Όταν ο Bill Gates «έφαγε» τρεις τούρτες στην μούρη από διάσημο φαρσέρ – Βίντεο:

Ήταν Φεβρουάριος του 1998. Ο Bill Gates βρισκόταν στις Βρυξέλλες για να συναντήσει εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενώ βρισκόταν έξω από το κτίριο χαιρετούσε και χαμογελούσε στις κάμερες δέχτηκε μια τούρτα στο πρόσωπο από πολύ κοντινή απόσταση.

Σοκαρισμένος προσπάθησε πρώτα να καταλάβει τι είχε γίνει και δυο άνδρες τον έπιασαν για να τον συνοδεύσουν μέσα. Όμως πριν καταφέρει να εισέλθει στο κτίριο, άλλες δυο τούρτες πετάχτηκαν προς το μέρος του. Ο πρώτος δράστης κατάφερε να ξεφύγει αλλά ο συνεργός του και ένας κάμεραμαν συνελήφθησαν και ήταν υπό κράτηση.

Φυσικά, οι περισσότεροι άρχισαν να ψάχνουν τον λόγο που συνέβη κάτι τέτοιο. Έβλεπαν διάφορα κίνητρα πίσω από την επίθεση, αλλά λίγο αργότερα διαψεύστηκαν. Γιατί ο διάσημος Βέλγος φαρσέρ Noël Godin, γνωστός για τις τούρτες που έχει στείλει σε πολλά πρόσωπα όπως αυτά του Nicolas Sarkozy και του σκηνοθέτη Jean-Luc Godard, ανέλαβε την ευθύνη. Η ιδεολογία του ήταν να ρίξει όσο πιο πολλές τούρτες στα πρόσωπα εκείνων που είναι αλαζόνες και δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ.

Η φάρσα λοιπόν δεν ήταν μόνο για τον Bill Gates. Και ο μεγιστάνας της Microsoft, μέσω του εκπροσώπου της εταιρείας, ανακοίνωσε τότε πως δεν θα κάνει καμία μήνυση. Μάλλον λοιπόν είχε κάποιο χιούμορ…

loading...