Σε ποιο κόσμο θέλεις να ζήσεις? Εσύ αποφασίζεις…

H Παγκόσμια Δικτατορία επεβλήθη….Ο πλήρης έλεγχος έρχεται με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και το τσιπάκι..Η Ολοκληρωτική εφαρμογή γίνεται με την Φτωχοποίηση των λαών…Εξαγόρασαν τις Κυβερνήσεις και δίχασαν το κόσμο..Πετυχημένη συνταγή…Υποταγής των λαών..

Το γενικό κλείσιμο της Οικονομίας φέρνει όσο πιο γρήγορα το αποτέλεσμα…Χρήματα δεν θα ισχύουν… Μας πάνε σε αχρήματη Κοινωνία..Μόνο με το τσιπάκι σου θα κινείσαι…Οι περισσότερες επιχειρήσεις θα είναι κλειστές ..Μερικοί κλάδοι εργασίας θα υπάρχουν και αντί για μισθό θα παίρνεις άυλα ψίχουλα επιδότησης από τη Παγκόσμια Κυβέρνηση..και τους εξαγορασμένους πολιτικούς που θα  είναι οι επιστάτες της Νέας τάξης..

Ερωτήσεις δεν θα έχεις δικαίωμα να κάνεις οπότε δεν θα έχει και απαντήσεις..

Το όπλο που χρησιμοποιούν δεν πετά σφαίρες…Τα εξαγορασμένα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης είναι ένα από τα βασικά τους όπλα..και αντί για σφαίρες πετούν βλήματα..Ως βλήματα χρησιμοποιούν τους Δημοσιογράφους που ενώ γνωρίζουν ότι εκτελείτε το σχέδιο angenta 21 & ID 2020 για τον πλήρη έλεγχο του πληθυσμού που θα καταλήξει στο τσιπάρισμα σου πετάνε το βλήμα του Φόβου,του Τρόμου.του Θανάτου.

Στο σήριαλ των έξη σου παρουσιάζουν τους θανάτους μόνο από Κορωνοιό ενώ οι άλλες αίτιες που είναι περισσότεροι θάνατοι αποκρύπτονται…Τα κομματόσκυλα είναι ταγμένα στα συμφέροντα της Νέας Τάξης ακόμη και η αντιπολίτευση..Οι θεσμοί προστασίας της Δημοκρατίας κατέρρευσαν..Μεταδίδουν την Ανθελληνική πολιτική τους και φυτεύουν χιλιάδες εισβολείς στην ενδοχώρα..

Από εσάς εξαρτάται σε ποιο κόσμο θέλετε να ζήσετε…

Εκείνο που οι περισσότεροι δεν έχετε καταλάβει είναι ότι το σχέδιο αυτοκαταστροφής με το Μένουμε σπίτι ξετυλίγεται και γινεστε ανήμποροι να το αποτρέψετε.Το σήμα το βλέπετε δεν είναι σπίτι είναι η Ταφόπλακα ο Οικογενειακός Τάφος με τα 4 κυπαρίσσια (σύμβολα θλίψης και Θανάτου) και το σταυρό στη κορυφή.Δεν υπάρχει πόρτα.Μας το δείχνουν κατάματα και δεν το βλέπετε..Ούτε επί Τουρκοκρατίας δεν εκδιώχθηκαν έτσι οι Χριστιανοί..Το Πάσχα και τη θρησκεία χτυπάνε..Το ΑΓΙΟ ΦΩΣ δεν θέλουν να το λάβετε για να μην σας ξυπνήσει…Και όσοι εμβολιαστειτε το φως δεν θα το δείτε ποτέ.

Θέλετε το κόσμο του πλήρους ελέγχου της ζωή σας με το τσιπάκι για να καθορίζουν αυτά τα ερπετά πόσο θα ζήσετε πόσα παιδιά  πότε θα πεθάνετε ?

Θέλετε να βγείτε από τη Φυλακή σας και να ζήσετε ελεύθεροι?

Αν θέλετε τη πρώτη λύση Μείνετε Σπίτι και εκτελέστε ότι σας λένε..Αν θέλετε τη δεύτερη λύση χρησιμοποιήστε την συνείδηση σας και την πίστη σας ..Σπάστε τη φυλακή στη σκέψη σας και διώξτε το τρόμο και το φόβο..Μόνο έτσι θα τους νικήσετε..

Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος

ΑΡΘΡΟ – ΑΠΟΨΗ

https://amazonios.net/

loading...