Εκδηλώθηκε ο Bill Gates – Μετά από αυτό το ΒΙΝΤΕΟ δεν υπάρχουν πια αμφιβολίες

Που αλλού στο CNN – Μετά μίλησε και για το εμβόλιο…
Ο παγκοσμιοποιητής, Bill Gates, ζεν πρεμιέ του κορωνοϊού, εξαπέλυσε επίθεση κατά των ΗΠΑ, σε σχέση με την διαχείριση του ζητήματος της ασθένειας, ενώ, αντίθετα, υπεράσπισε τις κινήσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, το οποίο κατηγορείται από τον Λευκό Οίκο για ευθύνη πάνω στην εξάπλωση του ιού στον πλανήτη

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε πως το κομμουνιστικό Κράτος της Κίνας, το οποίο κατηγορείται παγκοσμίως για βαρβαρότητα, «έκανε πολλά σωστά πράγματα στην αρχή».

Μιλώντας στο αμερικανικό ενημερωτικό δίκτυο CNN, τόνισε επίσης πως ο πλανήτης πρέπει να επικεντρωθεί στο να «βρει το εμβόλιο».

 Πλέον, όλα φαίνονται ξεκάθαρα! Δεν έχουμε να κάνουμε, πρωτίστως, με χώρες, αλλά με δύο κέντρα εξουσίας:

Το δεξιό, το οποίο εκπροσωπείται στης ΗΠΑ από τον Ν.Τραμπ
και το αριστερό, το οποίο εκπροσωπείται, αυτή την στιγμή, κυρίως από τον Bill Gates, καθώς εκείνος είναι που συνεχώς απαντά, μέσω συνεντεύξεων ή αναρτήσεων στον Αμερικανό Πρόεδρο.
Ως εκ τούτου ο Bill Gates ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ και δεν δίστασε να στηρίξει την Κομμουνιστική Κίνα έναντι της ίδιας του της κυβέρνησης, επειδή είναι δεξιά και όχι αριστερόστροφη, όπως ήταν εκείνη του Μπαράκ Ομπάμα.

Δείτε το βίντεο με τις υποστηρικτικές δηλώσεις για την Κίνα, ενώ εντύπωση προκαλεί το ότι ο δημοσιογράφος ζητά από τον Gates να απαντήσει για λογαριασμό της Κίνας για τις κατηγορίες που εξαπολύει ο Τραμπ εναντίον της όσον αφορά τον κορωνοϊό! Είναι ο Gaters επομένως εκπρόσωπος της παγκόσμιας αριστεράς;;;;;

loading...