ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ…!!!! ΓΙΑ ΜΑΖΕΨΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ …… ΑΠΟ «ΠΕΖΟ», ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος


Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.
Έχουμε καταλάβει πλέον πως όλα αυτά που γίνονται δεν έχουν καμία σχέση, ούτε με το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για την υγεία μας, αλλά ούτε με την επικινδυνότητα της ίωσης, που κατά γενική ομολογία όλων των ειδικών Ιατρών και του ινστιτούτου Παστέρ, είναι στα ίδια επίπεδα της απλής γρίπης.

Είναι άλλος ο λόγος λοιπόν και εντοπίζεται στον εορτασμό του ΠΑΣΧΑ των Ορθοδόξων Ελλήνων. Άλλωστε όλοι θα θυμούνται πως κάθε χρόνο την Μεγάλη Σαρακοστή του Πάσχα, δεχόμαστε επίθεση από τους σατανιστές και κάθε λογής άθεους, που τέτοιες μέρες τους φταίνε τα πάντα.

Έτσι και φέτος βρήκαν πρόφαση την γρίπη για να μας επιτεθούν με άλλο τρόπο.
Και αφού μας πούλησαν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΧΡΙΣΤΟΥ που έχουν εισέλθει δολίως στην Ιεραρχία της Εκκλησίας μας, προσπαθούν να μας στερήσουν και τον εορτασμό της Ανάστασης του Χριστού και το άγιον Πάσχα.

Θέλουν να μας κρατήσουν μακρυά από τον ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ εορτασμό του Πάσχα, με διάφορες ηλίθιες προφάσεις αλλά και παράνομες απειλές του τύπου με «αφαίρεση πινακίδων» οχήματος.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΔΗΓΟ, ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.

ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΎΜΕΝΟΙ,
ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ,
ΑΛΛΆ ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ … «ΟΔΗΓΟΥ» ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ…. «ΠΕΖΟΥ»….
ΣΒΉΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.


Αν δεν το έχετε παρατηρήσει σας το δείχνω
και τέτοιες κλήσεις να ξέρετε πως όχι μόνο δεν πληρώνονται, αλλά μπορείτε να στραφείτε και κατά του οργάνου που σας την έκοψε, διότι διέπραξε παράβαση καθήκοντος.
Αφού με το αυτοκίνητο με σταμάτησε γιατί γράφει….. “ΠΕΖΟΥ”;;;;Το δείχνω από την ενδιάμεση επιταγή, γιατί στο ροζ φαίνονται πολύ αχνά.

Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ…!!!!!
ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΣΟΥ,
ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΟΧΗΜΑΤΟΣ,
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ.

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ
ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ;;;;

Αυτές οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ βέβαια απευθύνονται στους δούλους και στις κότες και όχι στους Έλληνες.
Και αυτοί βέβαια θα “μασήσουν” στις απειλές των παράνομων ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.
Έκανε όμως και ένας ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ δημόσια ανάρτηση περί αυτού, γράφοντας πως υπήρξε και Εισαγγελική εσωτερική παρέμβαση προς την Αστυνομία για το ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ των κλήσεων….!!!!

Αν βέβαια οι πολίτες είχαν κάποια καθοδήγηση από επίσημο φορέα, θα ήταν πολύ διαφορετικά και δεν θα ήταν οι περισσότεροι φοβισμένες κότες.

Την λαμπρή ιστορία όμως της Ελλάδος, δεν την έγραψαν ποτέ οι δούλοι και οι κότες αλλά οι ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΙ και οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Έλληνες.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ.
Η ΛΕΞΗ ΒΕΒΑΙΑ “ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ” ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ και γι’ αυτό θέλουν να επιβάλλουν την πειθαρχία ακόμα και στο “ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ”…

Μάζεψέ τον λοιπόν τον ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ σου ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, γιατί τον πειράζει και το ΑΓΙΟ ΦΩΣ και το παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού, και από δω φαίνεται πως δεν έχει να κάνει με την γρίπη, αλλά με τον σατανικό «κάλο» που έχει στον εγκέφαλό του.

ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ,
ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ,
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.
ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΛΟΙΜΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ.

Αν έχει να μας παρουσιάσει αυτός ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ κάποια επιστημονική μελέτη που να αποδεικνύει το αντίθετο, να την ακούσουμε.
Αλλά επειδή ποτέ δεν υπήρξε τέτοια, θα σας παρακαλέσουμε ευγενικά σε ότι αφορά το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, εσείς εκεί του σατανισμού να βγάλετε τον ΣΚΑΣΜΟΎΛΗ.

ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΡΙΠΗΣ,
ΟΥΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΑΤΑΝΟΠΛΗΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

Εγώ προσωπικά και η παρέα μου θα το ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ σουβλίζοντας ΑΡΝΙ και ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ και όποιος σατανιστής έχει δυνατή «σούφρα» να έρθει να μου κόψει «κλήση»..

Μπορεί να μας ΠΡΟΔΟΣΑΝ οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ που έχουν εισέλθει δολίως και μέσα στην Ιεραρχία της Εκκλησίας μας και να έγιναν ΕΝΑ με τους ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ της Κυβέρνησης, αλλά εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Χριστού και θα ψάλλουμε το «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ».

ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, πάρε ρε του παιδιού μία κουδουνίστρα να παίζει, γιατί δεν έχει κάτι για να παίζει και το έχει κάνει …. «λάστιχο»..
Καλή Ανάσταση και καλό ΠΆΣΧΑ.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΣΧΑ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
[email protected]

loading...