Μία φωτο από Κουκάκι. Τρεις από Σάμο…Μόνο ο Παππάς ενόχλησε.οι άλλοι όχι..

Μάντεψε για ποιον κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου και ποιος κινδυνεύει να συλληφθεί. Αν δεν συνελήφθη ήδη.
Πριν την καταιγίδα επικρατεί ηρεμία τώρα είμαστε στο στάδιο της ηρεμίας
Με χειροπέδες θα βρεθεί ο ΄΄ Αγιος΄΄ των φτωχών και πολύτεκνος Ιερέας, Παπα-γιώργης Σχοινάς, επειδή κοινώνησε ένα μικρό παιδί έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι; Τι συνωστισμό δημιουργεί αυτό; Οι σπιούνοι της εκκλησίας έπιασαν καλή δουλειά ( με φωτό αυτή τη φορά) η οποία συμπαρασύρει δυστυχώς και την πολιτεία.
Η Ευρώπη δεν αντιδρά σωστά στην είσοδο –την οποίαν μάλιστα διευκολύνει!– των μουσουλμάνων τζιχαντιστών και μουτζαχεντίν.

Δεν είναι λαθρομετανάστες, ούτε οικονομικοί μετανάστες όπως θέλουν να μας τους παρουσιάσουν, ούτε διωκόμενοι που χρειάζονται πολιτικό άσυλο, αλλά μουσουλμάνοι πολεμιστές σε έναν ως τώρα άγνωστο πόλεμο για τους λαούς της Ευρώπης.

Ποτέ κανένας πόλεμος από όσους μέχρι τώρα έγινε στην Ευρώπη,
δεν διέλυσε τον κοινωνικό ιστό των χαμένων ή των νικητών, κάτι που τώρα συμβαίνει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Πιο φανερό από ότι είναι σήμερα δεν μπορεί να γίνει, αφού και τυφλός να είσαι στα μάτια, θα διέκρινες πεντακάθαρα το εβραϊκό σχέδιο να επικρατήσουν, μέσω της ………..πολυπολιτισμικότητας.

Μέγας εκτελεστής αυτού του σχεδίου είναι ο διεθνής σιωνισμός, με κύριο συντονιστή τον εβραίο Σόρος, και εκτελεστές αυτού του σχεδίου, τις εβραϊκές κυβερνήσεις που κυβερνούν σχεδόν όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

loading...