Οι νταουλτζήδες του Ισλάμ στην Θράκη ελεύθερα, οι επιτάφιοι όμως ενοχλούσαν…

Έχω ισχυρισθεί πολλές φορές, ότι πραγματικές ειδήσεις δεν είναι δυνατόν να μάθετε από τα Συστημικά ΜΜΕ (τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και ιστοσελίδες που ανήκουν σε ιδιοκτήτες ή δημοσιογράφους αυτών των σταθμών)! Πραγματικές ειδήσεις μαθαίνετε από αδέσμευτους μικρούς σταθμούς, αδέσμευτες εφημερίδες και από το ελεύθερο προς το παρόν διαδίκτυο! Μια απόλυτα έγκυρη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο είναι και τα https://tourkikanea.gr/!

Από εκεί αντλούμε την παρακάτω είδηση και ζητούμε από την κυβέρνηση να την επιβεβαιώσει ή όχι! Την καλούμε να μας πει αν ισχύει η ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο FB ο κ. Ερντέμ Χουσείν! Και όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα “Tourkikanea.gr”, ο κ. Ερντέμ Χουσείν είναι επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αρριανών-Ροδόπης! O κ. Ερντέμ Χουσείν αρχικά καλωσορίζει το Ραμαζάνι των Μουσουλμάνων με το παρακάτω μήνυμα:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καταρχήν ας είναι ευλογημένος ο μήνας του Ραμαζανιού του Ισλαμικού Κόσμου και της Μειονότητας μας. Όπως γνωρίζετε, συνεχίζεται στην Ελλάδα η απαγόρευση κυκλοφορίας. Για αυτό τον λόγο, για να μην αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα οι νέοι μας που θα βαράνε το νταούλι στο ιφτάρ και στο σαχούρ, θα πρέπει κάθε βράδυ να συμπληρώνουν το παρακάτω έγγραφο και να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους.

Σημείωση: Το νταούλι θα παίζεται κανονικά κάθε βράδυ στο ιφτάρ και στο σαχούρ, όπως συνέβαινε τα παλιά χρόνια»!

Παρακάτω δε παρατίθεται – όπως την ανάρτησε στο FB ο κ. Ερντέμ Χουσείν – η “βεβαίωση μετακίνησης”, υποσημειώνοντας η ιστοσελίδα “Tourkikanea.gr” πως ο κ. Ερντέμ Χουσείν είναι μορφωμένος άνθρωπος και προφανώς θα το έχει ψάξει νομικά για να δημοσιεύει το παρακάτω:

:

Ολοκληρώνοντας η ιστοσελίδα “Tourkikanea.gr” αναρωτιέται:

Θα πρέπει δηλαδή χριστιανοί και μουσουλμάνοι, είτε τους αρέσει είτε όχι, είτε νηστεύουν είτε όχι, να ανεχθούν επί ένα μήνα να περνά ο νταουλτζής και να τους ξυπνά στις 03:30 και 4 η ώρα το βράδυ;;;;

Ευτυχώς όμως δεν επετράπη ο επιτάφιος… Να είναι καλά οι κυβερνώντες μας…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: “Φρένο” σε τεράστια επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στη Β. Ελλάδα, λόγω… γραφειοκρατίας…

H κυβέρνηση πριν από τις εκλογές, αλλά και μετά από αυτές, σε όλους τους τόνους μίλαγε για επενδύσεις που θα φέρει στην Πατρίδα! Όμως επενδύσεις ακούμε και επενδύσεις δεν βλέπουμε! Απεναντίας αποτρέπει η κυβέρνηση και όλους εκείνους που θέλουν να επενδύσουν; Αυτό αναρωτηθήκαμε διαβάζοντας την παρακάτω ανάρτηση της ιστοσελίδας https://www.sfina.gr/ :

«Τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε γίνει γνωστή η είδηση ότι η Atlantis Pak, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες της ρωσικής βιομηχανίας συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, προτίθεται να δημιουργήσει εργοστάσιο στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι υπεύθυνοι της Atlantis Pak, του μεγαλύτερου κατασκευαστή πλαστικών κελυφών στον κόσμο, έκριναν σκόπιμη τη λειτουργία εργοστασίου στη χώρα μας για να προμηθεύουν πελάτες τους, που δραστηριοποιούνται στα Βαλκάνια, τη Μεσόγειο και τη Βόρεια Αφρική.

Τους επόμενους μήνες οι άνθρωποι της Atlantis Pak δρομολόγησαν την υλοποίηση του επενδυτικού τους πλάνου. Εντοπίστηκε το ιδανικό σημείο για την λειτουργία του εργοστασίου σε νομό της Κεντρικής Μακεδονίας. Δυστυχώς για τους ίδιους και για τη χώρα μας τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγισαν. Η λειτουργία του εργοστασίου “σκόνταψε” σε γραφειοκρατικές κωλυσιεργίες. Πρόσφατα, διεθνής εταιρεία συμβούλων εισηγήθηκε στον Ιβάν Σαββίδη να μην χάσει άλλο χρόνο και να στήσει το εργοστάσιο της Atlantis Pak στα Σκόπια. Αν οι αρμόδιοι δεν αντιδράσουν άμεσα η Βόρεια Ελλάδα θα χάσει μία σημαντική επένδυση που θα προσφέρει, εκτός των άλλων, μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας σε μία περίοδο οικονομικής ύφεσης.

Η Atlantis Pak ιδρύθηκε το 1993 και τα γραφεία καθώς και το κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής της βρίσκονται στην περιοχή του Ροστόφ, σε μία έκταση 19 εκταρίων. Τα προϊόντα της είναι κυρίως πλαστικά περιβλήματα που χρησιμοποιούν οι τυροκομικές επιχειρήσεις καθώς και οι βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος, θερμοσυρρικνούμενες σακούλες κενού, μεμβράνες φραγμού, καθώς και ετικέτες.

Τα προϊόντα της εξάγονται σε 91 χώρες. Απασχολεί περίπου 2700 εργαζόμενους. Το 2019 οι καθαρές πωλήσεις της ανήλθαν σε 9,1 δισεκατομμύρια ρούβλια. Οι συνολικές πληρωμές φόρου και τελωνείων της LLC PKF Atlantis Pak ανήλθαν σε 1,45 δισεκατομμύρια ρούβλια. Η εταιρεία έχει πάνω από 2.500 πελάτες σε όλον τον κόσμο και θεωρείται η κορυφαία παγκοσμίως στον κλάδο της. Πριν από λίγες ημέρες συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις κορυφαίες επιχειρήσεις της ρωσικής οικονομίας στον τομέα της Βιομηχανίας και του Εμπορίου.

Ανήκει στην Όμιλο Agrocom Group LLC, τον οποίο συγκρότησε ο Ιβάν Σαββίδης το 2004. Πρόκειται για έναν όμιλο εταιρειών που κατέχει περιουσιακά στοιχεία στη βιομηχανία τροφίμων, τον γεωργικό τομέα, τη βιομηχανία συσκευασίας και το λιανικό εμπόριο»!!

Δεν θα παραιτηθεί ο Βρούτσης;

Έγραφα στο “Κόκκινο Πιπέρι” της Μ. Τρίτης 14 Απριλίου, πως:

«Ο σκληρός εθνικιστής και πανίσχυρος Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος ανήκει στην έμπιστη φρουρά του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν, υπέβαλε προ δυο ημερών την παραίτησή του από την κυβέρνηση, μετά το σάλο που ξέσπασε για την αιφνιδιαστική 48ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας σε 31 πόλεις της Τουρκίας, που εξήγγειλε αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και είχε ως αποτέλεσμα να παρατηρηθεί σε πολλές πόλεις το αδιαχώρητο σε μεγάλα πολυκαταστήματα εν μέσω της επιδημίας του κορονοϊού λίγο πριν αυτά κλείσουν»!

Κατέληγα δε ως εξής:

«Πάρα ταύτα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τούρκος Σουλτάνος δεν θα κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Σουλεϊμάν Σοϊλού! Ωστόσο, το πολιτικό προφίλ του σκληρού ανθέλληνα πολιτικού έχει τρωθεί ανεπανόρθωτα!

Όμως από όλα τα παραπάνω, βγαίνει κι ένα αβίαστο συμπέρασμα:

Ακόμη και οι Τούρκοι πολιτικοί έχουν …φιλότιμο και βρίσκουν το θάρρος της υποβολής παραιτήσεως άστοχων αποφάσεών τους!

Στην Ελλάδα πόσες τέτοιες παρόμοιες περιπτώσεις πολιτικών έχουμε;;»!

Έτσι με την πάροδο μιας εβδομάδας επιβεβαιώθηκα πλήρως!

Αφού ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, παρ΄ ότι εξέθεσε ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό, παραμένει στην υπουργική του καρέκλα, μη έχοντας το σθένος της παραίτησης!

Και μιλάω φυσικά για το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης ή αλλιώς, όπως το ονόμασε η αντιπολίτευση “σκάνδαλο των ΚΕΚ Βρούτση”! Το οποίο τινάχτηκε στον αέρα, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στην αξιοπιστία της κυβέρνησης, αναγκάζοντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να το μαζέψει άρον – άρον!!

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

loading...