Σία Κοσιώνη η εξομολόγηση μιας ψεύτρας: Σκέφτομαι την κάθε μου λέξη στον αέρα – Έχει να κάνει με το αν θα ζήσουμε

«Παρακολουθώ τα γεγονότα με την ίδια ακριβώς αγωνία με την οποία τα παρακολουθούμε όλοι μας… Επίσης δεν έχω επιλογή τι να κρατήσω και τι να αφήσω. Δεν μπορώ απλώς να πω «δεν αντέχω άλλο» και να κλείσω την τηλεόραση».
Μερικούς μήνες αφότου η ίδια πήρε συνέντευξη από τη Σιδηρά Κυρία της Vogue η Σία Κοσιώνη, σε μια εντελώς διαφορετική συγκυρία, μιλά στο ίδιο περιοδικό και την Κέλλυ Σταυροπούλου για την δύσκολη αυτή περίοδο του κορωνοϊου, ενώ αποκάλυψε τους φόβους της μην κολλήσει εκείνη και το μεταδώσει στα αγαπημένα της πρόσωπα.
Σία Κοσιώνη: Σκέφτομαι κάθε μου λέξη στον αέρα, όπως στην οικονομική κρίση, μόνο που τώρα έχει να κάνει με το αν θα ζήσουμε
Είμαι υποχρεωμένη να γνωρίζω τα πάντα, την κάθε λεπτομέρεια και, συνεπώς, να εισπράττω όλο το αρνητικό τους φορτίο. Επιπλέον, πρέπει, άσχετα με το πώς νιώθω, να τα μεταδώσω με έναν τρόπο που ούτε θα πανικοβάλλει ούτε θα προκαλεί εφησυχασμό. Το να σκέφτομαι την κάθε μου λέξη στον αέρα το έχω ξαναζήσει, ειδικά στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Τότε όμως είχε να κάνει με το αν θα έχουμε λεφτά να ζήσουμε. Τώρα έχει να κάνει με το αν θα ζήσουμε, σκέτο», ανέφερε η Σία Κοσιώνη στην αρχή της συνέντευξής της.
Η στιγμή που έκανε την Σία Κοσιώνη να λυγίσει
Στη συνέχεια η Σία Κοσιώνη αναφέρθηκε στη στιγμή που την έκανε να λυγίσει on air. «Η αλήθεια είναι πως ναι, ένιωσα κάποιες στιγμές να λυγίζω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τις συνεντεύξεις μου με Έλληνες γιατρούς στην Βόρεια Ιταλία, οι οποίοι περιέγραφαν στιγμές και καταστάσεις που υπερβαίνουν τον άνθρωπο. Είναι συγκλονιστικό αν το σκεφτείς, να καλείται να αποφασίζει κάποιος για το ποιος θα ζήσει και ποιος όχι. Αυτή δεν είναι ανθρώπινη δουλειά. Είναι δουλειά του Θεού ή της φύσης, για όσους δεν πιστεύουν».
Και ναι, η Σία Κοσιώνη αποκαλύπτει ότι φοβάται μην κολλήσει. «Φοβάμαι όπως όλοι μας. Δεν σου κρύβω ότι δεν το έχω χωνέψει. Κάθε πρωί που ξυπνάω, σκέφτομαι πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Κάθε, μα κάθε πρωί κάνω την ίδια σύντομη συζήτηση με τον εαυτό μου: Είναι αλήθεια ή το ονειρεύτηκα; Είναι αλήθεια. Σήκω και πάλεψε το. Φοβάμαι μη κολλήσω και γίνω μία από αυτούς τους, έστω και λίγους νέους ανθρώπους που μπορεί να πεθάνουν από τον ιό. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτομαι ότι δεν με νοιάζει για μένα, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψω να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς μητέρα από μία απροσεξία μου. Φοβάμαι μη κολλήσω τους δικούς μου και φύγουν από ένα δικό μου λάθος. Φοβάμαι ακόμη ότι, αν κολλήσω, θα χρειαστεί να λείψω για καιρό από τη δουλειά μου, τώρα που με έχει τόσο ανάγκη», καταλήγει στη συνέντευξή της η Σία Κοσιώνη.
Μάλιστα το διάστημα αυτό που μένουμε σπίτι η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει τις στιγμές με τον γιο της. Αρκετές φορές και στο παρελθόν έχει μοιραστεί στιγμιότυπα με τον γιο της μέσω Instagram, πριν λίγες μέρες όμως ανήρτησε φωτογραφία με τον γιο της και τον μεγαλύτερο γιο του Κώστα Μπακογιάννη.
Κοσιώνη: Δύναμή μου είναι ο γιος μου ο Δήμος
Τέλος, η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε ότι δύναμή αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι ο δυόμιση ετών Δήμος. «Όταν βγάζω για ποδήλατο τον γιο μου, περπατάω και σκέφτομαι ότι μια μέρα όλα θα έχουν τελειώσει και θα του μιλώ για μια άγρια περίοδο που, μέσα στην ατυχία του να τη ζήσει, ήταν αρκετά τυχερός ώστε να μη τη θυμάται».
loading...