Ενώ Ασχολούμαστε Με Τον Ιό Ξεκίνησε Η Πώληση Των Λιμανιών Ηρακλείου, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ηγουμενίτσας

Το κράτος, το “επιτελικό”, το “άριστο” και η κυβέρνησή του, όταν πρόκειται για το ξεπούλημα του τόπου δεν καταλαβαίνει τίποτα, ούτε από “αόρατους πολέμους” ούτε από πανδημίες. Ετσι, λοιπόν, εν μέσω κορωνοιού η κυβέρνηση έβαλε μπροστά – μέσω του ΤΑΙΠΕΔ – την διαδικασία για την ιδιωτικοποίηση 4 λιμανιών, του Ηρακλείου, της Αλεξανδρούπολης, του Βόλου και της Ηγουμενίτσας!

Μάλιστα στις 31 Μαρτίου το ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε μέσω της επίσημης σελίδας του σε πρόσκληση προσφοράς για την πρόσληψη Συμβούλου σύνταξης έκθεσης οικονομικού ελέγχου “σε σχέση με το έργο αξιοποίησης των 10 Λιμένων”, όπως αναφέρεται. Το έργο – δεν κρύβει το ΤΑΙΠΕΔ – αφορά στην ιδιωτικοποίηση των Οργανισμών Λιμένων Αλεξανδρούπολης, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου και Βόλου με τη μορφή πώλησης πλειοψηφικού πακέτου μετοχών.

Οπως, δε, σημειώνεται στο δελτίο ξεπουλήματος “το ΤΑΙΠΕΔ σκοπεύει να προχωρήσει στην εκμετάλλευση των λιμανιών, Αλεξανδρούπολης, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου και Βόλου μέσω πώλησης πλειοψηφικού μεριδίου στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας κάθε λιμένα”…

Πηγή; imerodromos.gr

loading...