Το Τσιπάρισμα στην Σουηδία έχει αρχίσει ήδη ..σύντομα και στο δικό σας χέρι ! ΒΙΝΤΕΟ


Πολλοί άνθρωποι στη Σουηδία άρχισαν να Τσιπάρονται από την άνοιξη του 2018. Οι πολίτες μπορούν να τοποθετήσουν ένα τσιπ χειρουργικά μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη στο δεξί χέρι, το οποίο τσιπάκι αντικαθιστά όλες τις πλαστικές κάρτες, τα κλειδιά και άλλα πράγματα που οι άνθρωποι συνήθως πρέπει να φέρουν μαζί τους. Πέρυσι μονο 100 άτομα είχαν τσιπαριστοι, σημερα σύμφωνα με την  Daily Mail, ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί σε περισσότερους από 4.000 ανθρώπους και εξακολουθεί να αυξάνεται.

Σε τι εξυπηρετεί το τσιπ μεχρι στιγμης :

Αντικαθιστά όλα τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, τις τραπεζικές κάρτες, τις κάρτες ταξιδίων και τις διαφορετικές κάρτες-κλειδιά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε απλά αγγίζοντας ένα τερματικό με το χέρι σας.

Είναι τόσο μικρό όσο ένας κόκκος ρυζιού.

Η τιμή του μαζί με τη διαδικασία είναι $180. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν ακόμη αυτήν την υπηρεσία στους υπαλλήλους τους.

Δεν έχει tracker GPS, οπότε δεν μπορεί να εντοπιστεί.

Το τσιπ λειτουργεί μόνο αν είναι μερικά εκατοστά μακριά από τον αναγνώστη. Επομένως, δεν είναι εύκολο να κλαπούν οι πληροφορίες.

Είναι παθητικό, ώστε να περιέχει μόνο τις πληροφορίες, αλλά δεν έχει πρόσβαση σε πληροφορίες από άλλες συσκευές.

Σε αυτό το βίντεο, μπορείτε να δείτε πώς  λειτουργεί.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτή η συσκευή ανοίγει μια πόρτα για τους ανθρώπους από τη Σουηδία στη νέα ψηφιακή εποχή.Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bendissimo Workman (@datmimeguy) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια :