Μαζική εισβολή στην Ελλάδα! ΧΑΡΤΗΣ ΣΟΚ με σημεία αποβίβασης τούρκο-μουσουλμάνων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεσπά «πόλεμος» στο Αιγαίο…

Χάρτη των ΜΚΟ για την αποστολή παράνομων μεταναστών (ανάμεσά τους προφανώς τούρκοι πράκτορες και φιλότουρκοι μισθοφόροι) από τα, υπό τουρκική κατοχή, μικρασιατικά παράλια, στις ακτές της Λέσβου, αποκάλυψε ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου.

Ο χάρτης φέρεται να ήταν αναρτημένος στο παράνομο Παρατηρητήριο των ΜΚΟ στο ακρωτήρι Κόρακας αλλά και στο Καμπ της Συκαμιάς, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης

Την φωτογραφία δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος:

«Αναλυτικός χάρτης, για να μη χάσει κανένας τον δρόμο. Υπάρχουν και ζώνες αποβίβασης, όπως στην Νορμανδία. Κατά τα λοιπά, όλα είναι τυχαία και αύριο είναι Πέμπτη…..».

Θυμίζουμε πως οι Τούρκοι προσπαθούν συνεχώς να στείλουν εισβολείς στα ελληνικά νησιά και μάλιστα τους συνοδεύουν.

Τελευταίο περιστατικό συνέβη χθες, όταν πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης του λιμενικού σώματος καθώς και περιπολικά σκάφη της Ελληνικής Ακτοφυλακής εντόπισαν στην θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Μυτιλήνης, λέμβο με αλλοδαπούς επιβαίνοντες ενώ στην εν λόγω περιοχή έπλεαν σκάφη τουρκικής Ακτοφυλακής.

Κατόπιν ενεργειών τόσο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου του Λιμενικού, όσο και των επιχειρούντων πλωτών του λιμενικού στην εν λόγω περιοχή, πραγματοποιήθηκαν επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας με τουρκικές αρχές, προκειμένου να παραλάβουν τους επιβαίνοντες της λέμβου, με αρνητικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος η λέμβος με τους αλλοδαπούς, η οποία δεν εισήλθε καθόλου στα ελληνικά χωρικά ύδατα, παρά τις προσπάθειες των τουρκικών ακταιωρών να την προωθήσουν εντός αυτών, περισυνελλέγη τελικά μεσημβρινές ώρες σήμερα από τουρκική ακταιωρό.

loading...