Πως Σε Ζημιώνει Ο Πολυπολιτισμός.

Ας μιλήσουμε για όσα χάνετε λόγω του Πολυπολιτισμού.

Και όταν λέμε Πολυπολιτισμός ή Πολυπολιτισμικότητα, εννοούμε την αυτόνομη συνύπαρξη διαφορετικών πολιτισμών εντός της ίδιας κοινωνίας και ουσιαστικά την ιδεολογία και κοσμοθεωρία εκείνη, που ευαγγελίζεται τα υποτιθέμενα οφέλη της συνύπαρξης αυτής και το μετασχηματισμό των εθνών-κρατών μέσω αυτής και μέσω της Λαθρομετανάστευσης, που αποτελεί και το κυριότερο μέσο έγχυσης αλλογενών στα κράτη της Ευρώπης και της Δύσης γενικότερα.

Ποια είναι όμως τα οφέλη αυτά; Προφανώς αναρωτιέστε όλοι σας.

”Τι έχω να κερδίσω εγώ , από την τεράστια αυτή αναταραχή και την ουσιαστική αναδόμηση της κοινωνίας μου;”

Και καθώς ούτε και εγώ έχω καταλάβει, πως ωφελεί την ελληνική κοινωνία η πολιτισμική και εθνολογική της διάσπαση, θα σας πω αντ’αυτού αυτά που δεν κερδίζετε και μάλιστα χάνετε, αν και ίσως όχι τόσο προφανώς και όχι τόσο άμεσα.

Χάνετε δισεκατομμύρια ευρώ, που ξοδεύονται στην περίθαλψη, στέγαση και συντήρηση λαθρομεταναστών, αντί να επενδύονται σε έργα κοινής ωφέλειας και σε κρατικές δράσεις ανάπτυξης της Οικονομίας.

Χάνετε χρόνια βιωσιμότητας του συστήματος πρόνοιας της χώρας σας, το οποία και επιβαρύνεται με εκατοντάδες χιλιάδες νέους χρήστες, που δε συνεισφέρουν ούτε ένα ευρώ για τη λειτουργία του.

Χάνετε ποιότητα και κυρίως χρόνο περίθαλψης, τον οποίο και απορροφούν λαθρομετανάστες στα νοσοκομεία της χώρας.

Χάνετε δεκάδες, έως και εκατοντάδες ευρώ, στα αυξημένα έξοδα ενοικίασης κατοικιών, λόγω της κρατικά χορηγούμενης στέγασης λαθρομεταναστών σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία.

Χάνετε μέρος της αξίας των κατοικιών σας και ιδίως εσείς που κατοικείτε στα κέντρα των μεγάλων πόλεων της χώρας, εξαιτίας της υποβάθμισης που προκαλεί σε αυτά, η πλημμύρα και παραβατικότητα λαθρομεταναστών.

Χάνετε και κυρίως θα χάσετε μέρος του εισοδήματος σας, αν όχι και τη δουλειά σας, όταν οι λαθρομετανάστες πλημμυρίσουν και την αγορά εργασίας και ρίξουν φυσιολογικά τα εργατικά ημερομίσθια στα Τάρταρα.

Χάνετε την ελληνικότητα ολόκληρων συνοικιών και οικισμών, που αργά ή γρήγορα θα μετατραπούν σε πολιτισμικά αυτόνομα γκέτο, στα οποία αν επιμείνετε να παραμείνετε, θα λειτουργείτε βάσει της αποδεκτής σε αυτά κοινωνικής συμπεριφοράς και όχι φυσικά βάσει του δικού σας γούστου.

Χάνετε ακόμη περισσότερο τον ύπνο και την ασφάλεια σας, καθώς στην ήδη υπάρχουσα ιθαγενή και μη παραβατικότητα, προστίθεται σημαντικά απόθεμα Ασιατών και Αφρικανών παραβατών.

Χάνετε πιθανώς την υγεία σας, από εξαφανισμένες στην Ελλάδα επί δεκαετίες λοιμώδεις ασθένειες.

Χάνετε, ιδίως οι γυναίκες, το δυτικό αστικό πολιτισμό και καθωσπρεπισμό, τον οποίο με τόσο κόπο καλλιεργήσατε και εμφυσήσατε στην ελληνική κοινωνία, μόνο και μόνο για να συντριβούν από ανάγωγους και ακραία σεξιστές και αντιομοφυλόφιλους Ασιάτες και Αφρικανούς, τους οποίους μάλιστα δεν επιτρέπεται καν να νουθετήσετε, λόγω της Πολιτικής Ορθότητας στην οποία είστε υποταγμένες.

Χάνετε οι Δικαιωματιστές, οποιοδήποτε ηθικό πλεονέκτημα στους αγώνες σας, καθώς τους μηδενίζετε οι ίδιοι, υπερασπιζόμενοι ακραία ανελεύθερες τριτοκοσμικές παραδόσεις και πρακτικές, εντός της ίδιας της χώρας σας.

Χάνετε την ελευθερία έκφρασής σας, τόσο λόγω της Πολιτικής Ορθότητας, όσο και λόγω της κρατικής λογοκρισίας ως προς κριτική στη Λαθρομετανάστευση και στον Πολυπολιτισμό και υπό τη μορφή αντιρατσιστικής νομοθεσίας.

Χάνετε την ιδιαιτερότητα και αποκλειστικότητα, που σας δίνει στον τόπο αυτό, η εθνική συνέχεια τουλάχιστον 4.000 ετών και ιδίως οι αγώνες και το αίμα των προγόνων σας και τις μοιράζεστε πλέον με ανθρώπους άλλης εθνικότητας και μηδαμινής νομιμοφροσύνης στη χώρα.

Χάνετε σταδιακά την ικανότητα να ανακατευθύνετε την πορεία της χώρας σας, καθώς νομοτελειακά, σε κάποιες δεκαετίες από τώρα και απλά και μόνο λόγω αλλαγής της δημογραφίας, δε θα μπορείτε να σχηματίζετε πλειοψηφική κυβέρνηση.

Χάνετε κάθε συνοχή, που έχει απομείνει στην κοινωνία σας, καθώς στις ήδη υπάρχουσες οικονομικές και ιδεολογικές διαφορές, έρχονται να προστεθούν πολιτισμικές και εθνικές.

Χάνετε οποιαδήποτε έννοια ηθικής που έχει απομείνει στην Πολιτική, η οποία σταθερά θα μετατρέπεται σε πλειοδοσία ικανοποίησης κοινοτικών συμφερόντων, για την απόκτηση ισχύος.

Χάνετε το σταθερό προσανατολισμό της ελληνικής κοινωνίας, προς την ελευθερία και τη Δημοκρατία, λόγω της αναμενόμενης δημογραφικής γιγάντωσης τους ανελεύθερου Ισλάμ.

Χάνετε εν τέλει την Ελλάδα, όπως τη νοείτε σήμερα και θα τη βλέπετε να μετατρέπεται σταθερά σε έναν πολυπολιτισμικό πολτό, κατευθυνόμενο από τους ίδιους διεθνιστικούς στόχους, με τις υπόλοιπες πολυπολιτισμικές μπανανίες της Ευρώπης, με τις οποίες και λογικά θα συγχωνευθεί, όπως άλλωστε εμφανώς και διακηρυγμένα είναι ο στόχος.

Και όλα αυτά αγαπητοί ελληνόψυχοι, για τη συμφιλίωση των λαών και τη λήξη των εθνικών ανταγωνισμών, που δε συνέβησαν όμως σε καμία ευρωπαϊκή κοινωνία, που πέρασε πρότερα το μετασχηματισμό αυτό,

για την υποτιθέμενη επίλυση του δημογραφικού προβλήματος, με την παράλληλη όμως και εσκεμμένη επιδείνωση του στους ιθαγενείς δυτικούς πληθυσμούς.

και για το φαντασιακό πολιτισμικό εμπλουτισμού των κοινωνιών μας, με ανατολίτικες κουζίνες, ακραία Πατριαρχία και ατελείωτη μισαλλοδοξία.

Ξυπνήστε λοιπόν από το λήθαργό σας και πείτε ΟΧΙ στον Πολυπολιτισμό· τόσο για τα δικά σας άμεσα συμφέροντα, όσο κυρίως για το μέλλον των παιδιών σας.

Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί.

taxopari.gr

loading...