BILL GATES: Να ετοιμαστούμε για πιθανή βιο-τρομοκρατική επίθεση. Τι μας ετοιμάζουν;; VIDEO

Tι έρχεται;;;;

Μία πολύ “ύποπτη δήλωση” του Bill Gates σε μία συνέντευξή του, μας έβαλε ψύλλους στ΄ αυτιά.

Ο θέτων τα ερωτήματα στο εν λόγω βίντεο, αφού είπε ότι μας είχε προειδοποιήσει πριν 5 χρόνια ο Bill Gates για την πανδημία που αντιμετωπίζουμε, τον ρώτησε για τις έρευνες που γίνονται για το εμβόλιο.

Απάντησε ο Bill Gates ότι τουλάχιστον 100 διαφορετικά εργαστήρια ψάχνουν για το εμβόλιο και ότι ο ίδιος χρηματοδοτεί επτά. Είπε ότι αρχίζουν άμεσα τα πειράματα και οι δοκιμές πάνω σε ασθενείς (αυτό δεν είναι κακό αλλά κάτι που ανέκαθεν γινόταν με όλα τα φάρμακα και τα εμβόλια) και ότι σε περίπου ενάμιση χρόνο θα έχουμε το εμβόλιο.

Είπε λοιπόν ο δημοσιογράφος ότι μας προειδοποίησε ο Bill Gates πριν 5 χρόνια για την ΠΑΝΔΗΜΙΑ 1 για την οποία δικαιώθηκε και τον ρώτησε τι πρέπει να προσέξουμε και για ποιο πράγμα μας προειδοποιεί τώρα.

Η απάντηση ήταν ότι πρέπει να προσέξουμε και να πάρουμε μέτρα για την πιθανή ΠΑΝΔΗΜΙΑ 2 που θα είναι αποτέλεσμα μιας βιολογικής τρομοκρατικής επίθεσης.

Η όλη κατάσταση μου θύμισε την εποχή του χτυπήματος στους δίδυμους πύργους πριν από 20 χρόνια, όταν μας ανάγκασαν να υποστούμε τρομο-νόμους που μείωσαν τις ελευθερίες μας σε απίστευτο βαθμό και που μετά από 20 χρόνια ούτε καν θυμόμαστε πως ήταν η ζωή μας χωρίς αυτούς.

Έτσι τώρα ο Bill Gates προειδοποιεί ότι πρέπει να περιμένουμε βιολογικό τρομοκρατικό χτύπημα και πρέπει να προετοιμαστούμε.

Αν λάβουμε υπόψη αυτά που ετοιμάζει και χρηματοδοτεί το Ίδρυμά του τότε θα πρέπει να περιμένουμε από ότι φαίνεται, παγκόσμιες πρωτοβουλίες (αφού ο ΟΗΕ υιοθετεί τις πρωτοβουλίες του Gates) για μεθόδους με τις οποίες θα είναι δυνατόν σε προσωπικό επίπεδο να ελέγχεται κάθε άνθρωπος, για το ότι είναι υγιής και δεν κουβαλάει καμιά αρρώστια που τυχόν θα προέλθει ξαφνικά από βιο-τρομοκρατική επίθεση.

Έτσι, δεν θα μιλάμε απλά για ανάγκη προειδοποίησης για τον ιό COVID 19 αλλά για προειδοποίηση για οποιονδήποτε ιό που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Έχω ξεκαθαρίσει εδώ και 20 χρόνια ότι ο σκοπός των ελίτ που κυβερνούν ελέγχοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλες τις κυβερνήσεις όλων των κρατών, είναι ο απόλυτος έλεγχος των λαϊκών μαζών μέσω εμφυτευμάτων που θα μας κάνουν να τα βάλουμε εθελοντικά στο σώμα μας, για το καλό μας πάντα.

Αυτό διότι όποιος δεν τα βάλει στο σώμα του, θα είναι επικίνδυνος για την δημόσια υγεία και εν δυνάμει βιολογικός τρομοκράτης, όπως επικίνδυνος είναι και εκείνος που δεν υπακούει στους ελέγχους που επέφερε η επίθεση στους δίδυμους πύργους.

Η προστασία λοιπόν από μία βιο-τρομοκρατική επίθεση, είναι ο καλύτερος και πιο πιστευτός λόγος να δεχθούμε ότι μας πουν, όπως ακριβώς όλοι καθίσαμε μέσα στα σπίτια μας, διότι όπως μας είπαν, όποιος δεν υπακούει είναι δημόσιος κίνδυνος καθώς εξαιτίας του κινδυνεύουν να πεθάνουν άνθρωποι, αν μεταδώσει την πανδημία.

Το τοπίο αρχίζει να καθαρίζει με τη βοήθεια του “προφήτη” Bill Gates. Ετοιμαστείτε μέσα στους επόμενους μήνες για παγκόσμια προωθούμενα μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την μείωση της ιδιωτικότητας και την μείωση της ελευθερίας των κινήσεων και την μείωση της διαχείρισης της ατομικής περιουσίας και βεβαίως την μείωση της ελευθερίας των κινήσεων με το ιδιωτικό σας αυτοκίνητο.

Η σοβιετική μέθοδος του σαλαμιού που κόβεται φέτα φέτα, ή του βατράχου που βράζεται ζωντανός, μέσα στην κατσαρόλα με το νερό, η θερμοκρασία του οποίου αυξάνεται σταδιακά, ενώ αν τον ρίχναμε μέσα σε βραστό νερό θα πηδούσε και θα έφευγε, είναι αυτή που χρησιμοποιείται και ο κόσμος μας αλλάζει και γίνεται ένα παγκόσμιο στρατόπεδο συγκέντρωσης στον πλανήτη φυλακή.

Η δική μου άποψη είναι ότι έρχεται θύελλα παγκόσμιου καταναγκασμού και ελέγχου και η αιτιολογία θα είναι αυτό που είπε ο “προφήτης” της παγκοσμιοποίησης Bill Gates. Η πιθανή δηλαδή τρομοκρατική επίθεση με κάποιον ιό τον οποίο θα αφήσουν να εξαπλωθεί πάνω στη Γη κάποιοι
“κακοί τρομοκράτες”.

Δείτε τα βίντεο της πρώτης προειδοποίησης του Gates το 2015 και το δεύτερο της τελευταίας προειδοποίησης πριν λίγο, το 2020 για το πιθανό βιολογικό τρομοκρατικό χτύπημα. Δεν πρόκειται για προειδοποιήσεις αλλά για εξαγγελίες εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

ΒΙΝΤΕΟ 2015

loading...