DIDIER RAOULT: «ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΩ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ “ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ” ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ»!

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΑΛΛΟΣ ΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ




ΒΙΝΤΕΟ

-*Didier Raoult για τον coronavirus : “Δεν πρέπει να παίζουμε με το φόβο”…
.Από την Κίνα μεταφέρονται αυτοκτονίες ατόμων που αγχώθηκαν. Δεν πρέπει να παίζουμε με το φόβο.

To 2019, υπήρχαν 2,6 εκατομμύρια νεκροί παγκοσμίως από οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού ενώ από τον covid19 ως τώρα έχουμε 7.954…

Κορυφαίος Ιατρός στον τομέα των λοιμώξεων και μεταδοτικών ασθενειών και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου για τον coronavirus,ο Γάλλος Καθηγητής Didier Raoult αμφισβητεί τη ”συσκευασία” (με την οποία σερβίρετε ο) coronavirus…..

Διευθυντής του Institut Méditerranée Infection στη Μασαλία ο καθηγητής Didier Raoult είναι ένας από τους Γάλλους λοιμωξιολόγους τους πιο αναγνωρισμένους στον κόσμο.

Αυτός εντάχθηκε στην πολυτομεακή επιτροπή τον 11 ειδημόνων που σχηματίστηκε από την εκτελεστική εξουσία το Μάρτη με σκοπό να “διαφωτίσει τη (λήψη) απόφασης του δημοσίου στη διαχείρηση της υγειονομικής κατάστασης που σχετίζεται με τον coronavirus“

.Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Marianne μεταξύ άλλων αναφέρει…

Marianne : Τι σας εμπνέει η εξέλιξη της επιδημίας του coronavirus;

Didier Raoult :Δεν αφήνομαι να ενδώσω στον τρόμο. Δεν ξέρω να μαντέψω το μέλλον και δεν συνηθίζω να πιστεύω τους πιο εξιταρισμένους που πάντοτε λάθευαν στα μοντέλα τους.

Αναλύω μέρα προς μέρα και την εξέλιξη και σήμερα υπάρχουν περί τους 6.000 θανάτους στον κόσμο εκ των οποίων περί τους 3.500 στην Κίνα όπου η επιδημία τελειώνει και 127 στη Γαλλία.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...