Δύο μέτρα και δύο σταθμά ως απόδειξη διωγμού. Η λιτανεία διώκεται, η συναυλία επιβραβεύεται από τους ίδιους που μας κρατούν έγκλειστους.

Αν υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που ακόμη δεν μπορούν να δεχτούν οτι βιώνουμε διωγμό της Ορθοδόξου λατρείας μας, ας δουν τις δύο παρακάτω ειδήσεις.
Με εικοσιτέσσερις ώρες διαφορά έχουμε δύο παρόμοια συμβάντα.

Το πρώτο είναι η λιτανεία με περιφορά της εικόνας της Παναγίας της Τρυπητής στο Αίγιο με αγροτικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε και ο τοπικός μητροπολίτης Ιερώνυμος. Όταν τελείωσε η περιφορά, η αστυνομία αφαίρεσε τις πινακίδες από το αγροτικό, κόπηκε πρόστιμο 150 ευρώ στον οδηγό, και σε περίπου δέκα πολίτες, οι οποίοι συμμετείχαν στην περιφορά.

Το δεύτερο η συναυλία της κυρίας Αττικιουζέλ (βλέπε εδώ) η οποία έγινε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και η λιτανεία, μόνο που υπήρξαν πολύ περισσότερα άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο μέλη της οικογένειας που μας κρατά έγκλειστους, και ουσιαστικά φυλακισμένους.
Τα δύο αυτά πρόσωπα επιβράβευσαν με κάθε τρόπο και κάθε χειρονομία την συναυλία δείτε διάφορες φωτογραφίες εδώ
Δείτε εδώ σε βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=Hh6CS7rTq20 ή εδώ https://www.youtube.com/watch?v=CFjr_JG_x8w να τραγουδά «η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα».
Τι ειρωνεία! Η κυρία Αττικιουζέλ να τραγουδάει για σωτηρία της ψυχής και να πανηγυρίζουν και η όντως σωτηρία της ψυχής και των σωμάτων ημών η Παναγία να διώκεται.
Βαδίζουν σταθερά στα βήματα των σοβιετικών διωγμών.

Ως πότε; Πόσο ακόμα θα το ανεχτούμε;

Πότε επιτέλους θα αντιδράσουν ως οφείλουν αυτοί που πρώτοι οφείλουν απέναντι σε Θεό και ανθρώπους;

Κυριακή του μαρτυρικού Αντιπάσχα του 2020
Σπυρίδων Αρναούτογλου
Δείτε και τις σχετικές ειδήσεις

http://koukfamily.blogspot.com/2020/04/blog-post_729.html
και https://www.iellada.gr/ellada/oi-synaylies-nomimes-i-theia-koinonia-paranomi

loading...