Λογικά περιμένουμε το επόμενο σοκ και δέος που θα είναι πολύ χοντρό… τικ τακ τικ τακ!

Επειδή έχουμε να κάνουμε με σχεδιασμούς και μεγάλα σχέδια είναι πολύ δύσκολο να προσδιορίσουμε το είδος αυτού του μεγάλου σοκ.

Θεωρω ότι ίσως να είναι ένα χτύπημα πολύ μεγάλο σε μία γνωστη πόλη..

Για να συνεχίσουν την αφήγησή τους που έχει να κάνει με τον τρόμο… Χρειάζονται το επόμενο σκαλοπάτι και την απόλυτη δικαιολογία για να περάσουν στη σχιζοφρένεια.

Θα μπορούσα να πω ότι ίσως να περιμένουμε ένα νέο Περλ Χάρμπορ όπου η ιστορία μας έδειξε ότι όλα τα μέλη είχαν γνώση και απλά περίμεναν να συμβεί για να τους λύσει τα χέρια στις επόμενες κινήσεις τους.

Το πετρέλαιο αν κατέβει κάτω από 20 είναι η καλύτερη υπογραφή για έναρξη Παγκοσμίου πολέμου.

Από την άλλη όλο αυτό που έχουν στήσει με τον ιό ίσως να είναι και μία προσπάθεια νέων δανεισμων και κυκλοφορίας του χρήματος για να μη σκάσει η φούσκα.

Η νέα τάξη πραγμάτων όταν σχεδιάζει σχεδιάζει με plan A,B,C… Ποτέ δεν κάνει ένα σχέδιο με μόνο έναν στόχο.

Βλέπεις το να μπορείς να δημιουργείς χάος για να φέρεις τη λύση είναι ένα αρκετά πολύπλοκο εγχείρημα και για να είσαι καλυμενος θα πρέπει να έχεις διάφορα σενάρια εξέλιξης του που μπορούν να σε συμφέρουν.

Και μόνο έτσι όπως είμαστε να παραμείνουμε ήδη έχουμε κλωτσήσει το ντόμινο μιας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ταυτόχρονα ήδη έχουμε δώσει το δικαίωμα πλέον να αρχίσουν να μιλάνε και για εμβολιασμούς μέσω νόμων αλλά και για κατάργηση επικοινωνιών όπως το ίντερνετ… Είτε γιατί κάποιοι βγάζουν ψευδές ειδήσεις… Πού μπορεί να είναι η ίδια και κανείς δεν το ξέρει… Είτε όπως έσκασε τώρα κοντά επειδή δεν αντέχει το σύστημα ξαφνικά τόσους πολλούς χρήστες ταυτόχρονα να βρίσκονται μέσα..

με πιο απλά λόγια έχουμε μπει στη διαδικασία στερήσεις ελευθεριών και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.., το ερώτημα είναι πόσο χοντρό θέλουν να το κάνουν;πόσο αυτή η κίνηση είναι μία κίνηση τελειωτική και όχι ένα τεστ; Πόσο έτοιμοι είναι να περάσουν στα επόμενα βήματα…

Πριν δούμε λοιπόν το επόμενο μεγάλο σοκ δεν θα ήταν κακό να φροντίσετε να έχετε το κατιτίς παραπάνω ώστε να μην αναγκαστείτε σε στιγμές πανικού να συμμετέχετε….!

Το θέμα αυτάρκειας το λέω χρόνια και θα συνεχίσω να το λέω συνέχεια μέχρι να μας γίνει ανάσα…..ακόμα και η δικιά μας γενιά να μη χρειαστεί το θέμα αυτάρκειας θα πρέπει τα παιδιά μας να βάλουν αυτούς τους στόχους…. Θα πρέπει να τους δώσουμε αυτά τα όνειρα…. να τα κάνουμε να καταλάβουν ότι όποια χώρα δεν έχει τη δυνατότητα ο πολίτης της να μην έχει ανάγκη το σύστημα τότε αυτή η χώρα είναι αναγκαστικά δεσμευμένη κάτω από την ισχύ αυτών που ελέγχουν οικονομικά τον πλανήτη γη.

Εάν δεν έχεις τον τρόπο να είσαι αυτάρκης πάντα μα πάντα είσαι στην ανάγκη κάποιου που κατάφερε με οποιουσδήποτε τρόπους να ξεπεράσει το σύστημα και αυτό σημαίνει ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα είσαι πραγματικά ελεύθερος.

Stranger




https://katohika.gr/

loading...