Η τελευταία προειδοποίηση πριν την παγκόσμια χούντα (ΒΙΝΤΕΟ)


O O.H.E. έβγαλε την υποχρέωση...


Τα αυστηρά μέτρα, τα οποία, τα οποία υιοθετούνται, κατά την διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού, μπορούν να οδηγήσουν σε μακροχρόνια παραβίαση των ατομικών ελευθεριών, προειδοποιεί ο επικεφαλής ιδιωτικότητας του Ο.Η.Ε.

«Οι δικτατορίες και οι αυταρχικές κοινωνίες συχνά ξεκινούν με το προσωπείο μίας απειλής», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο ειδικός εισηγητής των Ηνωμένων Εθνών πάνω στο δικαίωμα για ιδιωτικότητα, Joseph Cannataci, μιλώντας στο Ίδρυμα «Thomson Reuters», σύμφωνα με την βρετανική Independent.


«Ως εκ τούτου πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση σήμερα, προκειμένου να μην παραδώσουμε όλες τις ελευθερίες μας», υπογράμμισε.

Θα αναρωτηθεί κάποιος: «Μα γιατί μας τα λένε;».

Independent

Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή: Ελάχιστοι ασχολούνται με το γεγονός, πως παρότι ο κορωνοϊός είναι αληθινός, χρησιμοποιείται, εκ των πραγμάτων, προκειμένου οι άνθρωποι, φοβούμενοι για την ζωή τους, να αποδεχθούν το κλείσιμο μέσα σε σπίτια καθώς και την καταπάτηση προσωπικών τους ελευθεριών.

Ή θα συναντήσεις αυτούς που λένε πως κορωνοϊός είναι ψεύτικος και σκέφτονται το αρνί την Ανάσταση ή τους άλλους που, έχοντας κατατρομοκρατηθεί, αποκαλούν τα πάντα «συνωμοσιολογία».

Κανείς δεν έχει αναρωτηθεί: «Που είναι οι αναρχικοί, γιατί δεν κάνουν φασαρία κατά της εξουσίας που επιβάλλει απαγορεύσεις;».

Ο Ο.Η.Ε. λοιπόν προειδοποίησε τι ακολουθεί! Εμείς, όπως έχουμε την υποχρέωση, εντοπίσαμε την είδηση και σας την παρουσιάζουμε.

Όσοι διαβάσουν, δεν θα μπορούν να πουν ότι δεν έμαθαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια :