ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Η ΧΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ;;;;;;

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες Χριστός Ανέστη.
Η χώρα περνάει την χειρότερη περίοδο πολιτειακής ΕΚΤΡΟΠΉΣ, που μπροστά της η επταετία της Χούντας μοιάζει ατύχημα σε παιδική χαρά και ο νοών νοήτο. Και όποιος διαθέτει στοιχειώδη νου και κριτική αντίληψη, δεν είναι δύσκολο να το αντιληφθεί.

Αλλά όπως φάνηκε μετά από την παληκαρίσια τοποθέτηση του Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιερόθεου που μίλησε για ΕΚΤΡΟΠΗ του Πολιτεύματος, το θέμα που έχει η Κυβέρνηση είναι ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΓΕΤΑΙ αυτό από κανέναν και ειδικά από τόσο Ισχυρά ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Θέλουν δηλαδή να περνάει αυτή η ΕΚΤΡΟΠΗ σαν να μην υπάρχει και γι’ αυτό ταράχθηκε η Κυβέρνηση μετά από την δήλωση του Μητροπολίτη και έβγαλε τους «παπαγάλους» να λένε πως: ….. «άλλο ήθελε να πει και άλλο … εννοούσε»…!!
Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου όμως, είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

Υπάρχει σαφώς ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ και η χώρα κυβερνάται με ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ και ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, έχοντας ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ο νομοθετικός ρόλος της ΒΟΥΛΗΣ.

Αλλά όπως είπε και ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου, οι αποφάσεις της νόμιμης εξουσίας έχουν στραφεί κατά της χαρισματικής και της παραδοσιακής, οπότε έχουμε μία ΕΚΤΡΟΠΗ.

Το ίδιο είχε κάνει και ο Χίτλερ, αλλά εκείνος ΔΕΝ ΕΚΡΥΒΕ τον φασιστικό τρόπο διακυβέρνησης. Ενώ τώρα έχουν ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ την ΒΟΥΛΗ και έχουν «βαφτίσει» τον φασισμό «Υπουργική απόφαση» και «πράξη νομοθετικού περιεχομένου».

Έχουμε λοιπόν σήμερα τον καλυμμένο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, που έκανε την εμφάνισή του με την ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ τον Ιούλιο του 2015 και από τότε εδραιώθηκε η ΕΚΤΡΟΠΗ του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

Γι’ αυτό είπα στην αρχή ότι η Χούντα της επταετίας σε σχέση με το σήμερα, μοιάζει με ατύχημα σε παιδική χαρά.
Τι σχέση βλέπετε να έχει το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ της Ελλάδος όπως αναφέρεται στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, με αυτόν τον τρόπο διακυβέρνησης που ζούμε;;;

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Και στο μέλλον που η ιστορία θα αναφερθεί και σε αυτήν την πολιτική περίοδο της Ελλάδος, θα την καταγράψει ως την πλέον μαύρη περίοδο διακυβέρνησης, που είχαν καταπατηθεί όλα τα άρθρα του Συνταγματικού πολιτεύματος.

Ζούμε λοιπόν την χειρότερη ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ που έζησε ποτέ η Ελλάδα, άσχετα από το αν περνάει ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ από μερίδα του πληθυσμού.
Δεν σημαίνει όμως, ότι επειδή περνάει απαρατήρητη από τους χαζεμένους ελληνόφωνους, δεν υφίσταται και δεν την ζούμε.

Εδώ ο άγιος Ισαάκ ο Σύρος είπε, πως ο ίδιος ο αντίχριστος όταν θα εμφανιστεί, θα περάσει ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ από αυτούς που θα έχουν το μυαλό τους στο χρήμα και τα υλικά πράγματα.

Νομίζει κανείς λοιπόν, ότι αυτοί που σήμερα ζουν για το χρήμα, για τα σαρκικά πάθη και για τα υλικά πράγματα, έχουν αντιληφθεί την ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ που ζούμε;

Ούτε την έχουν αντιληφθεί ούτε τους ενδιαφέρει.
ΔΕΣΜΩΤΕΣ ήταν, είναι και θα παραμείνουν στην ΣΠΗΛΙΑ ΔΕΣΜΩΤΕΣ, επειδή αυτό τους αρέσει και αυτό επιλέγουν.

Όπως φαίνεται μόνο ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου διαθέτει υγιεί και καθαρό νου, αλλά και παρρησία, για να στιγματίσει την Κυβερνητική ΕΚΤΡΟΠΗ και να το πει ευθέως και χωρίς καλύψεις.
Μένει να δούμε αν θα υπερασπιστεί και στην αυριανή Συνεδρίαση της Δ.Ι.Σ. αυτήν την θέση που εξέφρασε.

Διότι πλέον και ο πιο “καλόπιστος” Χριστιανός έχει καταλάβει πως δεν μιλάμε πια για προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, αλλά για φανερό δόλο ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όταν ανοίγουν τα κομμωτήρια αλλά όχι οι Εκκλησίες.


ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

Οι υπόλοιποι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, δεν έχουν νου και γνώση για να καταλάβουν την φανερή ΕΚΤΡΟΠΗ, ή είναι ελεγχόμενοι από την ΜΑΥΡΗ Κυβέρνηση των ΕΒΡΑΙΩΝ, που ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ στην χώρα, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;;;;;;

Μόνο ο Μητροπολίτης ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ κατάλαβε την πολιτειακή ΕΚΤΡΟΠΗ και τον ΔΟΛΟ της Κυβέρνησης κατά της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;;;;
Γι’ αυτό και αναφερόμενος στην απόφαση της Κυβέρνησης να μην ανοίξουν οι Εκκλησίες είπε: “τώρα αν έχουν άλλους λόγους δεν το γνωρίζω”.

Και αύριο ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ και η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ στην ιερά Μονή Πετράκη.
Και το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ;;;;;;
Συνεδριάζει για να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ την ΕΚΤΡΟΠΗ της Κυβέρνησης που τοποθετεί τα κομμωτήρια υπεράνω του Θεού και των 20 αιώνων Ορθοδόξου Εκκλησίας,
ή συνεδριάζει για να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ την πολιτειακή ΕΚΤΡΟΠΗ και να ταυτιστεί με τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ,
που θέλουν ανοιχτά τα κομμωτήρια αλλά κλειστές τις ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;;

ΑΥΡΙΟ είναι η ώρα που θα ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ οι Ιεράρχες τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ τους ρόλο μέσα στην Εκκλησία του Χριστού.
Τι θα κάνουν;

Θα καταγγείλουν την ΕΚΤΡΟΠΗ της ΜΑΥΡΗΣ Κυβέρνησης, ή θα αποκαλύψουν φανερά στον λαό,
ότι είναι ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ κατά της Εκκλησίας;;;

ΑΥΡΙΟ είναι η ώρα που θα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ τα πράγματα μέσα στην Εκκλησία Του,
γιατί όλα τα ψέμματα κάποια στιγμή ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλοςσυγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος[email protected]

https://armagedon2020.blogspot.com

loading...