Τα στοιχεία, που δεν θέλουν να ακούγονται για το φαινόμενο του κορονοιού

Ιωάννης ΣαρλάςΒιολόγος-Περιβαλλοντολόγος

Λαμβάνω αρκετές…οχλήσεις φίλων, οι οποίοι επιθυμούν λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας να τοποθετηθώ ξεκάθαρα, επί του θέματος του καινούριου κορονοιού. Απέφυγα μέχρι τούδε να το κάνω διότι οι αναρτήσεις μου (γνωστός προβοκάτωρ ων) συχνά πυκνά είναι στα όρια της πρόκλησης από την κρίση και τα πρότυπα της εποχής μας. Τουτέστιν, είμαι ένα βήμα προ της…κλήσης μου για να απολογηθώ στους Παγκοσμιοποιητάκηδες! Κατά συνέπεια, δεν επιθυμώ σε αυτή την δύσκολη περίοδο για όλους μας, όπου χρειαζόμαστε εθνική ομοψυχία και έμπρακτη αλληλεγγύη με γνώμονα τον ανθρωπισμό, να ενσπέιρω ζιζάνια και να εισάγω καινά δαιμόνια. Τόσα καινά, όσο και ο εν λόγω κορονοιός, που διόλου απίθανο από καινός να μεταλλαχθεί σε…κενός, ήτοι σε μια φούσκα! Παρόλα αυτά, θα πω δυο λόγια.

Ουδόλως είμαι λάτρης της συνωμοσιολογίας, τουναντίον προσπαθώ να βλέπω…κάτοψη, όλες τις παραμέτρους, επάνω στο τραπέζι, πριν προβώ σε εκτίμηση της κατάστασης. Το εν λόγω…φαινόμενο, που βιώνουμε στο πετσί μας, δεν είναι βεβαίως…ο Βασίλης Καράς αλλά πρόκειται για έναν ακόμη κορονοιό. Τον έβδομο στην σειρά. Τους κορονοιούς κι εν γένει τους ιούς, τους γνωρίζουμε έτη και έτη. ΔΕΝ αποτελούν καν οργανισμούς. Απλώς και μόνο χρησιμοποιούν τα χημικά υλικά και τους βιολογικούς μηχανισμούς άλλων οργανισμών για να επιβιώσουν και να αναπαραχθούν. Οι τελευταίοι ονομάζονται κύτταρα ξενιστές και…ανέχονται θέλοντας και μή τους ιούς να παρασιτούν επάνω τους…ρουφώντας τους το γενετικό τους υλικό! Ας έρθουμε τώρα στον συγκεκριμένο…ολόφρεσκο κορονοιό, τον COV 19. Έχουν αποκωδικοποιηθεί εδώ καιρό οι βάσεις του DNA του, ενώ μας έχουν πει, ότι εμφανίζει κατά 96% το ίδιο γενετικό αποτύπωμα με ιο, ο οποίος…αναπαύεται στις νυχτερίδες. Η επίσημη εκδοχή από τον ΠΟΥ για την μετάδοση του στην αφεντιά μας είναι, μέσω της τροφικής αλυσίδας, αφού προηγουμένως ο εν λόγω ιος υπέστη διαδοχικές μεταλλάξεις. (Μεταξύ μας, οι ιοί ναι μεν μεταλλάσσονται αλλά ειδικά οι κορονοιοί δεν…αρέσκονται να το κάνουν και τόσο συχνά, σύμφωνα με την βιβλιογραφία)

Πάμε όμως παρακάτω. Ο COV 19 έχει μια θνητότητα του 3.4%, (Για να είμεθα ακριβείς, το νούμερο είναι ακόμη μικρότερο διότι στο κλάσμα, το οποίο έχει αριθμητή το πόσοι πέθαναν και παρονομαστή το πόσοι μολύνθηκαν, ο παρονομαστής διαρκώς αυξάνεται και διαφέρει από την τιμή, που παρουσιάζεται στα επίσημα δοθέντα στοιχεία, επειδή υπάρχουν ουκ ολίγοι φέροντες τον ιο αλλά ασυμπτωματικοί, δλδ δεν εμφανίζουν κάποιο σύμπτωμα της νόσου. Στις δε ηλικίες κάτω των 50 ετών το ποσοστό θνητότητας πέφτει κάτω από 0.5%).Ο COV 19 εμφανίζει μια υψηλή μεταδοτικότητα, κάτι, που σημαίνει, ότι ένας άνθρωπος κατά μέσο όρο μεταδίδει τον ιό σε 2.5 άλλους συνανθρώπους του. Το μείζον στοιχείο, το οποίο ανησυχεί την επιστημονική κοινότητα είναι, πως πρόκειται για ολότελα καινούριο ιό, συνεπώς δεν γνωρίζουμε σχεδόν τπτ για την συμπεριφορά του. Επιπροσθέτως, δεν έχουμε ακόμη βρει το εμβόλιο, (οι κλινικές δοκιμές αποτελούν μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία) ενώ εξειδικευμένη αντιιική θεραπεία δεν υφίσταται ακόμη, πέρα από ένα κοκτέηλ αντιιικών φαρμάκων, όπως η ιντερφερόνη. (Ακούστηκε λίαν προσφάτως στην Αυστραλία η υδρόξυ χλωροκίνη) Παρόλα αυτά…

Σεις πιστεύετε, ότι δικαιολογεί το…νεόκοπο του πράγματος την εν λόγω υστερία, την παράκρουση, που βιώνουμε, η οποία θυμίζει συνθήκες ζωής, ύστερα από πυρηνικό ολοκαύτωμα;; Γελώ τώρα, που έγραψα πυρηνικό ολοκαύτωμα διότι κάποιοι νομίζουν, ότι ο ιός μεταδίδεται ωσάν την ραδιενέργεια! Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε: Ο ιός ΔΕΝ είναι airborn particle, τουτέστιν ουδόλως μεταδίδεται με τον αέρα, με άλλα λόγια δεν είναι ούτε…drone, ούτε ελικόπτερο, ούτε αεροπλάνο, ούτε…αλήτης (=πλανήτης) για να περιπλανάται και να ταξιδεύει! Μεταδίδεται μόνο με droplets, δλδ μέσω σταγονιδίων, από τον νοσούντα προς το υγιές άτομο και μέσω σκληρών επιφανειών, (π.χ. μέταλλα, όπου δύναται να παραμείνει για 3 ημέρες) τις οποίες εάν αγγίξεις και βάλλεις αμέσως μετά τα…βρωμόχερά σου στα μάτια, στο στόμα ή στην μύτη σου, τότε ναι, θα έχεις πρόβλημα. That’s it! Γι’ αυτό και…σκούζουμε συνεχώς, ότι η καλύτερη θεραπεία για όλη αυτή την κατάσταση είναι η απολύμανση των χεριών με καλό πλύσιμο ή αντισηπτικό και η αποτροπή της ημετέρας…ζεύξης, έναντι του οιουδήποτε σε απόσταση μικρότερης του ενός μέτρου. Φανταστείτε, ότι είστε…απλησίαστη γκόμενα και τους έχετε όλους στο φτύσιμο! Might help. Η κάλλιστη δε θεραπεία δεν είναι άλλη από την ακύρωση της…λατρείας του θεού Πάνα, δλδ να μην μας πιάνει πανικός και τρόμος!

Μεταξύ μας, όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιότερο αποδεικνύεται, ότι και αυτός ο ιός δεν είναι κάτι το…εξωγήινο, αν και συλλήβδην οι ιοί μπορούν να θεωρηθούν, ως οι πρώτοι εξωγήινοι, αφού όπως σας ανέφερα πριν, δεν στοιχειοθετούν καν οργανισμούς και η ανατομία-φυσιολογία τους δεν ομοιάζει, ούτε με τα προκαρυωτικά, (κύτταρα βακτηρίων) ούτε με τα ευκαρυωτικά κύτταρα των λοιπών εμβίων όντων. Αντιθέτως, απεδείχθη πλέον, ότι ο COV 19 ακολουθεί τους μηχανισμούς και τον κύκλο ζωής εν γένει των μικροβίων διότι οι αγαπητοί μας Κινέζοι ουδόλως εμφανίζουν πλέον καινούρια κρούσματα κάτι που σημαίνει, πως ο πληθυσμός της Γιουχάν ενεφάνισε ήδη ανοσολογική απάντηση, τουτέστιν ανοσία αγέλης, όπως έχει γίνει μόδα να λέμε τώρα τελευταία. Κατά συνέπεια ανοσία υπάρχει ΚΑΙ για τον ιό αυτό! Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, που επιβάλλεται να αναφέρω, είναι, ότι ακόμη και τα άτομα μεγάλης ηλικίας, τα οποία προσβάλλονται ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ (στην συντριπτική τους πλειοψηφία) από τον ιό αυτόν καθ αυτόν αλλά από άλλα υποκείμενα νοσήματα, που φέρουν. Με άλλα λόγια, έχουν έναν άκρως εξασθενημένο και επιβαρυμένο οργανισμό και απλά ο COV 19 τους δίνει το τελειωτικό χτύπημα. Τότε όμως προς τί γίνεται της…επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο;;

Τηλεγραφικά, για να μην σας κουράσω θα σας παραθέσω κάποια στοιχεία, τα οποία δύναται ο καθείς από εσάς να ελέγξει αναφορικά με την εγκυρότητα τους. Τα συνεκέντρωσα με την βοήθεια του καλού μου φίλου και πρώην συνεργάτη Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος, εκτός από υπέροχος άνθρωπος είναι και ένας λαμπρός επιστήμων, δουλεύοντας για την NASA στην αποστολή για τον πλανήτη Άρη με το πρόγραμμα Mars Pathfinder το 1997. Έχουμε και λέμε:

– 19 Ιουλίου 2019: Η Κινέζα στρατηγός κι ερευνήτρια Λιου (είναι η τύπισσα, η οποία βρήκε το φάρμακο για την θεραπεία του ιου Ebola) εξεδιώχθη…κακήν κακώς από το ερευνητικό της εργαστήριο στον Καναδά διότι μετέφερε παρανόμως, κάποια εργαστηριακά δείγματα από τον Καναδά στην Γιουχάν

– 19 Φεβρουαρίου: (λίγους μήνες πριν την απέλαση της Κινεζικής ερευνητικής ομάδος δλδ) Πεθαίνει (τον φάγανε) στην Ναϊρόμπι της Κένυας, ο Frank Plummer, Καναδός, εξέχων ερευνητής, (δούλευε σε διπλανά εργαστήρια με την Λιου στον Καναδά) ο οποίος είχε συμβάλλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση των ιων SARS, H1N1 και Έμπολα.

– 5 Αυγούστου 2019: Κλείνει το Medical Command Installation, το περιβόητο Fort Detrick στο Maryland. Πρόκειται για ερευνητικό κέντρο ολκής με πειράματα επάνω σε germs, τουτέστιν σε μικροοργανισμούς. Επισήμως ανεκοινώθη, ότι δεν είχε γίνει σωστά μια απολύμανση, πράγμα, που έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια του κέντρου.

– 20 Σεπτεμβρίου 2019: (εδώ είναι τα ωραία) Ξεκινάει επισήμως (προετοιμάζονταν για περίπου 2 χρόνια) το…διαβόητο ID2020 Digital Identity Alliance. Τούτο γαρ εστί ένα πρόγραμμα ψηφιακής ταυτότητας της υγείας του εκάστοτε συνανθρώπου μας. Τοιουτοτρόπως, δημιουργείται ένα παγκόσμιο μοντέλο για τον σχεδιασμό, την χρηματοδότηση και την εφαρμογή digital id τεχνολογιών. Για να σας το κάνω…πενηνταράκια, μέσω αιματολογικών εξετάσεων και με την βοήθεια της νανοτεχνολογίας, θα σου “χτίσουν” ολόκληρο το ιστορικό προφίλ της υγείας σου. Με συγκεκριμένα τσιπακια μέσα στο αίμα σου θα σε σκανάρουν, οποτεδήποτε το επιθυμούν, ούτως ώστε να διαπιστώσουν από ποιες ασθένειες πάσχεις, επιεδή…σε αγαπάνε! Ποιο…χάραγμα και τρίχες κατσαρές;;!! Αυτό είναι πεπαλαιωμένο σε σχέση με το ID2020!

– 18-27 Οκτωβρίου 2019: Έλαβε χώρα η Ολυμπιάδα στρατιωτικών (military sports events) πού νομίζετε;; Στην Γιουχάν της Κίνας, βεβαίως βεβαίως! Λαμβάνοντας υπόψιν, ότι το πρώτο επίσημο κρούσμα ανεκοινώθη από την Κινεζική Κυβέρνηση στις 17 Νοεμβρίου 2019, οι Κινέζοι εν συνεχεία άλλαξαν…ρότα και άφησαν ανοιχτή την πιθανότητα αυτό να ενεφανίσθη την 1η Νοεμβρίου 2019. Γιατί;; Μα για να βγουν οι ημερομηνίες και να μπορέσουν να κατηγορήσουν τους Αμερικανούς, ότι οι τελευταίοι τους μετέφεραν τον ιό, μέσω των αγώνων, δεδομένου του γεγονότος, ότι ο χρόνος επώασης του COV19 κρατάει έως 14 ημέρες.

Όλα τα παραπάνω σαφώς και δεν αποδεικνύουν κάτι αλλά σας τα ανέφερα, ως τροφή για σκέψη, ούτως ώστε να δείτε τα πράγματα, πέρα και έξω από τον μικρόκοσμό μας, δλδ την Ελληνική πραγματικότητα και να αποκτήσετε αρτιότερο οπτικό πεδίο…κάτοψης! Αυτό όμως, που αποδεικνύεται είναι, ότι για μιαν…ετέραν φορά βρέθηκε η αφορμή (ακριβώς όπως με την 9//11, στην κατάρρευση των διδύμων πύργων) για να προχωρήσει η Κυβέρνηση (και η κάθε Κυβέρνηση) στα πρωτοφανή τελευταία μέτρα, τα οποία καταστρατηγούν την ατομική ελευθερία των πολιτών,περιμένοντας την άδεια από τον Μεγάλο Αδερφό για να κάνουμε μέχρι και την…ανάγκη μας, μέτρα έξωθεν Συνταγματικού πλαισίου, που εκπίπτουν κι ευτελίζουν το ίδιο το Ελληνικό Σύνταγμα!

Γελώ τώρα, που τα γράφω αυτά διότι αίφνης ενθυμήθην τους Νεοδημοκράτες να κατηγορούν τους Συριζαίους, ότι μόνο ένας χρήσιμος ηλίθιος ωσάν τον Τσίπρα θα μπορούσε να “περάσει” τα επαχθή μέτρα του Τρίτου Μνημονίου και να μην ακουστεί ούτε κιχ! Ε λοιπόν, για σκεφθείτε τί έγινε τις τελευταίες ημέρες από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με πρόσχημα τον κορονοιό. Κατήργησαν (επ’ αόριστον) την Θεία Λειτουργία, εξευτέλισαν την Εκκλησία, η οποία για άλλη μια φορά απέδειξε, ότι μετά τον τραγικό θάνατο του Μακαριστού ΗΓΕΤΗ Χριστοδούλου έχει μετατραπεί σε υποτακτικό των αχρείων πολιτικάντηδων, κατήργησαν το Συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ελευθερίας του κάθε Έλληνα πολίτη (προς χάρη της ασφάλειας και της ευημερίας της Ε.Ε, όπως είχε πει…προφητικά το 2005 η κ. Ψαρούδα Μπενάκη στον κ. Παπούλια, κατά την τελετή αναλήψεως των καθηκόντων του τελευταίου, ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, προετοιμάζοντας το έδαφος για αυτά που βλέπουμε σήμερα) και τί συνέβη ύστερα;; Ο λαός τους χειροκρότησε κι από πάνω! Πείτε μου, εάν αυτό δεν αποτελεί αποκύημα της πιο νοσηρής Συμπαντικής σκηνοθεσίας!!

 Πάμε όμως πίσω στην…ταμπακιέρα, στα του κορονοιού. Κατά την ταπεινότητά μου υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Είτε έγινε κάποια χοντρή…λαδιά στο εργαστήριο, (διαρροή από ατύχημα ή και δολιοφθορά) και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν για να το μαζέψουν, είτε χρησιμοποιούν έναν ακόμη ιο (ο COV 19 είναι…παιδική χαρά από άποψη θνητότητας κι επικινδυνότητας σε σχέση με τον SARS και τον Ebola) για να κρύψουν ή και να του φορτώσουν τις δυσμενείς συνέπειες του προγράμματος HAARP ή του εκκολαπτόμενου δικτύου 5G. Ας είμαστε υποψιασμένοι και ουχί ευκολόπιστοι! Κάθε πληροφορία να την διυλίζουμε με βάση την Αριστοτέλεια λογική, ιχνηλατώντας και αποκωδικοποιώντας τα κίνητρα αυτού, που την διαδίδει.

Τέλος, η ισχυρότερη θεραπεία ΚΑΙ γι’ αυτήν την νόσο είναι η απόκτηση ανοσίας από τα…βρωμοκάναλα! Μέχρι να επιτευχθεί η ανοσία αγέλης του κοσμάκη, απέναντι στην κάθε τους…ανοησία, ΜΗΝ τα βλέπετε! Θέλουν να σας πείσουν να μείνετε στο σπίτι σας, επειδή σας…αγαπάνε, ενώ αυτοί μπορούν να συνωστίζονται 40 νοματαίοι σε ένα στούντιο 5 επί 5! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι σας έκαναν πλύση εγκεφάλου 5 χρόνια πριν για να μείνουμε…Ευρώπη, (όχι των εθνών του Ντε Γκωλ αλλά των τοκογλύφων-τραπεζιτών) να σώσουμε τις (Γερμανικές) τράπεζες και να μετατραπούμε (όπως μετετράπημεν) σε δουλοπαροικία των Βρυξελλών, υπό Γερμανική κυριαρχία, επειδή σας αγαπούσαν! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που δεν λένε τώρα πλέον κουβέντα για τις ομηρικές μάχες, που γίνονται στον Έβρο αυτή την στιγμή, που μιλάμε, όπου στρατός και Αστυνομία εμποδίζουν την ολοένα και κλιμακούμενη εισβολή λαθρομεταναστών. Διότι τα media μας αγαπάνε, γι αυτό και ουδόλως τους πειράζει να αντικατασταθούμε εθνολογικά και φυλετικά και να μετατραπούμε σε έναν ομογενοποιημένο ανθρώπινο…κιμά! Too much love will kill you, όπως λέει και το άσμα του αγαπημένου μου Brian May! Φτάνει, έως εδώ!

Δείτε κάτι χαρούμενο στην tv. Ακόμη και τα ντοκυμαντέρ για την αναπαραγωγή των…σκόρων είναι περισσότερο επωφελή! Ενυδατώστε τον οργανισμό σας, θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα καταναλώνοντας φρούτα και λαχανικά, υπερτροφές, όπως αυγά, μέλι και ταχίνι! Βγείτε στον ήλιο και στον καθαρό αέρα! Οι ιοί ουδόλως μεταδίδονται εκεί, αντίθετα κολλάνε σε κλειστούς χώρους και στον συνωστισμό! Παρατηρείστε κι εν συνεχεία, ερμηνεύστε τα γεγονότα με βάση την κριτική σας σκέψη και την λογική σας! Μα κυρίως…θωρακιστείτε από την Ελληνορθόδοξη πίστη σας! Όσα…restart και αν επιχειρήσουν να κάνουν δεν θα μπορέσουν προηγουμένως να σας την εκριζώσουν!
P.S.
Σε κάθε οικοσύστημα, είτε αυτό είναι φυσικό, είτε αστικό, υπάρχει ένα σύστημα εισροών-εκροών. Το λοιπόν, τί θα γίνει με τις εκροές μας;; Γιατί δεν προβλέφθηκε στο…ιερό έντυπο, ως δραστηριότητα για το κοινό το κατέβασμα των σκουπιδιών;; Θα πάω να το πω στον Ερυθρό Σταυρό!
Τα σέβη μου.

loading...