Έφτασε η ώρα: Αποκαλούν τον «Αντίχριστο», Χριστό – Δημοσίευμα ΣΟΚ

Παρουσιάζουν τον κορωνοϊό ως σημάδι έλευσης και γεγονότων…
Αγγλικό δημοσίευμα μας δείχνει πως πλησιάζουμε σε σημαντικές εξελίξεις!

Η βρετανική Express μεταδίδει πως η ανέγερση του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ, θα σημάνει, σύμφωνα με ειδικό της Βίβλου, την δεύτερη έλευση του Χριστού και όχι του Αντίχριστου, αναφέροντας πως πολλοί Χριστιανοί πιστεύουν ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού θα σημάνει την κατασκευή ενός Ναού στην Σιών.

Ωστόσο, αυτός που θα φτιάξει τον εν λόγω Ναό δεν θα είναι ο Χριστός, αλλά εκείνος που θα έρθει αντί του Χριστού! Αυτό πιστεύει ο Χριστιανισμός.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο καθηγητή σε θέματα Βίβλου, Tom Meyer, συνεχίζει η εφημερίδα, σε αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει το συμβούλιο Εβραίων ραβίνων γνωστών ως Sanhedrin.

Το Μεγάλο Σανχεντρίν (Μεγάλο Συνέδριο), ήταν το ανώτατο εβραϊκό νομοθετικό και θρησκευτικό συμβούλιο που λειτουργούσε και ως δικαστήριο το οποίο είχε έδρα την Ιερουσαλήμ, και αποτελούσε τη μεγαλύτερη θρησκευτική αυθεντία του Ιουδαϊσμού στην όλη περιφέρεια της Γης του Ισραήλ.

Στις μέρες μας γίνεται προσπάθεια της ανασύστασης του Μεγάλου Σανχεντρίν στο Ισραήλ, εν όψει της έλευσης του Μεσσία των Εβραίων και όχι φυσικά των χριστιανών, όπως λανθασμένα διαβάζουμε στο άρθρο, το οποίο μάλλον έχει πρόθεση να «παρασύρει» χριστιανούς σε λάθος μονοπάτια.

«Ίσως η αναγέννηση του Sanhedrin, μαζί με την επιθυμία του να αναβιωθούν οι θυσίες ζώων και να αναγερθεί ο Τρίτος Ναός των Εβραίων, ανοίγει τον δρόμο για την εκπλήρωση της Βιβλικής προφητείας για την Δεύτερη Παρουσία του Ιησού Χριστού, του αληθινού Εβραίου Μεσσία», αναφέρει ο Meyer.

Μάλιστα η Express, παραθέτει βίντεο υποτιθέμενου χριστιανού, ο οποίος θεωρεί πως ο κορωνοϊό είναι σημάδι πως πλησιάζει η δεύτερη εμφάνιση του Χριστού και όχι του Αντίχριστου.

Το άρθρο είναι πάρα πολύ σημαντικό και παρά την προπαγάνδα του δίνει ένα σημαντικό δεδομένο: Επίκειται έλευση «παγκόσμιου Μεσσία», τον οποίο θα παρουσιάσουν στους χριστιανούς ως τον Χριστό!

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την Αγία Γραφή, κανείς δεν γνωρίζει παρά μόνο ο Πατήρ, πότε θα γίνει η λεγόμενη η Δευτέρα Παρουσία, η οποία μάλιστα δεν συνδέεται επ’ ουδενί με την ανέγερση Τρίτου Ναού και την αναβίωση του Μωσαϊκού Νόμου, καθώς ο Χριστός ήταν Εκείνος, ο οποίος τον κατήργησε με τις πράξεις και τα λεγόμενά Του.

Το απόλυτα δεδομένο και τετελεσμένο είναι το ότι ο Χριστός δεν πρόκειται να ξαναέρθει για να ζήσει ανάμεσά μας. Όποιος ισχυριστεί κάτι τέτοιο θα οδηγεί σε πλάνη. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Τα παραπάνω βέβαια, έχουν νόημα για όσους πιστεύουν στα λόγια του Χριστού.

Ματθ. 24,23 τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ, ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστὸς ἢ ὧδε, μὴ πιστεύσητε·

Ματθ. 24,23 Τότε εάν κανείς σας πει· Ιδού ο Χριστός είναι εδώ η εκεί, μη πιστεύσετε.

Ματθ. 24,24 ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς.

Ματθ. 24,24 Διότι θα εμφανιτνούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα δώσουν μεγάλα σημεία και θα κάμουν καταπληκτικά έργα, ώστε να πλανήσουν, εάν είναι δυνατόν, και αυτούς ακόμη τους εκλεκτούς.

Ματθ. 24,25 Ἰδοὺ προείρηκα ὑμῖν.

Ματθ. 24,25 Ιδού σας τα προείπα, ώστε να λάβετε τα μέτρα σας.

Ματθ. 24,26 ἐὰν οὖν εἴπωσιν ὑμῖν, ἰδοὺ ἐν τῇ ἐρήμῳ ἐστί, μὴ ἐξέλθητε, ἰδοὺ ἐν τοῖς ταμείοις, μὴ πιστεύσητε·

Ματθ. 24,26 Εάν λοιπόν σας πουν. Ιδού στην έρημο βρίσκεται ο Χριστός, μη βγήτε,η αν σας πουν ότι ο Χριστός βρίσκεται στα πλέον απόμερα και ασφαλή δωμάτια, μη πιστεύσετε.

Ξεκάθαρα προειδοποίησε λοιπόν ο ίδιος ο Χριστός ότι δεν θα ξαναέρθει να ζήσει ανάμεσά μας.

Αν κάποιος λοιπόν παρουσιαστεί τυχόν και κάνει θαυμαστά έργα παριστάνοντας τον Χριστό, αυτός θα είναι ο Αντίχριστος.

loading...