ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η Μέρκελ  και οι Πρωθυπουργοί που την ακολουθούν εργάζονται εναντίον των Ευρωπαϊκών Λαών και πιθανόν σύντομα να αντιμετωπίσουν βαριές κατηγορίες όπως αυτή της γενοκτονίας και εξαθλίωσης των Λαών Μας δουλεύουν όλοι μαζί ……
Προ δύο μηνών άλλα υποσχέθηκαν για την Λαθρομετανάστευση.
Το παρακάτω βίντεο με ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της ΕΕ κύριο Σχοινά, υπεύθυνο για την Λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη, για όσους αντιλαμβάνονται και αγαπούν τον άνθρωπο , με λίγη προσπάθεια, θα σήμαινε λύτρωση. Αντ΄ αυτού συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το σχέδιο Καλλέργη; Τελικά ο Κούλης κινείται πιο γρήγορα από τους προηγούμενους και στα μουλωχτά. Τα ΦΕΚ, για αυτά που συμβαίνουν, έχουν υπογραφεί προτού να εγερθεί το πρόβλημα.
Όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι το συμφέρον των Λαών είναι να βλαστήσουν στον τόπο τους και θα πρέπει γι αυτό να τους βοηθήσουμε. Για να υπάρχει ώσμωση μεταξύ των Λαών χρειάζεται πολιτισμός τον οποίο δεν μπορείς να αποκτήσεις αν είσαι λοβοτομημένος, όπως το Ισλάμ.

Έγκλημα η παράδοση των στρατοπέδων στους Λαθρομετανάστες. Οι Ένοπλες Δυνάμεις συνεχώς καθίστανται πλέον αδύναμες .
Το έμμεσο κόστος της Λαθρομετανάστευσης για την Ελλάδα είναι τριπλάσιο ανά λαθρομετανάστη από αυτό που αναλογεί στην Ευρώπη.

Στέργιος Σμυρλής



loading...