Καθόμουν και αναρωτιόμουν γιατί τους βάζουν σε σιδερένια φέρετρα…

Καθόμουνα και αναρωτιομουνα γιατί τους βάζουν σε σιδερένια φέρετρα… Όχι όλες τις περιπτώσεις… όπως και γιατί έγινε χαμός στην ιταλια… δεν λέω ότι δεν υπάρχει ο κωρονοιος αλλά μήπως υπάρχει και αυτό που γράφω από κάτω σε άλλες περιπτώσεις παραξενες…
Ιταλία έγινε χαμος…λες και ψεκασανε τοπικά κάποιον παραγοντα…σιδςρενια φέρετρα αναλόγως τις περιπτωσεις…ειδικα κλουβια να βάλουν τον ασθενή πάλι αναλόγως την περιπτώση…
Και κατέληξα στο παρακατω…για πείτε γνώμη…
Βάκιλος άνθρακα
Ψεκάζεται από αεροπλανο.
Προσβάλει πνευμονες
Έχει αν διαβάσεται τα ίδια συμπτώματα με την γρίπη…
Σε δύο με τρεις ημέρες αν νοσήσει ο ασθενής πεθαίνει
Κάνει επτά ημέρες να νοσήσει ο οργανισμός…επώαση…
βάκιλος του άνθρακα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βιολογικό όπλο και να διαδοθεί δια μέσου ψεκασμού από ένα αεροπλάνο για να μολύνει μεγάλες μάζες πληθυσμού.
Έχει υπολογισθεί ότι 50 κιλά άνθρακα, εάν διασκορπιστούν στον αέρα από ένα αεροπλάνο, κάτω από κατάλληλες καιρικές συνθήκες σε έκταση 2 χιλιομέτρων, θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα θανατηφόρο σύννεφο που θα ξαπλωθεί σε έκταση 20 χιλιομέτρων. Το σύννεφο δεν θα έχει ούτε μυρωδιά ούτε χρώμα και θα είναι αόρατο.
Δεν υπάρχουν σήμερα συστήματα που μπορούν μέσα στην ατμόσφαιρα να αναγνωρίζουν και να προειδοποιούν ότι έχει δημιουργηθεί ένα τέτοιο σύννεφο από σπόρους του βακίλου του άνθρακα.
Δυστυχώς σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο τα πρώτα σημεία της επίθεσης θα είναι άνθρωποι που θα παρουσιάζονται με συμπτώματα της ασθένειας, που δυστυχώς θα είναι αργά για τους περισσότερους από αυτούς.
Επειδή οι σπόροι του βακίλου του άνθρακα είναι μικροί θα επηρεάσουν τόσο τους ανθρώπους που θα είναι έξω όσο και αυτούς που θα είναι κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους.
θρακας του αναπνευστικού συστήματος: Ο ασθενής μολύνεται λόγω εισπνοής των σπορίων του βακίλου του άνθρακα. Τα αρχικά συμπτώματα μοιάζουν με αυτά ενός κοινού κρυολογήματος. Μέσα σε λίγες μέρες η κλινική κατάσταση επιδεινώνεται σοβαρά με ανεπάρκεια της αναπνοής και κατάσταση καταπληξίας. Όταν εκδηλωθεί η ασθένεια είναι πολύ αργά και οι ασθενείς συνήθως πεθαίνουν.

loading...