Ετοιμο το εμβόλιο αργός δολοφόνος…Η κυβέρνηση θα μας εξαναγκάσει στον εμβολιασμό.

Η απαγόρευση μετακίνησης δεν είναι για να μην επεκταθεί η Πανδημία..Η απαγόρευση δεν είναι επιστημονικά απαραίτητο μέτρο..Η κυβέρνηση ακολουθεί εντολές που έχουν υπογράψει από το 1992 στην ΑΝΤZΕΝΤΑ 21 και σε όσες συναντήσεις έγιναν μέχρι σήμερα και στις τροποποιήσεις αυτής..Θα μπορούσε να ήταν στοχευμένη καραντίνα σε ευπαθείς ομάδες είτε για βεβαιωμένες περιπτώσεις και για όσους βρουν με ιχνηλάτηση..να γίνονται τεστ ..Το δημόσιο σύστημα Υγείας το έχουν διαλύσει και κλείνουν χιλιάδες υγιείς ανθρώπους φυλακή σπίτια του και καταστρέφουν την Οικονομία στραγγαλίζοντας επιχειρήσεις που έπρεπε να ήταν ανοικτές.Και ο ΕΟΔΥ με εγκύκλιο για τα μέτρα προστασίας των υγειονομικών τους στέλνει ως Πρόβατα για σφαγή..

Επίσης δεν ξεχνάμε οτι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε τον Κορωνοιό ως Πανδημία χωρίς να έχει υπερβεί το ποσοστό θανάτων το 12% !!! Στην Ευρώπη είναι 0,4% με εξαίρεση την Ιταλία που ανέρχεται στο 6%..Συνεπώς παίζουν παιχνίδια σε βάρος των πολιτών..

Έτσι πιθανώς να φουσκώνουν και τους θανάτους βαπτίζοντας την απλή γρίπη σε Κορωνοιό .Δεν γίνεται όταν πάνω από 100 χιλιάδες άτομα να πεθαίνουν το χρόνο από άλλα νοσήματα και τα στοιχεία να τα ανακοινώνουν από ελεγχόμενα Ιδιωτικά κέντρα και παπαγαλάκια η κάθε πολιτική ηγεσία.Μας εξαπατούν καθημερινά..Μην ξεχνάτε οτι το σύστημα Υγείας ελέγχεται και αυτό από τους πολιτικούς..Δεν μας τα ανακοινώνουν Γιατροί και Νοσοκομεία αλλά ένα ελεγχόμενο σύστημα που εκτελεί εντολές της Νέας Ταξης Πραγμάτων .Αυτοί δηλαδή που κατασκεύασαν τον ιό που μας αρρώστησαν και τώρα μας καταστρέφουν και που δήθεν νοιάζονται για εμάς να μας σώσουν!!!

Η αλαζονεία της Εξουσίας είναι ανάλογη της υπακοής του εξουσιαζόμενου..Το είδαμε και στα Κοινωνικά δίκτυα πόσο πειθήνια δέχονται οι περισσότεροι τα μέτρα απαγόρευσης γιατί έχουν τον ιό του Φόβου που μετέδωσαν τα Μέσα εξαπάτησης..Αυτη η απαγόρευση τελικά δεν ήταν καθολική…Η κίνηση ήταν αυτή που ηταν κάθε μέρα εκτός της Ραχοκοκαλιάς του Λιανεμπορίου που έκλεισαν. Με τα μέτρα αυτα σκοπό έχουν να μας παρακολουθούν και να καταγράφουν τι κάνει ο καθένας και που πάει όπως με το πλαστικό χρήμα βλέπουν τι αγοράζουμε..

Για να προχωρήσουν σε Καθολική απαγόρευση δεν μπορούν με τις δυνάμεις που έχουν..Δεν μπορούν να αστυνομεύσουν όλους μας..Τα μέτρα που πήραν είναι για να μας εξοικειώσουν με την Δουλεία…να είμαστε πειθήνια όργανα τους και Σκλάβοι…Να τους μαρτυρούμε τι θα κάνουμε και τι ωρα..Να είμαστε υπόδουλοι τους γιατί σε λίγο θα μας παρουσιάσουν το εμβόλιο του ΘΑΝΑΤΟΥ του ελέγχου των γεννήσεων και της εξασθένησης όποιου δεχθεί να το κάνει..

Μας περνούν το μήνυμα της ΥΠΟΤΑΓΗΣ στον αφέντη και μας μετατρέπουν σε Σκλάβους ..Ηδη εμείς μένουμε έγκλειστοι και οι Λαθρομετανάστες με άλλο Νόμο κυκλοφορούν κατά ομάδες ελεύθεροι στην Πατρίδα μας από νωρίς το πρωί έως το βράδυ…Οι Ελληνες χρειάζονται αδειες διαβατήριο η ταυτότητα…Οι αντικαταστάτες μας τίποτα..Εχουν δηλώσει ψευδή στοιχεία και κυκλοφορούν ελεύθερα σε αντίθεση με τους Ελληνες..

Η Νέα Τάξη λειτουργεί Βιολογικά εργαστήρια πολέμου σε διάφορα Κράτη .Η Αντζέντα ID 2020 που έχει υπογραφεί και απο τα δικά μας ερπετοειδή ετοιμάζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τη μείωση του πληθυσμού και τον ψηφιακό έλεγχο όλων μας.

Eτσι ελέγχουν και το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις Πανδημίας ανακοίνωσαν Πανδημία .Την τελική απόφαση τους πήραν τον Ιανουάριο του 2020 στο Νταβός με κλειστές πόρτες ..Ετσι οι Νεοταξίτες Rockefellers, Rothschilds κλπ αποφάσισαν τον εξαναγκαστικό εμβολιασμό μας ..Οι κυβερνήσεις που τους υπακούν τυφλά και η δική μας δυστυχώς εκτελούν τις εντολές τους..Ηδη εχουν έτοιμο Νόμο (δείτε άλλο δημοσίευμα μας)..Τα βιολογικά εργαστήρια πολέμου είναι έτοιμα να στείλουν το θανατηφόρο εμβόλιο που περιλαμβάνει γονίδια που καθιστούν την γυναικά άγονη γονίδια που δρουν ως αργός δολοφόνος και εξασθενούν τον εγκέφαλο και το σώμα..Εχουν νανοτσίπ που θα μας εκχίσουν για ολα τα δεδομένα μας και θα μπορούν να μας τελειώνουν ότι ώρα αποφασίσουν..Οσοι εκτελούν τις εντολές τους περιμένουν και αυτές και για το εμβόλιο.

Το σχέδιο εκτελείται..Από όλους εσάς εξαρτάται αν το πνεύμα σας και η ζωή σας θα παραμείνει ελεύθερη!! Εμείς έχουμε υποχρέωση να σας ενημερώσουμε τι ετοιμάζει ο Δυνάστης που λέγεται Νέα τάξη Πραγμάτων..Αντισταθείτε…Ίσως να καταφέρουμε να αποτρέψουμε όλα αυτά και να γλυτώσει η ανθρωπότητα αυτό που ζούμε και αυτό που έρχεται ως τελικό τους στάδιο με τη συμφωνία τους στο Νταβός για την ANTZΕNTA ID 2020

Xρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος

ΑΡΘΡΟ-ΑΠΟΨΗ

https://www.globalresearch.ca/coronavirus-causes-effects-real-danger-agenda-id2020/5706153

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ , ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΦΜ…ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ κ.α

loading...