Κύριοι , είστε πλέον κατηγορούμενοι για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος . Ενεργοποιούμε τον Τομέα ( Υ.Ε.Α )

Ως εδώ !!

Οφείλατε να προστατέψετε και όχι ν ακυρώσετε , κατ επιταγή του άρθρου 13, παρ 2 ,εδ.ά του Συντάγματος που κατοχυρώνει την θρησκευτική ελευθερία ως αντικειμενικό κανόνα δικαίου και ως ατομικό δικαίωμα .

Οφείλατε να προστατέψετε το ατομικό αυτό δικαίωμα  που περιλαμβάνει τόσο την ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης όσο και την ελευθερία της λατρείας

Οφείλατε ( όπως κάνατε σε Σούπερ Μάρκετ , Λαϊκές , φούρνους κτλ ) , όχι μόνο ν απέχετε από οποιαδήποτε παρεμπόδιση της λατρείας ( ανεμπόδιστα ) αλλά να προβείτε σε θετικές ενέργειες  για την προστασία της . Είτε λαμβάνοντας τα κατάλληλα  νομοθετικά μέτρα ( όπως κάνετε σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις ) , είτε ενεργώντας κατά τρόπο ώστε να προστατεύεται από παρεμποδίσεις .

Αντί αυτού , στερήσατε εκβιαστικά  από εκατομμύρια χριστιανούς την πνευµατική τους τροφή  και παρουσιάσατε τις εκδηλώσεις λατρείας ως απειλή για την κοινωνία .

Η διπλή αυτή ασέβεια σε Εκκλησία και Σύνταγμα σε δημόσια θέα , προκαλεί ανασφάλεια στην κοινωνία και δίνει αφορμή και αιτία για πάσης φύσεως αντιδράσεις .

Η κατάφωρη αυτή ¨φυλάκιση ¨ της ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησής όσο και της ελευθερίας της λατρείας – όσο εσείς θα έχετε την ψευδαίσθηση ότι , (ό,τι ισχύει ,ισχύει για όλους  ) –  θα δώσει πάτημα σε οπαδούς άλλων θρησκευτικών δογμάτων  να διαμαρτυρηθούν , απειλώντας τη Δημόσια Τάξη και ασφάλεια .

¨Βλέπατε το δέντρο και χάσατε το δάσος ¨

Η δικαιολογία , δεν μπορούσαμε αλλιώς ,  ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ως αβάσιμη !

Υγ-1 . Το παρόν δημοσιεύεται ως προαναγγελία και με την ελπίδα ότι , έστω την τελευταία στιγμή , κάτι θα κάνετε

Υγ-2 Οι Αστυνομικοί που βεβαιώνουν τις σχετικές παραβάσεις να γράφουν τα πλήρη στοιχεία τους στο σχετικό έντυπο . Ειδάλλως είναι άκυρες και όχι μόνο !

Καλή Ανάσταση !

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομεάρχης ύψιστης εσωτερικής ασφάλειας  -Υ.Ε.Α ) 

loading...