Ξέσπασμα των «στοκ ανθρώπων» στη Λέσβο: «Στείλατε φονιάδες στις χώρες μας – Εξαιτίας σας βρισκόμαστε εδώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Προάγγελος εξεγέρσεων στα νησιά μας;
Στα όριά της φαίνεται πως βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία αλλοδαπών από χώρες της Αφρικής και της Ασίας που εξακολουθούν να «φιλοξενούνται» στη Λέσβο.

Σε ένα πρωτόγνωρο μάλιστα ξέσπασμά του, Αφρικανός αλλοδαπός , κρατώντας -άγνωστο για ποιον λόγο- ένα παιδί στην αγκαλιά του, επιτίθεται κατά «θεών και δαιμόνων» στην κάμερα.

Οργισμένος επιρρίπτει ευθύνες για την οικτρή κατάσταση των χιλιάδων αλλοδαπών της Μόριας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την ελληνική κυβέρνηση αλλά και τις ΜΚΟ, πολλές από τις οποίες έχουν εκδιωχθεί από το νησί της Λέσβου.

Μέσα ωστόσο στο παραλήρημά του που στοχεύει και τη χώρα μας, ο Αφρικανός αλλοδαπός εκτοξεύει μερικές αλήθειες για το πως αυτή τη στιγμή οι λεγόμενοι «στοκ άνθρωποι» έχουν πλημμυρίσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να γεμίσουν κάθε ευρωπαϊκό κράτος.

Αναφέρεται σε «φονιάδες» που στάλθηκαν (από ποιους;;;) στις χώρες της Αφρικής και έχουν προκαλέσει πολέμους και καταστροφές και άρα μαζική εξαθλίωση ολόκληρων πληθυσμών.

«Μας έχουν εγκαταλείψει εδώ ! Κάνω έκκληση στη διεθνή κοινότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ελληνική κυβέρνηση. Παρακαλώ βρείτε μία λύση για εμάς τους πρόσφυγες της Μόριας.

Εχουμε εκτεθεί στο χειμώνα, με μικρές τέντες, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς ζεστό νερό και χωρίς αξιοπρεπή τροφή. Αυτό είναι απάνθρωπο.

Εμείς ρισκάραμε τις ζωές μας περνώντας τη θάλασσα του Αιγαίου και δεν ήρθαμε εδώ για να μας εγκαταλείψουν. Ήρθαμε προς αναζήτηση ειρήνης, δικαιοσύνης για μία σωστή ζωή και καλή διακυβέρνηση. Γιατί έχετε εγκαταλείψει τους πρόσφυγες που βρίσκονται εδώ γύρω μου ; Εδώ υπάρχει κορονοϊός. Δεν μας παρέχουν προστασία, ούτε σαπούνια, ενώ και οι ΜΚΟ δεν μπορούν να συνεχίσουν να δουλεύουν.

Είμαστε εγκαταλελειμμένοι εδώ μαζί με τα παιδιά ενώ υπάρχουν και γυναίκες μητέρες με μικρά μωρά. Πού είναι ο κόσμος ; Αυτή είναι η Ευρώπη ; Βάλατε φονιάδες στην Αφρική και δημιουργήσατε πολέμους στην Αφρική, Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον φύγαμε από τις χώρες μας. Αν βρισκόμαστε εδώ αυτό οφείλεται σε σας !»

loading...