy Ο Page, ο Jeff Bezos, και οι ποικίλοι πολλοί κατηγορούμενοι ήταν αμέλεια, ανίκανη και προδοτική συμπεριφορά επιτρέποντας στην Κίνα, το σώμα της.



loading...