ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ…




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ
Τα επερχόμενα γεγονότα, στην Ελλάδα και διεθνώς.
«Σήμερα όλοι μιλούν για την ειρήνη και φτιάχνουν βόμβες»! 
Άγιος Παΐσιος (+1994).[1]
1. Εισαγωγή. Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός προειδοποίησε ότι «όταν ακούσετε πολέμους και ακαταστασίες, μη πτοηθείτε. Διότι πρέπει αυτά να γίνουν πρώτα, αλλά το τέλος δεν ακολουθεί άμεσα». (Λουκ. 21:9). Και «μη φοβηθείτε από των αποκτενόντων (φονευόντων) το σώμα».
Να ενδιαφέρεσθε για την ψυχή σας και να φοβείσθε (μόνο) τον Κύριο «τον έχοντα εξουσία να σας βάλει στη γέεννα (Κόλαση)». (Λουκ. 12:4-5).
Και επειδή ο άνθρωπος είναι από τη φύση του καλός (ως εικόνα του Θεού), ο διάβολος σαν παντομίμητος ζωγράφος, κατά τον άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη, προσπαθεί να τον ξεγελάσει εμφανίζοντας ψευδείς χριστούς και ψευδοπροφήτες, οι οποίοι τον κάνουν να αγωνίζεται για ψευτοαρετές (ψευτο-ειρήνη, ψευτο-αγάπη, γήινες απολαύσεις κλπ) που κινούνται από τα πάθη του, και όχι από τον αληθή Θεό.
«Θα εγερθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα παρουσιάσουν (ψευτο)θαύματα μεγάλα και φόβητρα, ώστε να πλανήσουν, αν ήταν δυνατόν, και τους εκλεκτούς». (Ματθ. 24:-24).
Και επειδή οι ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες φθάνουν ως τις μέρες μας, καλό είναι να εστιάσομε στην πνευματική διάσταση των πολιτικό-θρησκευτικών ζυμώσεων που ετοιμάζουν το επερχόμενο γεμάτο πλάνες σκηνικό της κατάστασης πριν τον παγκόσμιο πόλεμο.
2. Από την διεθνή επικαιρότητα.
2α. Αρχές του 2020,[2] είχαμε μια έντονη αντιπαράθεση ΗΠΑ – ΙΡΑΝ που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν πόσο κοντά είναι ένας γενικευμένος πόλεμος, όταν υπάρχει μεγάλη ένταση στις σχέσεις βαριά οπλισμένων χωρών και δημιουργηθεί ένα μικρό επεισόδιο. 
Μια ξαφνική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, όπως το χτύπημα των πυρηνικών εγκαταστάσεων του ΙΡΑΝ θα είναι η 2η προειδοποιητική Ουαί,[3] που θα δηλώνει ότι ο 3ος παγκ. πόλεμος είναι αναπόφευκτος.
Τα οπλοστάσια των “υπερδυνάμεων” έχουν παραμεγαλώσει, δίνοντας τον έλεγχο τεράστιας καταστροφικής δύναμης στα χέρια λίγων ανθρώπων. Ο άγιος Παΐσιος (+1994), έλεγε: «Η τύχη του κόσμου κρέμεται από τα χέρια μερικών, αλλά ακόμη ο Θεάς κρατά φρένο. Χρειάζεται να κάνουμε πολλή προσευχή με πόνο, για να βάλει ο Θεάς το χέρι Του. Να το πάρουμε στα ζεστά και να ζήσουμε πνευματικά. Είναι πολύ δύσκολα τα χρόνια».[4]
2β. Δεν είναι μόνο οι φανεροί ηγέτες των χωρών, με τους συμβούλους και υποστηρικτές τους, που ρυθμίζουν τις τύχες των ανθρώπων. Ο πρόεδρος Τραμπ συχνά αναφέρεται σε ένα αντίπαλο σ’ αυτόν και στον Αμερικανικό λαό «Βαθύ Κράτος» (Deep State). Αυτό υποστηρίζεται, όπως λέει, και από τους «αποτυχημένους πολιτικούς του (πρόσφατου) παρελθόντος»:[5]
«Ακόμα (μετά 3 χρόνια εξουσίας του Τραμπ) το Βαθύ Κράτος και η αποτυχημένη (πρώην) κυβερνώσα τάξη (Δημοκρατικοί κλπ) προσπαθούν να αντισταθούν σε κάθε αλλαγή των αποτυχημένων πολιτικών του παρελθόντος».
 Είναι ενδιαφέρουσα η επίσημη αναγνώριση, από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, μηχανισμού επέμβασης στην εξουσία («Βαθύ Κράτος») μη ελεγχόμενου από τον λαό, που όμως κάποιοι από τους πολιτικούς το υποστηρίζουν! Το Ινστιτούτο σφυγμομετρήσεων του πανεπιστημίου του Monmouth (NJ) βρήκε ότι: «Μόνο 1 στους 5 (Αμερικανούς) λέει ότι δεν υπάρχει Βαθύ Κράτος. Η πίστη στην πιθανή ύπαρξη ενός βαθιού κράτους προέρχεται από περισσότερους από 7 στους 10 Αμερικανούς σε κάθε κόμμα»…[6]
Στο «Βαθύ Κράτος» εντάσσει, ο πρόεδρος Τραμπ, όσους πιέζουν τις εκλεγμένες κυβερνήσεις των χωρών (μέσω Ο.Η.Ε., διεθνών συμφωνιών κλπ) να προωθήσουν την παγκοσμιοποίηση και μάλιστα διά της Συμφωνίας του Παρισιού (για την αντιμετώπιση της υποτιθέμενης “κλιματικής αλλαγής”): «Πιστεύουν ότι είναι δικαίωμά τους να σας κυβερνούν και να ανακατανέμουν τον πλούτο σας σε όλο τον κόσμο. Όχι, ευχαριστούμε! Όχι, ευχαριστούμε. Γι’ αυτό σταματήσαμε τη Συμφωνία του Παρισιού».
Αυτή τη συμφωνία ανέλαβε, όμως, να προωθήσει ο πάπας, καλώντας σαν αρχηγός των αρχηγών «εκπροσώπους από διάφορες θρησκείες, ΜΚΟ, ακαδημαϊκούς και πολιτιστικούς και πολιτικούς ηγέτες» στο Βατικανό στις 14 Μαΐου 2020. Ελπίζει να υιοθετήσουν το «Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Εκπαίδευση», ώστε η “φροντίδα για το επίγειο κοινό σπίτι μας” να γίνει η υπέρτατη θρησκεία όλων.[7]
Οι πολιτικοί ηγέτες δεν προσκλήθηκαν τυχαία από τον πάπα. Αυτοί θα πρέπει να εισάγουν ειδική “εκπαίδευση” στα σχολεία και επειδή «πρέπει η αδελφοσύνη να επιτραπεί να ανθίσει και οι διακρίσεις να μείνουν στην άκρη»[8] θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με κάποιο “αντικλιματικό νόμο” όσους αμφισβητούν δημόσια την “κλιματική αλλαγή” και δεν θέλουν να χρηματοδοτούν τον ΟΗΕ για να αναδείξει τον παγκόσμιο “κλιματικό” ηγεμόνα…[9]
Ο Ντέϊβιντ Ροθτσιλντ, κλιματικός ήρωας του ΟΗΕ… με πολύ καλές σχέσεις με τον πάπα, προβάλλει την υπερθέρμανση!
Το σήμα του εξερευνητικού σκάφους του Ντέϊβιντ. Μήπως μετά τον ανατρεπόμενο Σταυρό του Χίτλερ έρχεται άλλη τριγωνική (αντι-Τριαδική) ανατροπή;


loading...