Έφυγαν οι Κάμερες και οι Πολιτικοί και έμειναν στον Έβρο …Μόνο οι Τεχνίτες & οι Φρουροί!! (φωτό)

Έσβησαν τα φώτα με το που αποχώρησαν οι Λαθρομετανάστες & με την συνδρομή της Τούρκικής Στρατοχωροφυλακής απο τις Καστανιές του Έβρου ,ενώ χάθηκαν και οι πολιτικοί που μας είχαν «κατσικωθεί» στον Έβρο !

Η τελευταία επίσκεψη πολιτικών στον Έβρο ήταν ευτυχώς των μόνων Αρμοδίων του Υπουργού Άμυνας και του υπουργού προστασίας του Πολίτη ,στα τέλη του Μαρτίου για επιθεώρηση των Έργων!

Όμως τα έργα οχυρώσεως και ενισχύσεων στον Έβρο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και μάλιστα σε διάφορα σημεία που οι αξιωματικοί των Μονάδων της περιοχής επιδεικνύουν

Βέβαια στον Έβρο άρχισαν επιτέλους να ενισχύονται με μονομπλόκ και ορισμένα σημεία που κρίθηκαν αναγκαία ,αλλά και η επάνδρωση Φυλακίων με Πύργους παρατηρήσεων ,ώστε να έχουν και Οπτική Επαφή οι Φρουροί των Συνόρων !

Εμείς ελπίζουμε τα έργα να προχωρήσουν και Νότια προς το ΔΕΛΤΑ…Όπου οι πληροφορίες θέλουν να λένε οτι θα είναι η επόμενη κίνηση των Τούρκων που δεν μπόρεσαν να το χωνέψουν το Χουνέρι που έπαθαν στον Έβρο!

Καθοριστική σημασία έπαιξε & το Διασκευασμένο Άρμα του Στρατού το (ΔΑΥΙΔ) που έτρεψε σε φυγή Τούρκους ,λαθρομετανάστες και τηλεοπτικά Συνεργεία που είχαν στηθεί στην άλλη πλευρά !!

(Ελπίζουμε να παραμείνει στον Έβρο και να μην επιστρέψει στα μετόπισθεν )

Όπως και η εφευρετικότητα του Στρατού μας με την Τουρμπίνα που έστελνε πίσω τα Καπνογόνα της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής …

Πάντως οι Φρουροί των Συνόρων παραμένουν στα περάσματα στο Ποτάμι και έχουν τα μάτια τους ανοιχτά ….Το καταγράψαμε !!

loading...