ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Δήμαρχος Βαλτιμόρης: Σταματήστε να πυροβολιέστε για να έχουμε νοσοκομειακά κρεβάτια για τον κορωνοϊό

Πως είπε ο Μητσοτάκης πως “αν πέσετε με το μηχανάκι”…
Όχι δεν είναι τρολάρισμα!! Ο δήμαρχος της Βαλτιμόρης ζήτησε από τους κατοίκους να σταματήσουν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον, ώστε τα τοπικά νοσοκομειακά κρεβάτια να είναι ελεύθερα για ασθενείς με κορωνοϊό, σύμφωνα με το WJZ 13 Baltimore. “Θέλω να επαναλάβω πόσο εντελώς απαράδεκτο είναι το επίπεδο βίας που είδαμε πρόσφατα”, δήλωσε ο Δήμαρχος Jack Young μετά από πυροβολισμό εφτά ατόμων στη γειτονιά Madison Park. “Δεν θα ανεχτούμε μαζικούς πυροβολισμούς και αύξηση του εγκλήματος”. “Για όσους από εσάς θέλετε να συνεχίσετε να πυροβολείτε και να σκοτώνετε ανθρώπους αυτής της πόλης, δεν το ανεχόμαστε,” πρόσθεσε ο Young. “Θα σας κυνηγήσουμε και θα σας πιάσουμε”.

Κάλεσε τους ανθρώπους να κατεβάσουν τα όπλα τους επειδή “δεν μπορούμε να φράξουμε τα νοσοκομεία μας και τα κρεβάτια τους με ανθρώπους που τραυματίζονται χωρίς νόημα επειδή θα χρειαστούν αυτά τα κρεβάτια για ανθρώπους που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό. Και θα μπορούσε να είναι η μητέρα σας, η γιαγιά σας ή ένας από τους συγγενείς σας. Έτσι, πάρτε αυτό υπόψη. “

Ο Επίτροπος κ. Michael Harrison δήλωσε ότι η πόλη έχει δει μια ανοδική τάση στα βίαια εγκλήματα από την Παρασκευή, συμπεριλαμβανομένου του περιστατικού το βράδυ της Τρίτης – όπου πυροβολήθηκαν επτά άνθρωποι. Και τα επτά άτομα βρίσκονται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

loading...