ΒΙΝΤΕΟ – Μπάνιο με ούρα και περιττώματα αγελάδας ως μέτρο προστασίας έναντι του κοροναϊού !

ΚΑΙ MIA ΝΟΤΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ !!!
Στην Ινδία όπου βάσει της πίστης οι αγελάδες θεωρούνται ιερές, κάνουν μπάνιο με ούρα και περιττώματα αγελάδας μαζί με νερό. Το σχετικό βίντεο σύντομα ήταν μέσα σε αυτά με τις περισσότερες κοινοποιήσεις.

Στην Ινδία πολλά άτομα για να μην κολλήσουν κοροναϊό, κάνουν μπάνιο σε νερό στο οποίο έχουν ανακατέψει περιττώματα

…………….
Στα σχετικά βίντεο αυτοί που κάνουν το μπάνιο τους φωνάζουν το σύνθημα ¨Η αγελάδα είναι η μητέρα μας, ζήτω¨, ενώ δηλώνουν πως ¨ Το μόνο φάρμακο ενάντια στο κοροναϊό που εμφανίστηκε στην Κίνα είναι το μπάνιο με ούρα και περιττώματα αγελάδας. Οποιοσδήποτε κάνει μπάνιο με περιττώματα αγελάδας, ο κοροανϊός δεν πάει ποτέ σε αυτόν. Διότι πλέον εκείνο το άτομο είναι ιερό.

Τις περασμένες μέρες στην επαρχία Ασσάμ της Ινδίας, ο βουλευτής Σουμάμν Χαριπρίγια σε μια συγκέντρωση είχε δηλώσει τα εξής : ¨ Για την αποφυγή του κοροναϊού πρέπει να διαδοθούν παντού τα ούρα και τα περιττώματα της αγελάδας. Οπουδήποτε διαδίδονται αυτά το μέρος εκείνο καθίσταται ιερό. Όποιος αλείφει περιττώματα αγελάδας πάνω του δεν παθαίνει καρκίνο. Κατά την γνώμη μου με τα ούρα και τα περιττώματα της αγελάδας μπορεί να αποφευχθεί ο κοροναϊός.
Κάποιοι πολίτες αντέδρασαν στις δηλώσεις του Χαριπρίγια.

https://www.sondakika.com/haber/haber-hindistan-da-korona-endisesiyle-inegin-diskiyla-12990244/

7/3/2020

loading...