Φίλοι μου.Ο κορωνοϊός έκανε το θαύμα του

Φίλοι μου.

        Ο κορωνοϊός έκανε το θαύμα του, ένα τόσο δα πονηρό πραγματάκι μόλις 120 εκατομμυριοστά του ΧΙΛΙΟΣΤΟΥ του μέτρου μας διέλυσε τελείως;

Προκάλεσε εθνικό πανικό, ώστε να αγοράζουν οι Έλληνες ότι βρουν μπροστά τους για να ΣΩΘΟΥΝ με χαρτιά υγείας.

Εκεί που κοιμόμαστε ήσυχοι κάποιοι πιστοί χριστιανοί, πήγαν να προσκυνήσουν τον Πανάγιο Τάφο στο Ισραήλ και γύρισαν φορτωμένοι με κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι «ο Χριστός δεν ήταν φορέας του ιού» κατά τον εκκλησιαστικό πατέρα Καρπαθίου και έτσι ο ιός επεκτάθηκε για καλά και ο Χριστός ξέχασε να τους βοηθήσει. 

Ο κορωνοϊός προκάλεσε εθνική αμνησία τις δύο τελευταίες ημέρες, χάρη στον ορυμαγδό των καναλιών, μας έκαναν να ξεχάσουμε τον Έβρο, και τα νησιά. Η κυβέρνηση διασκορπίζει τους λαθροβανδάλους στο εσωτερικό της χώρας δημιουργώντας εστίες μουσουλμάνων τζιχαντιστών και Τούρκων στρατιωτών που σε δεδομένη στιγμή θα μας χτυπήσουν πισώπλατα. Αλλά εμείς πέρα βρέχει, ο Βαρεμένος όνομα και πράγμα, ο Φίλης η Ρεπούση και τόσα άλλα λεβεντόπαιδα Τουρκικής καταγωγής θέλουν ν’ ανοίξουμε τα σύνορα και να πλημμυρίσει η Ελλάδα με Τούρκους στρατιώτες (λαθρομετανάστες).

Ο κορωνοϊός μας έκλεισε στα σπίτια μας και η κυβέρνηση οργιάζει στο να μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας καραβιές από Αφγανούς, Πακιστανούς και Αφρικανούς που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο Τουρκίας – Συρίας που αποκαλούνται Σύριοι μετανάστες από την Ελληνική κυβέρνηση.

Οι πολιτικοί αγύρτες είναι όλοι ίδιοι και συνεχίζουν την πολιτική του αφανισμού των Ελλήνων, αφού όλες οι αντιδράσεις του λαού σταμάτησαν.

Συνέλληνες γρηγορείτε, χειρότεροι εχθροί και από τους κακούς γείτονες είναι οι κατ’ όνομα Έλληνες πολιτικοί.

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...