Αυτό το σχέδιο ή σφαγή . Κλείστε τα ΠΑΝΤΑ για 5 ημέρες ( χρόνος επώασης ) . Είναι σαν ,όλοι να έχουν κάνει το τέστ την 6η. Δείτε το !

Πέντε ημέρες  εάν μείνουμε ΟΛΟΙ στο σπίτι – και εν τω μεταξύ να γίνουν τα παρακάτω –  ίσως να’ ναι αρκετές κ. Υφυπουργέ και κ. Καθηγητά …. θα σώσουμε και την οικονομία .

Η μάχη με το νέο ΚορονοΪό είναι μάχη ευφυίας . Έως τώρα δείχνε ότι έχει υψηλότερη νοημοσύνη από την επιστημονική κοινότητα . Σ όλο τον Κόσμο ακολουθούν πάνω κάτω την ίδια τακτική αντιμετώπισης .Το «στρατηγείο του Ιού » τη γνωρίζει πλέον και ξέρει πως να την παρακάμπτει όπως αποδεικνύεται .

Το Σχέδιο που προτείνεται  έχει ως εξής και δεν χωράει συναισθηματισμούς και ζυγίσεις με άλλα .

ΣΚΟΠΟΣ , να εντοπιστούν και να απομονωθούν έως την 9η ( ακόμα και σε πλοία ) ΟΛΑ τα κρούσματα – ακόμα και τα ποιο ήπια – που αυτήν την στιγμή , 22/3/2020 πρωινές ώρες , είναι 1.200- 1.300 σύμφωνα με το μοντέλο που δημοσίευσε στις 18/3ου ο συνεργάτη μας Διονύσης Μακρόπουλος , και που επαληθεύεται .

Πως;

-Πλήρη ακινησία ΟΛΩΝ των μέσων Μαζικής Μεταφοράς  για 5 γεμάτες ημέρες ( υπάρχουν αποθέματα πλέον , θ αντέξουμε ) . Δεν εισέρχεται τίποτα και δεν κινείται τίποτα εντός της χώρας.

– Σταματάει κάθε εξωτερική δραστηριότητα . Απόλυτη απαγόρευση Κυκλοφορίας ( μόνο η δημόσια δύναμη και οι σχετικοί με το σύστημα υγείας θα κυκλοφορούν ( μεριμνήστε όμως  για τους άστεγους και τους περιφερομένους )

Ενισχύσετε κι άλλο την γραμμή 1135 , διαθέστε όσους γιατρούς επισκέπτες μπορείτε σε κάθε περιοχή ( εν τω μεταξύ και μέσα στο 5ήμερο ) , ανεβάστε σχετική φόρμα αναφοράς κρούσματος  μέσω ίντερνετ, κι ό,τι άλλο σχετικό . Σκοπός να ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ και να καταγραφούν ένα προς ένα ΟΛΑ τα κρούσματα στον Πληθυσμό που την 6η και 7η ημέρα θα εμφανισθούν .

Είναι σαν να έχουν κάνει 10.000.000 πολίτες το τέστ του νέου κορονοΪού και να ξέρουμε ποιοι είναι θετικοί και που ακριβώς βρίσκονται . Μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε – μέσα από την καθαρή εικόνα που θα έχετε – τους πάσχοντες  ,που θα πρέπει να βρεθούν όμως σε «Ιατρική Καραντίνα » ΑΜΕΣΑ.

-Να νοσηλευτούν ΟΛΟΙ αυτοί.  Μετατρέψετε ακόμα και  επιβατικά πλοία σε πλωτά νοσοκομεία  για όλα τα ήπια περιστατικά που θα εμφανιστούν. 

– Να απομονωθούν  – στην συνέχεια – όλοι όσοι ανήκουν  σε ευπαθείς ομάδες . Ψηφίστε ποινές , καταγράψτε τ άτομα  που θα έχουν την επιμέλειά τους κτλ

– Εφαρμόστε σ όλους τους υπόλοιπους την «Ανοσία Αγέλης» ΜΟΝΟ εφόσον έχουν επιτευχθεί τ ανωτέρω και ανακυκλωθούν 3 φορές .

Εάν ο προτεινόμενος  σχεδιασμός δεν εκκινήσει έως την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 ( ας βγάλουνε  όλοι τις σημαίες στα μπαλκόνια ) , δεν θα έχει κανένα νόημα .

Εάν δεν εκκινήσει μέχρι τότε , ο Θεός ας μας λυπηθεί !

Οι Προ παππούδες μας  και οι Προ γιαγιάδες μας που σκοτώθηκαν για μας στους πολέμους και υπέφεραν τόσο , που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε σήμερα εδώ , οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας , οι πατεράδες και οι μανάδες μας που όλη τους την ζωή πάσχιζαν για μας και που τώρα πεθαίνουν και θα πεθάνουν με τον τρόπο που φαντάζεστε  , ΜΠΟΡΕΣΑΝ ,άντεξαν, για να υπάρχουμε εμείς σήμερα .

Εμείς , δεν μπορούμε να καθίσουμε στον καναπέ μας για λίγες ημέρες ; δεν μπορούμε να τους το ανταποδώσουμε ;

Υ.γ Παράκληση το παρόν , να φτάσει σ όλους τους αρμόδιους . Δεν ενδιαφέρει – αγαπητέ φίλε/η ποιοι είμαστε τούτες τις ώρες και δεν είμαστε αυτοί που φαντάζεστε .

Ας το κάνουμε, ας δείξουμε την ευφυία μας σαν λαός !

Αθήνα 22/3/2020

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Υποδιοικητής ) 

loading...