ΜΙΣΘΩΤΟΙ «ΠΟΙΜΕΝΕΣ» ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΜΕΣΑ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!


Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η Δ.Ι.Σ. ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΜΕΣΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ»!

Είναι αντιληπτό από όλους τους έχοντας στοιχειώδη λογική ότι η μικρή σε μέγεθος αλλά και σε σθένος και πίστη, Διαρκής Ιερά(;) Σύνοδος με τηλεδιάσκεψη παρά τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας, όλως καταχρηστικώς και παρανόμως, έκλεισε τις εκκλησίες εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδος και της Αναστάσεως του Χριστού!

Μιά απόφαση που ήταν άκυρη αφού ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας δεν προβλέπει τηλε-Σύνοδο αλλά και γιατί, εκτός αυτής της εκκλησιαστικής αντικανονικότητας, ήταν και πέρα για πέρα αντισυνταγματική

Έτσι λοιπόν αυτή η ίδια σύνοδος και ο αρχιεπίσκοπός της οφείλουν να επαναφέρουν την τάξη και να ξανανοίξουν τις εκκλησίες!

Αντ αυτού ακόμη και τώρα που πέρασε το Πάσχα και ήδη φθάσαμε στην Κυριακή του Θωμά, ενώ γίνεται συζήτηση επανεκκίνησης για όλες τις κλίμακες και τους τομείς που έκλεισαν (καταχρηστικά και αυτοί) λόγω της ψευδοπανδημίας, για το πότε θα ανοίξουν τις εκκλησίες δεν ασχολείται κανείς!

Πολύ δε πιο εντυπωσιακή και εκκωφαντική είναι η σιωπή των συνοδικών μισθωτών ποιμένων, οι οποίοι δεν νοιάζονται καθ΄όλου για το πότε θα ανοίξουν οι ναοί για το ποίμνιο, αλλά μόνο για την άσκηση καταχρηστικής εξουσίας επί του ποιμνίου!

Έτσι η ερώτηση έγινε από δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN και απευθυνόταν τόσο προς τον Τσιόδρα, όσο και προς τον Χαρδαλιά και είχε ως εξής:

«Καθώς βαδίζουμε σε αποκλιμάκωση των μέτρων αυτό σημαίνει και ότι θα ανοίξουν ξανά για τους πιστούς οι Εκκλησίες; Και πότε; Θα τελούνται οι λειτουργίες που έχουν και τη Θεία Μετάληψη ή θα επιτραπεί μόνο η ατομική προσευχή με τα τηρούμενα μέτρα προστασίας»;

Ο Τσιόδρας απάντησε με το γνωστό ψευδοευσεβειανό ύφος του και με αυθεντική «δημιουργική ασάφεια» : «Νομίζω είναι ακόμα νωρίς να το συζητήσουμε. Θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρχουν οι κανόνες και οι αποστάσεις ασφαλείας που επικρατούν και σε άλλους χώρους.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ\Δεν υπάρχουν σχόλια :