Η Μάσκα είναι δήλωση υποταγής στους Νεοταξιτες…

Τη μάσκα στη βάζουν για να θυμάσαι ότι είσαι υπό προθεσμία χωρίς τσιπάκι

Όπως ήταν και οι γελοίες βεβαιώσεις που εκδίδαμε για να κυκλοφορήσουμε έτσι και τώρα οι μάσκες είναι η δήλωση υποταγής…Όποιος δεν δηλώνει μασκοφόρος και δεν δέχεται την υποταγή στη Νέα Τάξη θα έχει πρόστιμο 150 ευρώ. Η κυκλοφορία απαγορεύεται από τις 12 τη νύχτα έως τις έξη το πρωί να μας γλυτώσει από το φάντασμα του Κορωνοιού…

Το μασόνι Τσιόρδας μας έλεγε Δεν χρειάζονται Μάσκες και ότι δεν συνιστά την μάσκα σε όσους δεν νοσούν πριν από είκοσι ημέρες περίπου. Τώρα άλλαξε η πλάκα και είναι υποχρεωτική για να αναγνωρίζουν αν είσαι πειθήνιο όργανο τους..Για να χάσεις το χαμόγελο σου την έκφραση σου τον ανθρωπισμό σου.Για να μην δεις τον άλλο σαν άνθρωπο αλλά ως άψυχο ρομπότ.Για να θυμάσαι ότι είσαι υπό προθεσμία προσωρινά ελεύθερος.Για να θυμάσαι ότι θα μαρκαριστείς σαν σκλάβος τους.

Όσο για τον Τσιόρδα είναι ο ίδιος τύπος που παράγγειλε μαζί με τον Αβραμόπουλο και τον Κοτζαμάνη 16 εκ εμβόλια για τον Η1Ν1 και έγινε η χοντρή ΜΠΑΖΑ..Τώρα η ίδια κλίκα πρέπει να ξεπουλήσουν την εισαγωγή μασκών!!! O Έλληνας θα βγει στο δρόμο με την εξαθλίωση και την πείνα .Οταν το νοιώσει ότι δεν υπάρχουν χρήματα ,δουλειές, ζωή..Θα ψάξει να βρει αυτούς που φταίνε..

Τα πρώτα τεστ πέρασαν και βαδίζουμε προς το επόμενο εξάμηνο που θα μας παρουσιάσουν το δήθεν σωτήριο εμβόλιο…για να μας ελέγξουν πλήρως και για τα οικονομήσουν όλοι μαζί οι Νεοταξίτες του πλανήτη και οι εδώ υπάλληλοι τους..

Όλοι οι γελοίοι συναποφάσισαν μέτρα καταδίκης για όσες επιχειρήσεις είχαν μείνει όρθιες και τώρα θα δώσουν το τελικό χτύπημα..ακόμη δεν καταλάβατε το άθλιο παιχνίδι τους? Αν όχι είστε άξιοι της μοίρα σας..Ο Κούλης ως εκπρόσωπος του παραρτήματος της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και με εικόνα “αρρωστημένης γριάς” μίλησε μόνο για την κλίκα του και δεν είπε πως θα ταΐσει τους Ελληνες με τα μέτρα που πήρε και έβαλε Ταφόπλακα στις επιχειρήσεις..

Φόρα τη μάσκα σου μείνε ασφαλής και άφραγκος μείνε ασφαλής και αφελής…Μείνε γονυπετής και οσφυοκάμπτης…μέχρι να σε τσιπάρουν και να γίνεις το ρομποτάκι τους..Μίνι μπούργκα από τη Δευτέρα 4 Μαΐου όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για άντρες για πρώτη φορά.Και αναρωτιόμουν πως θα είναι οι άντρες με μπούργκα? Ετσι για να συνηθίσεις την Μουσουλμανική Αραβίλα με 40αρια καλοκαιριάτικα και χωρίς λειτουργία αιρ κοντίσιον!!!!

Τι άλλο περιμένεις για να καταλάβεις ότι Κανονικότητα δεν θα την ξαναδείς αν δεν ξεσηκωθείς να σταματήσεις το βρώμικο σχέδιο τους…Ο “προφήτης” Κούλης στο είπε από τον Σεπτέμβριο ο ιός θα γίνει πιο δυνατός ..και ότι μολις βρεθεί το εμβόλιο θα τσιπαριστούν όλοι αλλιώς έχει Φυλακή 10 χρόνια…

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα γνωστά 28 + 40 νεα Ηot Spot θα χρησιμοποιηθούν ως αποστειρωμένα στρατόπεδα κράτησης για όσους θα αρνηθούν τον εμβολιασμό – Τσιπάρισμα.

Οι Εισβολείς θα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων που θα κατάσχονται…Οι αντικαταστάτες μας περιμένουν τα “δώρα” του Κούλη..

Αλήθεια τα προβατάκια τι λένε? Δεν έχουν καταλάβει ότι τα πάνε για σφάξιμο?

Χρόνης Προσαλέντης – ΑΡΘΡΟ – ΑΠΟΨΗ

Μακελειο 29/04/20

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 16 ΕΚ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΤΕ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ Η ΜΙΝΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑ

loading...