Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ Ή Ο ΘΕΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΑ

ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ! ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ!

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ


Γράφει η Μαρία.

Για όλους όσους θα διαβάσουν το παρόν, θα πω την άποψή μου : Όλοι γνωρίζουμε τον Ντέιβιντ Άικ.

Σεβαστά τα λεγόμενά του. Πολύ ορθολογιστικά! Ναι, σίγουρα είναι ένας ιός βαλτός για να επιφέρει έναν πανικό και ο εγκλεισμός μας στα σπίτια εξυπηρετεί τα σχέδια της CABAL.

Ήδη ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν στον Πειραιά το 5G,
(Σημ. Οίμου-Αθήνας:Δηλαδή την αιτία εξάπλωσης του κορωναϊού).

O κόσμος είναι μέσα και δεν μπορεί να αντιδράσει. Επίσης η COSCO έχει αρχίσει να ετοιμάζει το νέο της λιμάνι σε παραλία του Πειραιώς όπου μέχρι τώρα κολυμπούσαν οι άνθρωποι.

Ναι είναι πολλά τα στελέχη του ιού, πολλά επιφέρουν συμπτώματα μιας απλής γρίπης και ο Covid-19 δεν ανιχνεύεται σωστά και το όλο σκηνικό θυμίζει Όργουελ.

Ο Άικ μιλάει για την Βρετανία και τις Η.Π.Α. Όμως έχουμε έγκυρες πληροφορίες ότι στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Μασαχουσέτη οι άνθρωποι έχουν πάρει σκηνές και ζουν στην ύπαιθρο. Σίγουρα θα συμβαίνει και σε άλλες πολιτείες.

Έχουν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και φόβο μεγάλο για τον ιό.

Το ίδιο και σε άλλες Χώρες. Ναι, έχουν καταφέρει να ενσταλάξουν στις ψυχές τον τρόμο. Επίσης έχουμε πολλούς φίλους στην Ιταλία και εκεί είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Λες και τους έχουν ραντίσει τον ιό. Όντως έχουν πεθάνει πολλοί. Βιολογικός πόλεμος. Για δείτε σήμερα στον δικό μας Ουρανό το ψέκασμα!

Πιστεύω ότι εδώ και πολλά χρόνια μάς δηλητηριάζουν αργά και μεθοδικά. Πρέπει λοιπόν να προσέχουμε.

Όμως στον ορθολογισμό του Ντέιβιντ Άικ αντιτάσσω την θαυμάσια φράση του Στάινερ:

“Πώς γίνεται στο συνειδησιακό επίπεδο που έχω φτάσει, να μην αναγνωρίζω το ΚΑΛΟ, μέσα στο ΚΑΚΌ που βιώνω;”

Αυτή την φράση που την έχω αναφέρει στο πρώτο μου βιβλίο, την επαναλαμβάνω και σ’ αυτό που γράφω τώρα.

Ναι οι ιοί υπάρχουν, όμως το επίπεδο της συνειδητότητας του ανθρώπου έχει ανέβει. Δεν είμαστε οι άνθρωποι του Μεσαίωνα, ούτε άλλων παροχημένων Εποχών.

Και ο Νους μαζί με το Πνεύμα μπορούν, λειτουργώντας ενωτικά,να αντιστρέψουν οτιδήποτε απειλεί το γήινο σώμα μας. Ό ιός είναι ΝΟΗΤΙΚΟΣ. Και όλες οι ασθένειες.

Ό,τι φοβάσαι παθαίνεις. Το χειρότερο κακό για τον άνθρωπο είναι ο φόβος. Μήπως είναι καιρός να γίνει ένα restart στην Ανθρωπότητα; Μήπως όλο αυτό που επιδιώκουν οι εχθροί του ανθρώπου, μετατραπεί σε boomerang γι’αυτούς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI ΔEΙΤΕ TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...